Oldal: 1702 / 2212

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 15., hétfő 0:09
Szerző: nmate
Ha Győr akkor döner, az összes 100x finomabb, mint bármelyik hasonló bpi kaja.

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 15., hétfő 0:03
Szerző: palesz77
Raul7 írta:Chili's nagyon jó. :salute:
Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla. :( :|
Macko kucko a kedvencem nekem.

Westy meg a szechenyi teren van a Pascucci mellett - vagy hogy irjak. Finom nagyon, csak kessel villaval kell enni a burgert annyira nagyok, ami nalam kicsit elvesz az elmenybol..

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 15., hétfő 0:02
Szerző: sentry
Raul7 írta:Chili's nagyon jó. :salute:
Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla. :( :|
Széchenyi térnél a Lloyd házban, Pascucci kávézó mellet (DK-i oldal)

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 23:53
Szerző: Raul7
Chili's nagyon jó. :salute:
Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla. :( :|

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 23:34
Szerző: sentry
istimester írta:Ha burger, Pozsonyban a Beabout. Mondjuk nem 550ft.
Győrben meg a Chili's Burger vagy Mackó Kuckó vagy Westy BRGR :)
Ezek se éppen az olcsó kategóriák, de cserébe baromi finom, egyedi és minőségi hamburgert kapsz :)

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 23:25
Szerző: Sierra
Realista24 írta:
Kerlon írta:ezentúl csak frissen szedett salátát eszem :mrgreen:
Most szedtem
https://www.youtube.com/watch?v=Q1wcIPw_2Gk
:lol:
Pasztmek ez mi a pöcsöm? :lol: :lol:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 22:53
Szerző: istimester
Ha burger, Pozsonyban a Beabout. Mondjuk nem 550ft.

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 13:04
Szerző: Kerlon
most akkor ott tartunk amúgy, hogy legalja hely vagy meg sznob hely? :lol: szerintem mondjuk tik mindegy, mert a sok proletár apuci kicsi fia, lánya mindenhol ott vna... ezért kell jó társaságot vinni magaddal

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:55
Szerző: ziro4vr
Még párszor elmész Instantba és nem lesz szükséged többé táplálékra :lol:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:53
Szerző: Kerlon
valaki tiltsa má' ki :lol:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:51
Szerző: Realista24
Kerlon írta:jól van, beállok a fényevők közé
:lol: :lol: :lol:
Magas UV tartalom mond valamit? :mrgreen:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:49
Szerző: Kerlon
jól van, beállok a fényevők közé

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:40
Szerző: Realista24
Kerlon írta:ezentúl csak frissen szedett salátát eszem :mrgreen:
Most szedtem
https://www.youtube.com/watch?v=Q1wcIPw_2Gk
:lol:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:37
Szerző: Kerlon
ezentúl csak frissen szedett salátát eszem :mrgreen:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:35
Szerző: Realista24
Kerlon írta:megmondták a kínaiak, hogy évi 3 kiló kosz kell a szervezetnek :mrgreen:
A kosszal kevesebb gond van, mint a dögútra szállítandó, újrapácolt hússal.

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:18
Szerző: Kerlon
megmondták a kínaiak, hogy évi 3 kiló kosz kell a szervezetnek :mrgreen:

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:18
Szerző: Realista24
Nagy titok nincs ebben, elég csak matekozni, ehhez nem kell még csak "belső" infó sem.

500-600 Ftért mennyi realitása van annak, hogy kapsz 20-25 deka húst, egy rakat zöldséget, pitát, öntetet, mikor a normális hús kilója 1400 Ft, a zöldség meg évszakfüggő, az árak viszont télen-nyáron ugyanazok.
A munkabért és helység bérleti díjat és egyéb rezsit még hozzá sem adtam, illetve haszonért dolgozik mindenki.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy az 1.000 Ft-os már biztos jó, vagy azt, hogy mindenki így csinálja, de elég általános sajnos.

A legalapvetőbb problémák azok szoktak lenni a gyros hússal, hogy nem minőségi húsból készítik a nyársot. Nyesedék, "selejt", bőr, bedarálás előtti, stb, tele ízfokozóval, ráadásul szívesen veszik a már sokszor nem értékesíthető húst, mert az ízfokozó és a pác simán elnyomja az ízt, főleg, ha sütve is van ugye.

Persze valakinél a parizer is hús, a legviccesebb, hogy a szegény ember felvágottja a parizer, aztán az átlagár már abból is 1000 Ft felett van, aztán csak nyesedék meg bőr, meg víz, vízkötő és ízfokozó.

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:17
Szerző: Sunsky
Én is dolgoztam németben húsiparban, pedig azt mondják csak itthon van ilyen igénytelen munka.. ahha.. ott kinnt is csak addig szabályos minden, amíg épp ott az állatorvos, vagy épp figyel a nagyfőnök. Aztán meg amit 12 órán keresztül tapostál húst, azt szedd fel a földről aztán dobd be a többi közé, porccal, csonttal, mindennel együtt, mert hát úgyis ledarálják... De azért én is megettem, amit műszak közben kaptunk szalámit, ami nyilván abból készült, amit mi ott "csináltunk". Finom volt, kit érdekel.. Boltba jobb kerül? Dehogy, ugyanaz, akkor meg nem mindegy? :D

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 12:06
Szerző: Kerlon
én csak tippelem a gyrosra, hogy nagyjából abból áll, amit nem lehet kirakni a húspultra, tehát a csonton maradt hús, ín, mócsing és egyéb finom ságok, amiket szépen bepácolnak, aztán összegyúrják ilyen jól kinéző valamivé...

amúgy én leszarom, valamibe meg kell halni, finom, aztán jó' van

Re: OFF

Elküldve: 2015. június 14., vasárnap 1:40
Szerző: Marci77
En is kivancsi lennek ha lehet :D :)