mintha a broadway-t akarnánk összehasonlítani a néhai zöld pardonnal, de mondhatnám a bp parkot is

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 3., péntek 12:46
HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. szeptember 3., péntek 12:46
babaking írta:
vagy azt állítja, hogy butábbak mint a fehérek, vagy a vérükben van. .
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. szeptember 3., péntek 12:41
Van egy mondás, hogy az újszülöttnek minden vicc új.Krokogyil írta: Sziasztok!
Na és akkor ha így a jelenlegi közönség 5%-a ki lenne tiltva, sokkal többen járnának meccsre. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 12:33
Oké.Krokogyil írta: fekete -félelmet keltő- egyenruha
HozzászólásSzerző: Krokogyil » 2021. szeptember 3., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 12:09
A franciák elleni meccsen mondjuk a franciák dobálták Gulácsit egy egész félidőn keresztül.babaking írta: Poharak a Franciák ellen is repültek, meg a Holland meccsen is. Az csak simán tahóság, nem kellene, de az még talán belefér, azért senki nem szólna. Itt most nem is emiatt akarnak vizsgálatot.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 3., péntek 12:04
Poharak a Franciák ellen is repültek, meg a Holland meccsen is. Az csak simán tahóság, nem kellene, de az még talán belefér, azért senki nem szólna. Itt most nem is emiatt akarnak vizsgálatot.raul 4 ever írta:M1Ö írta: Hogy mi?Rántson rá, ha szar az élete, vegy verjen falba. De ne legyen már ennyivel elintézve, hogy a szurkoló had legyen dühös.
Ne féltéglát, üveges kólát, pillangót, fém öngyújtót.. De most ha berepül egy üres műanyagpohár Sterlingtől 2 méterre, nem kell az erkölcsrendészetet egyből riasztani.. (tudom, ennél több történt, lényegesen, hülyeség is volt, jogos is lesz érte a bünti)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 3., péntek 11:56
M1Ö írta: Hogy mi?Rántson rá, ha szar az élete, vegy verjen falba. De ne legyen már ennyivel elintézve, hogy a szurkoló had legyen dühös.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. szeptember 3., péntek 11:43
Hogy mi?raul 4 ever írta:Nemár, a szurkoló hadd legyen már dühös.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. szeptember 3., péntek 11:40
Legyen dühös, főleg 4-0 után. De az ellenfélre?raul 4 ever írta: Biztos Payét is a keleti vendégmunkások dobálták meg 2 hete![]()
Nemár, a szurkoló hadd legyen már dühös.
Rasszista ne, de kicsit parasztnak lenni férjen már bele..
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 3., péntek 11:39
Mondjuk en soha nem ertettem mire jo dobalni a jatekosokat, kulonbozo targyakkal?!….Utana meg pislognak hogy jon a buntetes meg az ures stadion, meg a kitiltas. En nagyon sok meccsen voltam mar, sokszor a “keménymag” kozepen, de meg se fordult a fejemben barmit is bedobni. A sok agyhalottat akik csak direkt a balhekert jarnak a meccsre, egyesevel kellene kitiltani aztan adios.raul 4 ever írta: Biztos Payét is a keleti vendégmunkások dobálták meg 2 hete![]()
Nemár, a szurkoló hadd legyen már dühös.
Rasszista ne, de kicsit parasztnak lenni férjen már bele..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 3., péntek 11:34
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 3., péntek 11:23
Sterlinget dobalni szanalmas es primitiv, de itt a balkani szurkolok kozott ez plusz pont.raul 4 ever írta: Azért dobálni Sterlinget mert fekete vs. mert gólt lőtt. Nagy különbség! És a kettőt összemosni szánalmas.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 3., péntek 11:20
babaking írta: Még egy utolsó gondolat, aztán befejeztem, mert nem ide való.
Nem csak az a rasszizmus, ha lelőnek mert fekete vagy.*
babaking írta: Az is rasszizmus ha gyakrabban igazoltatnak a bőrszíned miatt.
Az is rasszizmus, ha pl egy állást nem kapsz meg a bőrszíned miatt.
Az is rasszizmus ha bemesz egy boltba és a szined miatt szarba se vesznek és nem úgy szolgálnak ki.
Az is rasszizmus ha a bőrszíned miatt nem kapsz meg egy lakást, mert "ez itt rendes környék"*
HozzászólásSzerző: füst » 2021. szeptember 3., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 3., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 3., péntek 10:36
Ok, ha van, akkor hol van?RealAsensio írta: Aki azt allitja, hogy Europaban nincs rasszizmus, az nem tudom hol el.
Az ilyenek nem érnek, mert itt csak te érzed magad elnyomva "fehérsenki" barátom.. Nekünk ezt el kell viselnünk, mert különben elvisz a píszí kommandó..Swineherd írta: Van. Tapasztalom sok helyen az országban. Múltkor egy szerszámbolt miatt be kellett mennem egy helyi harlembe. Hát, sokáig nem időztem az utcán...*
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 10:25
Van. Tapasztalom sok helyen az országban. Múltkor egy szerszámbolt miatt be kellett mennem egy helyi harlembe. Hát, sokáig nem időztem az utcán...RealAsensio írta: Aki azt allitja, hogy Europaban nincs rasszizmus, az nem tudom hol el.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 3., péntek 10:21
Meccsről is beszélve, Schafer nagyon jol jatszott, de egyedul keves. Kleinheisler hiaba gurizik, a focihoz nagyon hulye, kb mindig rosszul dont. Szoboszlai hatalmas csalodas, gyakorlatilag semmit nem tett hozza, sarkalgatas, lotyoges, kb nulla sprint. Ezt nem tudom, hogy gondolta.istimester írta: Gyönyörű ez a képmutatás.
Nagy Ádi nélkül meg nincs átmenet a védelem és a KP közt, ezen elgondolkozhatna néhány észlény, amikor legközelebb alibizzák.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. szeptember 3., péntek 10:14
Aki azt allitja, hogy Europaban nincs rasszizmus, az nem tudom hol el.raul 4 ever írta:Marky írta: Pont ezzel a reakcioval bizonyitja be a csurhe, hogy igenis van letjogosultsaga a terdelesnek itthon is. Ha kussban vegigvarnak azt a par masodpercet, akkor lehetne azt mondani, hogy egy trendi szokas, igy viszont egy letezo problemara hivjak fel a figyelmet, mondhatni csapdat allitanak az osszes agyalagyult rasszistanak, amibe tatottszajjal belesetalnak.*
Sose fog a két oldal ebben egyetérteni, mert a tükörképét gondoljuk a dolognak.
Amerikában jogos, mert OTT egy létező probléma. Egyetértettem Kaepernickkel amikor OTT elkezdte, mert OTT az elfogadhatónál (a 0 az elfogadható!!) többször lőttek le valakit, mert fekete..
Itt csak a végtelen sötétség manifesztációja, ha valaki valakit a bőrszíne miatt utál/kevesebbnek tart.
De szvsz rasszizmus itt (EU) nincs. A huhogás, és társai azok, amiknek nincs helye fodballpályán, meg kell állni a qva anyázásnál (mert az a focihoz hozzátartozik, jól írta Kerlon), de úgy tenni, mintha a nemlétező európai színes bőrű kisebbségek ugyanúgy el lennének nyomva, mint odaát, az komolytalanság, majmolás.
Egy itt nem létező problémával nem kell trendiségből foglalkozni.
Nagyon szeretem a Realt és amikor a csapat edzést tart, a főnököm engedjen engem is kinn futkosni a réten, mert én velük azonosulok?
Ugyanmár..
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem