Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Vininek vannak fejben hiányosságai, de pont abban erős, hogy bratyizós és aki nem rúgja szét, azzal qrva jól kijön.
egyáltalán nem féltem a kémiát, ha jön Bappé.
Rodrygonak is bőven lenne lehetősége, hosszú a következő szezon. Güli, Joselu nem a kezdőbe jött, de azért a Vini/Mbappé/Rodrygo/Joselu/Güler sor, forgatva rendben lenne
szerk:
KAK-kal, a "ne passzolj neki" beszólás után is milyen szerelem lett
egyáltalán nem féltem a kémiát, ha jön Bappé.
Rodrygonak is bőven lenne lehetősége, hosszú a következő szezon. Güli, Joselu nem a kezdőbe jött, de azért a Vini/Mbappé/Rodrygo/Joselu/Güler sor, forgatva rendben lenne
szerk:
KAK-kal, a "ne passzolj neki" beszólás után is milyen szerelem lett
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A minőség kérdésében nyilván igazad van. De nem-e dobjuk ki a fürdővízzel együtt a gyereket is, ha leigazoljuk Mbappe-t?Sierra írta:Ez minőségben eléggé elmaradna attól, ha pl Rodry helyett Bappé kezdene. Én szeretem a brazil, de azért más szint a 2 játékos. Illetve Rodrygonak sem a csatár poszt az erőssége sztem.Dave22 írta: Én inkább Güler-t erőltetném a jobb szélen, Vinit a balon és Rodrygo meg játszana Benzema pozíciójában, ahogy tette ezt többször tavasszal.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, a cserecsatár neve Joselu, ha jön Mbappe. Szerintem középen nagyon kijön, hogy Rodry nem csatár, jobbon elvan, de Benzpótléknak nekem felejtős.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ez minőségben eléggé elmaradna attól, ha pl Rodry helyett Bappé kezdene. Én szeretem a brazil, de azért más szint a 2 játékos. Illetve Rodrygonak sem a csatár poszt az erőssége sztem.Dave22 írta: Én inkább Güler-t erőltetném a jobb szélen, Vinit a balon és Rodrygo meg játszana Benzema pozíciójában, ahogy tette ezt többször tavasszal.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos
Szerintem meg csapategység szempontjából inkább káros lenne Mbappe.RealAsensio írta: Real Madrid squad 2023-24:
1 Courtois
2 Carvajal
3 Militão
4 Alaba
5 Bellingham
6 Nacho
7 Vinicius
8 Kroos
9
10 Modrić
11 Rodrygo
12 Camavinga
13 Lunin
14 Joselu
15 Valverde
16 Odriozola
17 Lucas V
18 Tchouaméni
19 Ceballos
20 Fran Garcia
21 Brahim
22 Rüdiger
23 Mendy
24 Güler
25 Vallejo
A kibebaszott hianyzo lancszem, hogy osszealljon egy europa es vilagvero csapat az uj Bernabeubangyerunk Perez, hozd el a franciat kerul amibe kerul!
Ui: aztan 24-ben megerositjuk a jobb oldalt, es 2030-ig mar csak a padot kell finomhangolni es utantolteni.
Nem csak a fizetési igénye, de a csapaton betöltött státusza miatt is.
Vini egy hisztis gyerek, nekem ezért mondjuk szimpatikusabb Rodrygo, de ez más lapra tartozik.
Azonban a transfermarkt szerint a világ 3 legértékesebb játékosa közül nálunk játszana 2. És pont Vini fölé hoznánk pozícióba egy még értékesebbet. Szerintem ez nem oké... Pláne fentállhat a két dudás egy csárdában esete.
Anno Kaká és CR más volt, mert Kaká nem volt dudás, nem voltak allürök. Azért egy a Vini-Mbappe duóról nem lehet elmondani.
Továbbá az is véleményes, hogy itt van a fél világ aki támadni tud és képes. Én inkább Güler-t erőltetném a jobb szélen, Vinit a balon és Rodrygo meg játszana Benzema pozíciójában, ahogy tette ezt többször tavasszal. Szerintem ez a csapategységre még jó hatással is lehetne, mint idehozni egy akkora egót mint a Barca adóságga a következő 3 évszázadra

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Real Madrid squad 2023-24:
1 Courtois
2 Carvajal
3 Militão
4 Alaba
5 Bellingham
6 Nacho
7 Vinicius
8 Kroos
9
10 Modrić
11 Rodrygo
12 Camavinga
13 Lunin
14 Joselu
15 Valverde
16 Odriozola
17 Lucas V
18 Tchouaméni
19 Ceballos
20 Fran Garcia
21 Brahim
22 Rüdiger
23 Mendy
24 Güler
25 Vallejo
A kibebaszott hianyzo lancszem, hogy osszealljon egy europa es vilagvero csapat az uj Bernabeuban
gyerunk Perez, hozd el a franciat kerul amibe kerul!
Ui: aztan 24-ben megerositjuk a jobb oldalt, es 2030-ig mar csak a padot kell finomhangolni es utantolteni.
1 Courtois
2 Carvajal
3 Militão
4 Alaba
5 Bellingham
6 Nacho
7 Vinicius
8 Kroos
9
10 Modrić
11 Rodrygo
12 Camavinga
13 Lunin
14 Joselu
15 Valverde
16 Odriozola
17 Lucas V
18 Tchouaméni
19 Ceballos
20 Fran Garcia
21 Brahim
22 Rüdiger
23 Mendy
24 Güler
25 Vallejo
A kibebaszott hianyzo lancszem, hogy osszealljon egy europa es vilagvero csapat az uj Bernabeuban

