HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 21., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. november 21., szombat 11:20
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 21., szombat 11:15
Azt azért nem mondanám, hogy ők jobban átlátják. Belülről sokkal nehezebb megítélni a csapat teljesítményét, játékát. Egy a futballhoz jó szemmel rendelkező szurkoló sokkal jobban le tudja szűrni, mi a jó a csapatnak, és mi nem. A játékosok egy része Rafának már esélyt sem adott (emlékezzünk a Rafa-CR páros jelenetére az egyik első edzésről). Reálisan felmérni Rafa munkáját kb. mostantól lehet majd, de ő már a szezon kezdete óta ekézve van. Attól, hogy a játékosok nem élvezik Rafa edzéseit, attól még lehetnek hasznosak azok az edzések.Mondjuk megértem, mi mezei szurkolók sem akarták, akkor azok miért akarták volna, akik benne vannak az élsportban és jobban átlátják?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 11:09
Rafa mondatainak semmi értelme. Ezt bő fél év után kimerem jelenteni. Érezhetően nincs vele a csapat nagyja, kapott már Ramostól, Ronaldotól, de több játékoson is érződik, hogy nem támogatja. Mondjuk megértem, mi mezei szurkolók sem akarták, akkor azok miért akarták volna, akik benne vannak az élsportban és jobban átlátják?morientes írta:Èn sem mondom hogy pihenjen,Rafa mondott vmi ilyet...amit nem nagyon èrtettem hogy mièrt.Minek pihenne? Löw is pihentette.
Lassan olyan lesz már mint az uj auto.Akkor vesszuk elo ha le kell mosni
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 21., szombat 10:59
Èn sem mondom hogy pihenjen,Rafa mondott vmi ilyet...amit nem nagyon èrtettem hogy mièrt.Minek pihenne? Löw is pihentette.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 10:55
Minek pihenne? Löw is pihentette.morientes írta:Kroos mègsem pihen akkor?Teljesen felesleges a Kroos, Modric, Casemiro hármas.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 21., szombat 10:55
Kroos mègsem pihen akkor?Teljesen felesleges a Kroos, Modric, Casemiro hármas.
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. november 21., szombat 10:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 21., szombat 10:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 21., szombat 10:48
A nevezése már pár hete biztos volt - emlékeim szerint -, lehet kezdő is lesz, de egy 30 percre tuti beszáll.Kerlon írta:Messi végül lett nevezve? Gondolom nem fogok meglepődni.
Én is így látom, konkrétan minden forgatókönyvet el tudok ma képzelni, hatalmas pofontól - mindkét oldalnál - a szoros döntetlenig. Attól függ épp hogy futnak ki a pályára a srácok.morientes írta:Hát nemtom de ez ma nekem nagyon 3 esèly,a barca is kèt arcu az idèn,mi is voltunk már ilyenek is,meg olyanok is,szal nálam ma x-re hajaz a dolog.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 21., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 10:38
schranzer írta:Szerintem nyerunk.
Ti vagytok az én embereim, erről van szó!ziro4vr írta:Én ma abszolút pozitívan és spanolva keltem, szerintem győzünk ma.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 21., szombat 10:15
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 21., szombat 10:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 21., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 21., szombat 9:33
Van egy olyan sejtésem, hogy nagy csalódás lesz neked a meccs..chronic írta:Ősz van, itt nem kell taktikázni,bunkerkedni, nekik kell menni azt lesz ami lesz.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. november 21., szombat 8:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 8:03
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem