Nagyon tetszik, hogy ezt irod. Ezt nem csak a hp hoz kotom. Ideveszek minden kritikát kapo nagy projektet.nuevo_ericco írta: hogy van a világban, univerzumban potenciál bőven.
Nekem a fő problémam mindig is az volt az elmult evekben, hogy nem bovitenek, hozzairnak, ujat adnak, hanem valtoztatnak és drazstikusan. Legalábbis a fő cél ez. A többi elenyésző. Nincs atmenet. Tul nagy impulzust kapsz. Nem jol sulnek el ezek legtöbbször szvsz.
Nagyon, de nagyon szivesen neznek fekete kataktert, vagy homoszexualis varázslót, ha arrol van szó. Nem számít. Ez mind nem erdekel engem. Ha jo, akkor jo. De elore tudom, hogy nem fogok tudni mit kezdeni a néger pitonnal, mert nem ezt taplaltak belém 2001ben. Ezt a fizimiskat tudom beazanositani egyedul. Ez csak az én hibam. De tudtam volna kezdeni bármit es mindent egy néger akárkivel, egy mondjuk piton multjahoz köthető szerepben.
Ezek a dolgok nem ilyen tyler féle haj valtoztatasok.
Ezek inkabb olyanok, mintha kiserleteznel a marhaporkoltben, de ugy, hogy nem hozzaadsz valami ujat, hanem fogod es kicseréled a marhat, halra. A népség meg csak pislog. Nyilvan lesz aki az ize miatt joizuen fogyasztja, mert jol keszited, vagy nem szeretne megbantani es nem szol, de azert a többség elkuld a francba érthető okokbol.