Tehát a TV előtt ülnének.numberone1 írta: Kint sem lennenk az EB-n.

Ziro és Löw pacsizás cserénél.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 19., vasárnap 16:13
Tehát a TV előtt ülnének.numberone1 írta: Kint sem lennenk az EB-n.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. június 19., vasárnap 16:12
Low? ...es utanna bele nyul a gatyajaba, tovabb nem folytatomziro4vr írta: Itt jegyzem meg, ha anno engem is meglát egy német edzésen...![]()
Kint sem lennenk az EB-n.És amúgy tényleg... lényegében a 2 legjobb játékosunk most otthon ülne a TV előtt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 19., vasárnap 16:11
Kleinheisler esete is elég kemény, de azért amit az Ádámnál csináltak...ziro4vr írta:Ha a magyar edzőkön múlna, most se Nagy se Kleini.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 16:10
Itt jegyzem meg, ha anno engem is meglát egy német edzésen...Remy írta: És amúgy tényleg... lényegében a 2 legjobb játékosunk most otthon ülne a TV előtt.![]()
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. június 19., vasárnap 16:04
Egyáltalán nem meglepetés szerintem, várható volt, hogy hozni fogja a szintet, mint azt tette a válogatott korábbi meccsein is.Remy írta:Eddig amúgy Nagy Ádi elég jó tolja a fiatalok közül az EB-n. Komoly meglepetés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 19., vasárnap 16:03
És amúgy tényleg... lényegében a 2 legjobb játékosunk most otthon ülne a TV előtt.ziro4vr írta: Ha a magyar edzőkön múlna, most se Nagy se Kleini.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 15:54
Ha a magyar edzőkön múlna, most se Nagy se Kleini.Remy írta:Eddig amúgy Nagy Ádi elég jó tolja a fiatalok közül az EB-n. Komoly meglepetés.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 19., vasárnap 15:34
Meg egy vérbeli csatár. Így nekik Ronaldo is -1 ember.Portugáloknál leginkább egy karmester hiányzik
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 19., vasárnap 15:06
Bayern intézkedettGalacticos írta: Inkabb azt mond meg h renato sanchezt miert nem nyomatjak?
Beszallt fel orara az elso meccsen es kilogott a mezonybol felfele.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. június 19., vasárnap 15:04
Inkabb azt mond meg h renato sanchezt miert nem nyomatjak?Csabi írta:a két belső védő közül ha meg kéne tippelnem hogy melyik 38 éves nem carvalhot mondanám. pepének nagyon gyenge eb-je van annak ellenére hogy a portugálok védelme nincs tesztelve sem.nmate írta:Pepének egy társ erre a vébére.
andré gomes viszont nagyon adja, gyors, ügyes, jól passzol.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 19., vasárnap 12:53
a két belső védő közül ha meg kéne tippelnem hogy melyik 38 éves nem carvalhot mondanám. pepének nagyon gyenge eb-je van annak ellenére hogy a portugálok védelme nincs tesztelve sem.nmate írta:Pepének egy társ erre a vébére.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 19., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 11:34
Nekem meg nem. Labdákat szépen begyűjtötte, de előre körülményes és lassú volt. Semmi extra. Renátó gyereket néztem volna meg.alexoxladjackoxi írta:Ursus, palesz: +1
Nekem Willy Carvalho is tetszett, főleg az első félidei játéka. Egész patentül dobálta a jobb oldalra a labdákat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 19., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. június 19., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. június 19., vasárnap 11:18
Az még nem biztos szerencsére. 6 év sok idő addig talán lesz bizonyíték a csalásra. Már most egyértelmű és mindenki látja hogy blatterék kavartak.Ebbol a szempontbol erdekes lehet 6 ev mulva a november-december kornyeki katari vb, ahova nem a hosszu szezon alatt kifaradt jatekosok erkeznek.
Sokszor pontatlan és rossz megoldásokat választ de ezt ha kinövi tényleg jó lehet.André Gomes meg kifejezetten tetszett, nagyon jó az a gyerek, nem csoda, hogy vinné fél Európa.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 19., vasárnap 10:48
Szerintem amúgy nem volt rossz a csapat, csak a helyzetkihasználásuk pocsék. André Gomes meg kifejezetten tetszett, nagyon jó az a gyerek, nem csoda, hogy vinné fél Európa.. Emlékszem ellenünk meg ellenetek is jól játszott, de úgy tűnik azt a formát tartani is tudta - már a nem csak megint jó meccse volt -, kellemes csalódás volt a srác, talán a mezőny legjobbja volt szerintem.Remy írta:de a csapattársak is nagyon kevesek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 19., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 19., vasárnap 10:36
Ebbol a szempontbol erdekes lehet 6 ev mulva a november-december kornyeki katari vb, ahova nem a hosszu szezon alatt kifaradt jatekosok erkeznek.realistahuni írta:Vagy arról hogy végignyom minden meccset nálunk és a tavasz második felére már rottyon van.
Se nem egészséges se nem pihent, eb előtt sem lehetett azt várni hogy csillogni fog majd.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 19., vasárnap 10:27
Igen.wxyz írta:Itt inkább arról van szó, hogy a két nagy helyett kellene jobb. Nagyon kiégett már mindkettő.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem