Akkor én lehet más meccseket èrek rà nèzni mint te, mert 1-2 kivétellel baromi gyenge meccseket látok.Bencze írta: Barki barmit mond, ez a VB eleg magas szinvonalu szerintem. Nem biztos, hogy rossz ez az idopont, de megtoldanam a szunetet 10-10 nappal, hogy legyen tobb idejuk osszeszokni a vb-re es felkeszulni a szezon masodik felere a torna utan.

VB - 2022
Re: VB - 2022
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hányszor van olyan? Minden kibaszott hétvégén.ateeemadrid írta: Hányszor van olyan mocskos spanyol kiscsapatok ellen, hogy az első perctől időt húznak, aztán a végén van 4p hosszabbítás, amiből 3at nincs játékban a labda, aztán 93 45nél lefújják. Annál jobb ez. Persze jobb lenne ha minden időhúzás instant sárga lenne, akár már meccs elején is.

Faust és hehétől is olvastam már ezt,hogy utólag kéne őket szanckionálni. Ezzel csak az a baj,hogy nem lehet mindent olyan könnyen ráfogni arra,hogy csak az időt húzza(pedig egyérteműnek tűnik), pláne ezek a féreg latin-spanyolok nagyon jó színészek is, a legkisebb kontaktra borulnak, megjátsszák,kijátsszák. Egy szóval undorítóak.

Mint anno Ramos a 17-es bl döntőben a juve ellen, ugyan kiállítatta Cuadrado-t egy kamuval de 3-1-nél max csak azt érte el,hogy a pártatlan szurkolók megutálták mint a szart őt is meg minket is.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Barki barmit mond, ez a VB eleg magas szinvonalu szerintem. Nem biztos, hogy rossz ez az idopont, de megtoldanam a szunetet 10-10 nappal, hogy legyen tobb idejuk osszeszokni a vb-re es felkeszulni a szezon masodik felere a torna utan.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
🎙| Tchouaméni: “I wanted to come back to something we saw regarding Karim's departure, the fact that we felt better since he was no longer here. It's totally FALSE because even when he was here it was already going very well.” @RMCsport

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ateeemadrid
Hányszor van olyan mocskos spanyol kiscsapatok ellen, hogy az első perctől időt húznak, aztán a végén van 4p hosszabbítás, amiből 3at nincs játékban a labda, aztán 93 45nél lefújják. Annál jobb ez. Persze jobb lenne ha minden időhúzás instant sárga lenne, akár már meccs elején is.Faust írta:Minek, hogy 90 helyett 130 percig huzzak az idot?ateeemadrid írta: Egyébként ezzel nincs is semmi baj szerintem, főleg az undorító első perctől időt húzó csapatok szopnak vele, spanyolban pl nagyon elférne ez a hozzáállás.
Ez a meccs meg feszült nagyon, lesz itt piros.![]()
Nem rapakolni kene az idore, hanem szankcionalni a sok ciganykodast.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Komoly csontdaralo ez a meccs.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
Focit ők se nagyon játsszák mondjuk, de Messiéknél az a 0.0 xg mondjuk tényleg félelmetes.ELSiete írta:Mexikó nem semmi, nagyon keményen mennek.

De!
A francia-dán meccsen is szar volt az első félidő, a második viszont parádé volt, jönni kell Messiéknak majd, Mexikónak jó az x-is, de nekik nem igazán.
Minek, hogy 90 helyett 130 percig huzzak az idot?ateeemadrid írta: Egyébként ezzel nincs is semmi baj szerintem, főleg az undorító első perctől időt húzó csapatok szopnak vele, spanyolban pl nagyon elférne ez a hozzáállás.
Ez a meccs meg feszült nagyon, lesz itt piros.![]()
Nem rapakolni kene az idore, hanem szankcionalni a sok ciganykodast.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Kellett már egy ilyen igazi latin amerikai rúgdosódás

-
Mexikó nem semmi, nagyon keményen mennek.
- ateeemadrid
Prime Atletico is megirigyelné mehikót

- chronic
Igen, ott faszán fog kinézni,hogy a 120 perc helyett a skacok játszanak majd 200-atAnthony írta:Én ezt értem de majd a 120 perceknél kicsit érdekes lesz.

Szünetekkel együtt lesz fél nap egy meccs, pedig az egyenes kieséses szakaszban szerintem 10ből 8 meccs tizikkel fog eldőlni, amilyen taktikus ma minden egyes csapat.

Az hát._Bushido_ írta: A FIFA edzők elnöke, Collina lenyilatkozta, hogy ez eg, utasítás!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó lesz ez, sok sittes szétrúgja egymást, 16 között meg búcsúznak.
*grabs popcorn*
*grabs popcorn*
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én ezt értem de majd a 120 perceknél kicsit érdekes lesz._Bushido_ írta:A FIFA edzők elnöke, Collina lenyilatkozta, hogy ez eg, utasítás! Visszavesznek minden időt, amit a csapatok elb*sznak fetrengéssel, varral, pofázással es egyebekkel!Anthony írta: De ezek a 10 perces hosszabbítások nevetségesek na.
Mi lesz az egyenes kieséses szakaszban? Hosszabbítgatnak 15-20 perceket a rendes játékidő alatt és utána még lenyomnak egy extra time-ot?
De vannak érdekes dolgok na, most is a szaúdi gyereknek rálépett a kezére Lewa, erre hozzák a hordágyat.
- ateeemadrid
Egyébként ezzel nincs is semmi baj szerintem, főleg az undorító első perctől időt húzó csapatok szopnak vele, spanyolban pl nagyon elférne ez a hozzáállás.
Ez a meccs meg feszült nagyon, lesz itt piros.
Ez a meccs meg feszült nagyon, lesz itt piros.

- chronic
Biztos vagyok benne,hogy ez rávezetés "szabályváltozásra"._Bushido_ írta: A FIFA edzők elnöke, Collina lenyilatkozta, hogy ez eg, utasítás! Visszavesznek minden időt, amit a csapatok elb*sznak fetrengéssel, varral, pofázással es egyebekkel!
Egyrészt a sok ráadás,plusz ugye a labdabirtoklást is máshogy számolják, bele akarnak nyúlni ebbe az időhúzás dologba, két dologgal lehet. A var/gép számolja,hogy kb mennyit állt a játék és a végén ráadják(most ezt csinálják) a másik,hogy megállítják az időt amikor nincs játékban a labda, az első nyilván egyszerűbb megoldás.
-
Eddig nyom a Mexikó.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A FIFA edzők elnöke, Collina lenyilatkozta, hogy ez eg, utasítás! Visszavesznek minden időt, amit a csapatok elb*sznak fetrengéssel, varral, pofázással es egyebekkel!Anthony írta: De ezek a 10 perces hosszabbítások nevetségesek na.
Mi lesz az egyenes kieséses szakaszban? Hosszabbítgatnak 15-20 perceket a rendes játékidő alatt és utána még lenyomnak egy extra time-ot?
De vannak érdekes dolgok na, most is a szaúdi gyereknek rálépett a kezére Lewa, erre hozzák a hordágyat.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Tényleg? Nem mondod. 
Mindjár felrobban a stadion, én hagynám nyerni Mehikót, jobb lenne mindenkinek.

Mindjár felrobban a stadion, én hagynám nyerni Mehikót, jobb lenne mindenkinek.