HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 3., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 3., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 1., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. május 25., csütörtök 15:50
volt egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül akar még maradni Leverkusenben XabiPad'em írta: PSG are considering Xabi Alonso to replace Christophe Galtier. PSG have initiated contacts but face two obstacles: Xabi wants to succeed Carlos Ancelotti in Madrid and Leverkusen are keen to extend his contract.
— @FabriceHawkins
Jövöre még Ancelotti, aztán Xabi. Adom.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. május 25., csütörtök 15:31
Fuu az parádés lenne. Már a pályán is az volt bennem hogy ő ilyen tanár úr. Tipikus edzőnek való, higgadt megfontolt precíz. Madridizmusa megkérdőjelezhetetlen úgyhogy én nagyon örülnék neki.Pad'em írta: PSG are considering Xabi Alonso to replace Christophe Galtier. PSG have initiated contacts but face two obstacles: Xabi wants to succeed Carlos Ancelotti in Madrid and Leverkusen are keen to extend his contract.
— @FabriceHawkins
Jövöre még Ancelotti, aztán Xabi. Adom.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 25., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 20., szombat 14:23
Ugyan...dzsi91 írta:The idea is that Carlo Ancelotti will finish the Modric, Kroos and Benzema cycle. Then a new generation will arrive. @ESPN
Akkor jövőre még egy Last-last-last Dancenek nekifutunk azért![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 20., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 19., péntek 2:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 18., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 18., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 18., csütörtök 12:00
gutihaz14 írta:Florentino Perez is very angry with the team, he believes the team embarrassed the image of Real Madrid on the field, he refused to speak to the team after the game. This will be intense summer in terms of new signings [Jpedrerol]
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 18., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: atesz/ » 2023. május 18., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. május 18., csütörtök 10:08
Te minek vagy itt? Komolyan kérdezem.atesz# írta:Ez a jelenet mindent elárulToniKroos írta:
"Vinicius tud egy jó cselt mutatni, vagy hogy Karim okos tud lenni a büntetőponton"
Én itt azt hittem viccel az öreg, de nagyon úgy tűnik, hogy ennyit bírt kitalálni mára. Mondjuk ez volt a jellemző ránk egész évben, úgyhogy nem tudom miért vártam egy kicsit többet. De persze igazoljunk Bappet, Bellinghamat, akkor több embertől tugja majd várni, hogy egy csellel megmenti valamelyik a seggét.Zseni
https://twitter.com/CBSSportsGolazo/sta ... 2908142592
Bár gondolom biztos azt magyarázta neki, hogy miért nem cseréltél le a szezon előtt Musialára és miért nincs itt Cancelo
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. május 18., csütörtök 9:09
Ki az az edző, aki nem csak “baszó emberekkel” nyerne?Yazid írta: Stadion stadion pandemia sporolas blablabla
Nem is értem, hogy jön egyáltalán szóba bappé vagy james vagy davies vagy bárki. Úgy nez ki azt a 100millkát felrakjuk bellinghamre ok, jön még ilyen fran garcia meg mittudomen ki, nem clutch playerek, de talán javulás. Ennek is örülni kell.
Szóval carlot szeretnétek, ok rakjuk be modric helyere az angolt, talán ez a leglogikusabb, ok, mi fog változni? Mi?
Carlo baszó emberekkel tud alkotni de itt nálunk vannak fiatal tehetségek és tényleg KIÖREGEDETT klasszisok, most mar lassuk mar be!(vezetőség)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 18., csütörtök 8:34
szóval akkor ha kivágjuk az edzőt lesz pénz igazolni sztárokat? Semmin nem változtatna egy új edző szerintem. Ideig óráig lehet adna új impulzust de ekkora lyukakkal a csapatban az is véges. Max Nagelsmann-Xabi kettőrsre lenne értelme mozdulni, de abban is 0 garancia van, Carlo meg nagyon egyben van a Real Madriddal, jelenleg pont nem az edző a probléma. Jövőre amúgyis kap maga mellé valakit aki nem a fiaYazid írta: Stadion stadion pandemia sporolas blablabla
Nem is értem, hogy jön egyáltalán szóba bappé vagy james vagy davies vagy bárki. Úgy nez ki azt a 100millkát felrakjuk bellinghamre ok, jön még ilyen fran garcia meg mittudomen ki, nem clutch playerek, de talán javulás. Ennek is örülni kell.
Szóval carlot szeretnétek, ok rakjuk be modric helyere az angolt, talán ez a leglogikusabb, ok, mi fog változni? Mi?
Carlo baszó emberekkel tud alkotni de itt nálunk vannak fiatal tehetségek és tényleg KIÖREGEDETT klasszisok, most mar lassuk mar be!(vezetőség)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 18., csütörtök 8:32
Legutolsó mondatod könnyen fals lehet, ha a védekező csapat a tizenhatos körül all fel és be van szorítva.ToniKroos írta: Most azért már nagyon látszik, hogy Benzema helyére kell valaki és nem mellé/mögé. Az oké, hogy Modricot pótoljuk, de így, hogy Benz spórol már a futással ezt már top szinten nem bírja el a csapat. Láttuk tegnap, hogy támadott le az ellenfél, a City 7 km-el többet futott úgy, hogy náluk volt többet a labda. Na ez a durva, mindig a védekezőbb csapat fut többet, na itt kezdődnek a problémák.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 18., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. május 18., csütörtök 8:11
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem