Pepe - 3
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Pepe - 3
Köszönjünk el nyáron egymástól, mindenkinek jobb lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A MU sztem lesz olyan hülye, hogy mindenkinek korrekt ajánlatot tesz érte, aztán mehet is. Csak el ne csesszék a dealt.
Nem illik.
Köpködni azt tudsz. Aztán szakmailag top3 a világon.Realista24 írta:Remélem többet már nem lépsz pályára Real mezben.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hosszú ideje homály, csak akkor nem hibázik, amikor padon van. Nacho is előrébb van a sorban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
azért annyira nem volt rossz.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
+1Realista24 írta:Remélem többet már nem lépsz pályára Real mezben.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem többet már nem lépsz pályára Real mezben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
wZoLee7 írta:Szerintem a világ összes csapata tárt karokkal várná őt...hihetetlen mázlisták vagyunk 3 igazán jó kh-ünk van.
+1
A jelenlegi top10 KH-ból nálunk van 3 db.
Ezt azért kevés csapat mondhatja el magáról.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem a világ összes csapata tárt karokkal várná őt...hihetetlen mázlisták vagyunk 3 igazán jó kh-ünk van.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ToniKroos írta:Jó ez a hosszabbítás, de már egyértelműen nem kezdőbe való. A kapott gól miatta volt és volt még 1 labdavesztése a térfelünkön, ami csak a szerencsén múlt, h megúsztuk. Védekező részét még csak-csak megoldja (bár már a sebessége is jól láthatóan megkopott), de előre már sztem nem szint az emberünk. Ha belép a játékba, akkor rendszerint labdavesztés a vége.
Előtte meg tisztázott 3-4 olyat, hogy még mindig kevés védő tudta volna azt megtenni.

Sebességről meg annyit, hogy nézz meg más 31-2 éves védőket...

Fiatalkorában kifejezetten gyors volt, egy KH-hoz képest még mindig átlag feletti egy picit a gyorsasága.
Padra nem tudnánk tökéletesebb embert hozni helyette.
Idén pedig jól láthatóan már Varane-Ramos lesz nyomatva.
ZIDANE
Régebben is sokszor elveszítette a labdát, ha előretört, nem neki való az, nem olyan a mozgása, labdavezetése.
Most volt két komolyabb hibája, lesz is, de eddig is volt neki pár, nem hinném, hogy olyan nagyon visszaesett volna, még ha most ez nagyon látványos is volt. Szerintem bőven hozza azt a szintet, amit kell, de alapból persze már Ramos-Varane kettős kell.
Most volt két komolyabb hibája, lesz is, de eddig is volt neki pár, nem hinném, hogy olyan nagyon visszaesett volna, még ha most ez nagyon látványos is volt. Szerintem bőven hozza azt a szintet, amit kell, de alapból persze már Ramos-Varane kettős kell.
Jó ez a hosszabbítás, de már egyértelműen nem kezdőbe való. A kapott gól miatta volt és volt még 1 labdavesztése a térfelünkön, ami csak a szerencsén múlt, h megúsztuk. Védekező részét még csak-csak megoldja (bár már a sebessége is jól láthatóan megkopott), de előre már sztem nem szint az emberünk. Ha belép a játékba, akkor rendszerint labdavesztés a vége.
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Most olvastam , hogy 2011 decemberben kapott utoljára piroslapot!akkor ki is a hentes?Bírom a palit nagyon, örülök a szerződése hosszabbításának.
- h3x0r
Ha jol emlekszem, Zidane ota Dudek az egyetlen jatekos, aki tenylegesen tolunk vonult vissza. (meg ugye ott van meg de la Red betegsege
)
Ha mar Ikernel nem jott ossze, remelem Arbeloa es Pepe is innen fog visszavonulni.

Ha mar Ikernel nem jott ossze, remelem Arbeloa es Pepe is innen fog visszavonulni.

pepe the pure world class def. igaz madridista. egy pepe mez is erik mar egy ideje

Jövőre jár le a szerződése, azt hosszabbitanak meg 1 évvel, ergo jövőre adnák el.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Pepe szerződését egy évvel hosszabbítják meg. Elvileg.
Elakarják idén még passzolni? Nem lennék tőle elragadtatva....nem igazán tudjuk pótolni,és ha varane lenne a kezdő(pepe még jobb jelenleg) akkor pepe olyan minőség lenne csereként akit bármikor,bárki ellen be lehet küldeni....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pepe szerződését egy évvel hosszabbítják meg. Elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nemrégiben bementem a sportfactoryba talán, teremcipőt nézni, a lényeg, hogy valami hasonlót akartam, mint mondjuk ami linkelve volt, szóval, hogy tényleg focicipőre hajazzon, de el voltam szörnyülködve, hogy csak ezek a divatszarok voltak.R.M.C.F írta:
Lehet,de ha erre ránézel,akkor focicipőt látsz,míg ha egy mai divatos cipőt megnézel,akkor az jön le,hogy egy másik bolygóról egy biszex ufonauta lakodalmi cipője.
Egyébként ráánézésre is brutál minőségi cipő. A varrása,a bőr....jó lenne megfogdosni...felhúzni. Ez bőr...nem plasztik,mint pamelaanderson.
Eladó kiscsaj nézett is rám bambán, hogy mekkora idióta vagyok, hogy nem találok magamnak cipőt.