- h3x0r
Az Arsenal mar telen vitte volna, de ugy gondolta, hogy az 55-60 millios Ben White mogott csak padozna, ezert inkabb maradt. A Dortmund es a Milan is bejelentkezett erte, majd ahogy jott a Barca, erkeztek is a hirek, hogy inkabb maradna Spanyolorszagban.CS0ki írta: Nem az alacsony kivasarlasi ár a gyanús, hanem hogy nem állnak sorba a csapatok, hogy kifizessek. Ha a szakemberek szerint akkora tehetség lenne, már régen kifizettek volna azt pénzt.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Jude-Kroos-Camavinga
Guller-Mbappe-Vini jr.
?
Vagy Carlosan
Jude-Tchoumameni-Kroos
Valverde-Rodrygo-Vini jr.
Guller-Mbappe-Vini jr.
?
Vagy Carlosan
Jude-Tchoumameni-Kroos
Valverde-Rodrygo-Vini jr.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a Dortmund és az Arsenal is érdeklődött Fresnedáért...
lehet ránk vár, ha senkinek nem mondtak igent
lehet ránk vár, ha senkinek nem mondtak igent

Ezek a kisebb spanyol csapatok olyan csorok, hogy egy 10 milliós ajánlatra se nagyon mondhatnak nemet.
- RealMadridFanatic
Fresnedarol van szo.flori írta:Hogy érted hogy régen? 18 éves. Csak Brazíliából hozunk 14 éveseket.CS0ki írta: Nem az alacsony kivasarlasi ár a gyanús, hanem hogy nem állnak sorba a csapatok, hogy kifizessek. Ha a szakemberek szerint akkora tehetség lenne, már régen kifizettek volna azt pénzt.Amúgy fél Európa vitte volna, nem véletlen utazott el Deco is. Jó áron megkaptuk, bukni nem tudunk ezen. A törökök megbolondultak konkrétan, 450k like van a twitter poszton ahol bejelentették.
![]()
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
sztem fresnedáról van szó de javítsatok kiflori írta:Hogy érted hogy régen? 18 éves. Csak Brazíliából hozunk 14 éveseket.CS0ki írta: Nem az alacsony kivasarlasi ár a gyanús, hanem hogy nem állnak sorba a csapatok, hogy kifizessek. Ha a szakemberek szerint akkora tehetség lenne, már régen kifizettek volna azt pénzt.Amúgy fél Európa vitte volna, nem véletlen utazott el Deco is. Jó áron megkaptuk, bukni nem tudunk ezen. A törökök megbolondultak konkrétan, 450k like van a twitter poszton ahol bejelentették.
![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- flori
Hogy érted hogy régen? 18 éves. Csak Brazíliából hozunk 14 éveseket.CS0ki írta: Nem az alacsony kivasarlasi ár a gyanús, hanem hogy nem állnak sorba a csapatok, hogy kifizessek. Ha a szakemberek szerint akkora tehetség lenne, már régen kifizettek volna azt pénzt.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Nem az alacsony kivasarlasi ár a gyanús, hanem hogy nem állnak sorba a csapatok, hogy kifizessek. Ha a szakemberek szerint akkora tehetség lenne, már régen kifizettek volna azt pénzt.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
40 volt de mivel kiestek ezért csak 20.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem akarok hülyeséget írni és lehet csak almodtam, de mintha valami nem teljesült volna a szerződésében és ezért esett le ennyire.CS0ki írta: Egyébként az is gyanús azért, hogy a mai világban ilyen alacsony kivasarlasi ára van valakinek egy olyan poszton, ami eléggé hianycikk, mégse se nagyon akarja senki kifizetni. Ez is jelenthet azért valamit...
Kerestem a hírt de nem találtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyébként az is gyanús azért, hogy a mai világban ilyen alacsony kivasarlasi ára van valakinek egy olyan poszton, ami eléggé hianycikk, mégse se nagyon akarja senki kifizetni. Ez is jelenthet azért valamit...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
akkor 15-ért meg tudnánk venni holnap Fresnedátcart írta: Azt írják csak 10 milliót tudna fizetni a Barca, azt is csak akkor ha előtte el tudják adni Destet
![]()

Odri menni fog a hírek szerint, hiba lenne kihagyni a lehetőséget...
Azt írják csak 10 milliót tudna fizetni a Barca, azt is csak akkor ha előtte el tudják adni DestetJim írta: beillene a sormintába a 18 éves Fresneda![]()
kár hogy nem teszünk ajánlatot, így megy a Barcába...