HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 7., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 7., szerda 10:36
A mostanit hagyjuk, de azért a fiatal Isco elég magas szinten volt pár évig. Nyugodtan dőlnék hátra a középpálya kapcsán, ha Odegaard azon a szinten lenne.ikelemen5 írta: Amit láttam tőle, az egy közepes Isco szint.![]()
Mondjuk Iscot is szerették/szeretik páran.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 7., szerda 10:33
+1.Berti írta:Nincs értelme.alexoxladjackoxi írta:
Nem értem hogyan lehet úgy véleményt alkotni valakiről, hogy nem, vagy alig látta játszani. Én nem a hype miatt kedvelem, hanem mert hétről hétre követem a PL-t, és vele együtt Grealisht is, ezáltal pedig látom, hogy egy kumma jó játékos.
Tottival csak azt akartam szemléltetni, hogy nem attól lesz valaki nagy spíler, hogy feltétlen a világ legjobb csapatában játszik.
Volt már néhány próbálkozás, hogy amúgy ő gecijó játékos, de aki angol-PLellenes, annak hiába magyarázol. Plusz ugye a két madridom véglet: valaki flop és tulhyepolt vagy aranylabda kategoria.
Az nem tudom miért kellene hátrány legyen, hogy a magánélete miatt későérőn típus és hogy a szerett klubbjában játszik még. Amúgy könnyen lehet, hogy már most nyáron váltani fog, mert ahol nem végletekig elfogultak a szurkolók, ott minden csapat szívesen látná.
Csak hozzánk kevés, mert...angol![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 7., szerda 10:28
Kicsit Mbappé szindróma, megragadt, mert nincsen sok komoly meccse. Milannal nyilván nem volt, olaszok meg a legtöbb meccsükön nem sokakat engednek a kapujuk közelébe. Ezért nem volt jó deal neki se a PSG szerintem. Bár a Milanhoz képest mindenképp előrelépés komoly ellenfelek szempontjából, ha sokáig mennek BLben.Realista24 írta: Bytheway ez a Donnarumma hatalmas nagy cula, de amilyen nagy, olyan bizonytalan volt tegnap.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 7., szerda 10:20
Nincs értelme.alexoxladjackoxi írta:Nem értem hogyan lehet úgy véleményt alkotni valakiről, hogy nem, vagy alig látta játszani. Én nem a hype miatt kedvelem, hanem mert hétről hétre követem a PL-t, és vele együtt Grealisht is, ezáltal pedig látom, hogy egy kumma jó játékos.lestat írta: No offense de csak azert mert egy ket ember most hall rola az nem az ö hibaja.
En meg leszarom hogy tulhypolt vagy sem.
Remelem szabad attol valakinek drukkolni mert epp nem egy aranylabda kaliber.
Nekem tetszik a jateka meg a karaktere. Es kicsit tobb meccset lattam tole mint itt a nagy kritikusok tobbsege...
Akinek meg nem tetszik gorgesse tovabb a hozzaszolasom.
Peace![]()
Tottival csak azt akartam szemléltetni, hogy nem attól lesz valaki nagy spíler, hogy feltétlen a világ legjobb csapatában játszik.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. július 7., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. július 7., szerda 8:36
Nem értem hogyan lehet úgy véleményt alkotni valakiről, hogy nem, vagy alig látta játszani. Én nem a hype miatt kedvelem, hanem mert hétről hétre követem a PL-t, és vele együtt Grealisht is, ezáltal pedig látom, hogy egy kumma jó játékos.lestat írta: No offense de csak azert mert egy ket ember most hall rola az nem az ö hibaja.
En meg leszarom hogy tulhypolt vagy sem.
Remelem szabad attol valakinek drukkolni mert epp nem egy aranylabda kaliber.
Nekem tetszik a jateka meg a karaktere. Es kicsit tobb meccset lattam tole mint itt a nagy kritikusok tobbsege...
Akinek meg nem tetszik gorgesse tovabb a hozzaszolasom.
Peace![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 7., szerda 7:53
Aki nagy tehetség arról hall az ember, de o mar 25 vagy mennyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 7., szerda 7:36
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 7., szerda 7:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 7., szerda 7:00
A logikád logikátlan.alexoxladjackoxi írta:Ezen logika alapján Totti egy túlhypeolt olasz játékos volt, semmi több. Nem hülyeség egyébként megnézni néhány meccsét, és aztán véleményezni.BLaZE írta:
Mindenki ezt mondja. Hagyjal már. Kettő egyenesen rúg a labdába és 100 millió. 25 évesen egy aston villa. Túl hypeolt angol. Semmi több.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 7., szerda 6:59
Gabikám, azért a megérzésedről ne feledkezz meg.Az 1-1-es tippem bejött.
lordgabi írta: Tudnak azért focizni a spanyolok a sok kárörvendő és a csoportban történt kezdetbeli nehézségek ellenére. Tippjátékban 1-1-re tettem, 1-2-re akartam módosítani a spanyolok javára, volt egy megérzésem a meccs előtt.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. július 7., szerda 6:00
Ha nem tulhypeolt, akkor miert csak most hallunk rola először?alexoxladjackoxi írta:Ezen logika alapján Totti egy túlhypeolt olasz játékos volt, semmi több. Nem hülyeség egyébként megnézni néhány meccsét, és aztán véleményezni.BLaZE írta:
Mindenki ezt mondja. Hagyjal már. Kettő egyenesen rúg a labdába és 100 millió. 25 évesen egy aston villa. Túl hypeolt angol. Semmi több.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. július 7., szerda 2:34
Ezen logika alapján Totti egy túlhypeolt olasz játékos volt, semmi több. Nem hülyeség egyébként megnézni néhány meccsét, és aztán véleményezni.BLaZE írta:Mindenki ezt mondja. Hagyjal már. Kettő egyenesen rúg a labdába és 100 millió. 25 évesen egy aston villa. Túl hypeolt angol. Semmi több.lestat írta: Na holnap meg anglia hozza remelem![]()
Utana meg egy Grealish gollal nyerjenek vasarnap![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 7., szerda 0:41
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2021. július 7., szerda 0:33
Mindenki ezt mondja. Hagyjal már. Kettő egyenesen rúg a labdába és 100 millió. 25 évesen egy aston villa. Túl hypeolt angol. Semmi több.lestat írta: Na holnap meg anglia hozza remelem![]()
Utana meg egy Grealish gollal nyerjenek vasarnap![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 7., szerda 0:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 7., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: flori » 2021. július 6., kedd 23:58
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. július 6., kedd 23:57
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem