Most is a lassan 38 éves Melo menti meg őket, nagy meccs az öregtől.Tjacks írta:
Nyilván még korai bármit mondani, de a Lakers nem néz ki túl jól jelenleg.

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 9., kedd 7:38
Most is a lassan 38 éves Melo menti meg őket, nagy meccs az öregtől.Tjacks írta:
Nyilván még korai bármit mondani, de a Lakers nem néz ki túl jól jelenleg.
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. november 8., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 8., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 8., hétfő 17:05
Lebron újra boka sérülés, lehet nem véletlenül mondta a tavalyi sérülése után hogy már nem lesz a régi._Bushido_ írta: A háttérinfókkal nem vagyok tisztában, csak az eredményeket követem, meg azt nézem meg, hogy ki dobta a pontokat....
szóval ennek függvényében kérdezem, hogy a Lakersnél Davis és LeBron direkt nem játszanak minden meccsen (sokat), vagy sérülés végett? mert több meccs statban is azt láttam, hogy néha Lebron nem játszik, néha Davis nem játszik, és ha játszanak is akkor voltak olyanok, ahol alig szereztek pontokat.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. november 8., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 7., vasárnap 10:05
Hát, majdnem leadta a Heat a végén, 16-tal is mentek a negyedik negyedben. Mitchell egyedül nagyon kevés, Clarkson zseniális a padról, de ez a Jazz nagyon egyoldalú.nmate írta: Szombaton viszont Heat - Jazz![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 6., szombat 12:18
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 6., szombat 9:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 4., csütörtök 17:57
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. november 4., csütörtök 15:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 3., szerda 20:27
Egyetértek. Most úgy érzem Keleten is megjósolhatatlan a vége, pár éve fixen megmondtad a top 6-8 csapatot kb.nmate írta:Én Lowryban nem hittem első körben, de lehet rámcáfol. Lekopogom perszeTjacks írta: Én annyira elhittem amit írsz, én nyomtam a Heatre egyedüliként![]()
egyenlőre adlak
![]()
![]()
Knciks is jobban néz ki, de azért jó 2 szinttel lejjebb van. Robinson kellett, Randle úgy látszik tartja valamennyire a tavalyit, RJ viszont komolyan szintet lépett.
Akik még szórakoztatóak: Bulls.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 3., szerda 20:21
Én Lowryban nem hittem első körben, de lehet rámcáfol. Lekopogom perszeTjacks írta: Én annyira elhittem amit írsz, én nyomtam a Heatre egyedüliként![]()
egyenlőre adlak
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 3., szerda 20:14
Én annyira elhittem amit írsz, én nyomtam a Heatre egyedülikéntnmate írta:Továbbra is így tűnik. Lowry valahogy passzol, főleg Butlerrel, aki mvp számokat hoz eddig. Pad erős, Bam hozza amit tud, PJ Tucker meg nagyon passzol ide. Még lehoznak így pár meccset, Harden folytatja a chokerkedést és billenhet is a mérleg nyelvét feléjük keleten...nmate írta:
Mondom, Miami a real deal![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 3., szerda 20:09
Továbbra is így tűnik. Lowry valahogy passzol, főleg Butlerrel, aki mvp számokat hoz eddig. Pad erős, Bam hozza amit tud, PJ Tucker meg nagyon passzol ide. Még lehoznak így pár meccset, Harden folytatja a chokerkedést és billenhet is a mérleg nyelvét feléjük keleten...nmate írta:Mondom, Miami a real dealpheco írta:Bucksot viszont agyonvertek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 31., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 31., vasárnap 10:31
Bocsanat, de az a kormany es az egeszsegugy hibaja es baja, nem az egyszeri allampolgarokon kellene ezt leverni es lelkifurkat okozni akarni nekik.h3x0r írta:Kit veszelyeztetsz? Peldault azt, aki be van oltva, egy szaros rutin mutetet kene elvegezni rajta, de mar hetek ota csuszik, mert a nover a mutet helyett a covidosokat kell ellassa a korhazban, akik 90 vagy 95 szazalekban nincsenek beoltva.hehetheoriginal írta: Szoval akkor egy beoltatlan kit is veszelyeztet? Egy masik beoltatlant, aki szinten sajat maga dontott ugy, hogy vallalja a kockazatot?
Enyhe logikai bukfenc...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 31., vasárnap 10:26
Kit veszelyeztetsz? Peldault azt, aki be van oltva, egy szaros rutin mutetet kene elvegezni rajta, de mar hetek ota csuszik, mert a nover a mutet helyett a covidosokat kell ellassa a korhazban, akik 90 vagy 95 szazalekban nincsenek beoltva.hehetheoriginal írta: Szoval akkor egy beoltatlan kit is veszelyeztet? Egy masik beoltatlant, aki szinten sajat maga dontott ugy, hogy vallalja a kockazatot?
Enyhe logikai bukfenc...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 31., vasárnap 8:55
meg azert erre visszaternekMit olyan nehéz ezen felfogni? Az oltással nem csak magadat véded, hanem a körülötted levőket is, ezért nem a magánügyed. A személyes szabadság addig terjed ki, amíg nem veszélyeztet másokat
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 28., csütörtök 6:49
Tjacks írta: Westbrook azisten, quadraple double![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. október 28., csütörtök 5:22
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem