Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. október 30., csütörtök 10:48

Én örülnék ha lelépne mind a kettő Brazil szélsőnk, mert akkor már semmi sem állna egy 4321 útjába, vagy egy 5221. A védelem jobb oldalára sem feltétlen kellene igazolni mert 5 védősben Fede tökéletesen lehozná a felfutásokat, balra is megvagyunk, Jude és Arda is játszhatna Bappe mögött és a Tchoua-Cama páros egyelőre elég jó. A védelmet megerősíthetjük és kész is vagyunk.
Eddig meg az volt a mondás, Mbappénak kell egy center pajti akivel tud játszani ebben meg méginkább egyedül lenne elől. És kimaradt a másik új hosszútávú igazolás Trent személyében aki itt már indulásból utálva és temetve van pedig a mai fociban az egyik legnagyobb fegyver lehet.

Amit láttunk a legutóbbi meccsen az az irány. megtölteni a kp-t és jobban kihasználni a felfutó szélső védőket támadásban. Ha Cama és Trent visszatérnek akkor adott minden. a kp-t lezárja a Tchoua,Cama,Fede hármas. elől támad a Vini,Jude Mbappé hármas. és a két szélen támogatva mindent a Carreras,Trent pár. ellenféltől, formától, és rotálástól függően lehet csereberélni de mint "gála kezdő" ez lenne az alap.

Az a baj amit Vini tud adni az nincs a piacon de csapaton belül sem. Nyáron biztos pont kerül a végére mert vagy aláír vagy sayonara. Első körben biztos Rodrygotól kell megválni. Benne nem látni azt, hogy mozdulna felfele a karrierje.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 30., csütörtök 10:43

azon a darabon mar evek ota tul vagyunk :lol: , szoval most mar mindegy. aki gyulolni akarja, az gyuloli, meg van a masik csoport, aki elviseli, es latja, hogy mennyire fontos a csapatnak, amikor formaban van. (meg van a 3. group, akik a ket elozo kozt swappolgatnak :lol: )
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 30., csütörtök 10:36

hehetheoriginal írta: minden mast lehet kezelni vagy le lehet szarni.
Egy darabig, de igazad van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 30., csütörtök 10:26

azt ne felejtsuk el, hogy ha top formaban van, ilyen minoseget, aki ennyire megteremti a kulonbseget, nem talalsz manapsag sehol.
ha talalnal, akkor mar latnank valahol, de nincs senki, akire le lehetne cserelni perpill.
ez a prio szerintem, a teljesitmeny szamit, minden mast lehet kezelni vagy le lehet szarni.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 30., csütörtök 10:15

Én örülnék ha lelépne mind a kettő Brazil szélsőnk, mert akkor már semmi sem állna egy 4321 útjába, vagy egy 5221. A védelem jobb oldalára sem feltétlen kellene igazolni mert 5 védősben Fede tökéletesen lehozná a felfutásokat, balra is megvagyunk, Jude és Arda is játszhatna Bappe mögött és a Tchoua-Cama páros egyelőre elég jó. A védelmet megerősíthetjük és kész is vagyunk.

Vinicius nem okos, a környezete sem az. Azt hiszi Ő diktál, mert most éppen megy neki a játék,de távolabb nem is állhatna az igazságtól. Kétlem, hogy Perez örömmel nézte a vasárnapi levonulását. Vinicius egyszerűen a viselkedésével minden, ami a klubunk nem akar lenni. Szerintem már nem lesznek olyan játékosok akiknek nem lesz legalább egy komoly átigazolásuk, mert óriási pénzeket tudnak ilyenkor leakasztani, az ügynöki vagy családi nyomásról a háttérből nem is beszélve. Vinicius is úgy van ezzel szerintem, hogy vagy megadjuk neki amit megkapna egy váltással vagy távozik. A kijelentés, hogy nálunk ingyen is játszana meg remekül öregszik. Érdekelne, hogy van e bármi határidő amíg eldöntheti, hogy elfogadja az ajánlatunkat vagy nemet mond.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 30., csütörtök 10:11

sztem meg sehova se megy, magatol foleg nem.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. október 30., csütörtök 10:07

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Fel tavalyi szezon a palyan tarsakkal valo veszekedesebol, csapat hatraltatasabol, lazsalasbol, ok nelkuli tulfutott reklamalasbol, a klub imidzsenek lekopesebol allt.
Nem most vasarnap tortent az elso szembemenetel.
Nalam igen, a tobbi csak abbol adodik, hogy egy barom.
De lenyegtelen az egesz, ha nem hosszabbit Perez felteteleivel, akkor menni fog nyaron.
Szerintem menni fog. Egyszerűen látszik rajta az, amit az edző és vezetőségben is írtam, ő többre tartja magát, mint egy stabil kezdő, ő alfa akar lenni, de nem lesz és ezt más megfogja neki ígérni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 30., csütörtök 10:02

hehetheoriginal írta: Fel tavalyi szezon a palyan tarsakkal valo veszekedesebol, csapat hatraltatasabol, lazsalasbol, ok nelkuli tulfutott reklamalasbol, a klub imidzsenek lekopesebol allt.
Nalam igen, a tobbi csak abbol adodik, hogy egy barom.
De lenyegtelen az egesz, ha nem hosszabbit Perez felteteleivel, akkor menni fog nyaron.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. október 30., csütörtök 9:50

doncsontos írta:
hehetheoriginal írta: ha ez igy volt/van, marpedig igy van, akkor biniciust vajon miert nem rakjak rendre?
ki volt az a nagyobb jatekos vininel akinek ajtot nyitott perez a viselkedese miatt? azaz “sokkal kevesebbert”
Cristiano?

Szerk.: bocs a viselkedés szót misseltem, de lényeg, hogy amikor érdekellentét állt fent a klub es játékos között, például egy fizetési igény, akkor mindig a klubbot helyezte Perez az első helyre, nagyon helyesen. És jelenleg is ez áll fent, egy hosszabbítási időszakban van Vini, ami szerintem több feszkot szül benne, mint eppen egy -egy lecsereles.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. október 30., csütörtök 9:24

hehetheoriginal írta:
Nagyobb játékosok is előtt nyitott már ajtót sokkal kevesebbért Perez korábban.
ha ez igy volt/van, marpedig igy van, akkor biniciust vajon miert nem rakjak rendre?
ki volt az a nagyobb jatekos vininel akinek ajtot nyitott perez a viselkedese miatt? azaz “sokkal kevesebbert”
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 30., csütörtök 8:57

Fel tavalyi szezon a palyan tarsakkal valo veszekedesebol, csapat hatraltatasabol, lazsalasbol, ok nelkuli tulfutott reklamalasbol, a klub imidzsenek lekopesebol allt.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 30., csütörtök 8:55

hehetheoriginal írta:
ha ez igy volt/van, marpedig igy van, akkor biniciust vajon miert nem rakjak rendre?
Eddig nem ment nyiltan szembe a klubbal Vini. Ha ez esetleg nem egyszeri eset volt, hanem folyamatosan ezt fogja csinalni, akkor szerintem nem kell felteni Perezt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 30., csütörtök 8:53

thereisonly1ronaldo

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. október 30., csütörtök 7:18

ferni írta: Én annyit látok, hogy Vini végre jó formában van és a focira figyel általában, szóval Xabi alatt mintha kicserélték volna.

Erre most azt olvasni, hogy de rossz neki Xabival :lol:
Aztán ki tudja, lehet csak a szerződés

Keret meg a képességek meg vannak mindent is megnyerni, ideje lenne elkezdeni úgy focizni, amire a játékos képességei predesztinálnák a csapatot, mert klasszis a csapat, ilyen keretről csak álmodozhat a legtöbb klub.

Minden más csak kifogás.
Pontosan az van, amit leírtál. Az edző végre megtalálta a tökéletes szerepet neki és pontosan akkor cseréli le- illetve be, amikor kell. Úgy használja őt, ahogy a lehető legjobb neki. Felismerte tökéletesen ezt, amivel eddig nem is volt baj. Sőt a játéka minősége feljavult, újból ér az valamit. Úgy látszik az aranylabda mizéria is a múlté már és a focié minden.Vasárnap is pont időben cserélte le ismét, kellett a frissítés a csapatnak akkor. Semmit nem hibázott.

Ez az egész egy agyatlan ámokfutás megint Vini részéről, amit a vezetőség megenged neki. Tiszta vicc komolyan. Megalkuvó az egész elnökség, hogy maradjon már itt, meg simogatják a buksiját, óvják mindentől. Ugyan ne már... Nagyobb játékosok is előtt nyitott már ajtót sokkal kevesebbért Perez korábban. Itt kéne egy határt húzni és büntetni valahogyan.

Alonso egy úriember volt a pályán, maga az ész, egy igazi mozgatórúgó. Ezért volt a kedvencem. Remélem ebből maradt valami és most is odateszi magát. A legjobb döntés lenne ezért padoztatni, illetve Perezékkel erről mihamarabb egyeztetni. Ez nem vetne jó fényt rá ha hagyná, a többi játékos előtt is a tekintélye csökkenéséhez vezetne, ami tudjuk, hogy még nagyobb problémákhoz vezetne. Meg kell fogni itt a dolgot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 29., szerda 21:49

Én annyit látok, hogy Vini végre jó formában van és a focira figyel általában, szóval Xabi alatt mintha kicserélték volna.

Erre most azt olvasni, hogy de rossz neki Xabival :lol:
Aztán ki tudja, lehet csak a szerződés

Keret meg a képességek meg vannak mindent is megnyerni, ideje lenne elkezdeni úgy focizni, amire a játékos képességei predesztinálnák a csapatot, mert klasszis a csapat, ilyen keretről csak álmodozhat a legtöbb klub.

Minden más csak kifogás.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 29., szerda 19:56

wZoLee7 írta:
RealRaúl77 írta:

Mondjuk ez gáz Xabi részéről is. Ő a főnök, neki kell ezt irányítani, kezdeményezni, kezelni, nem egy hisztis kisgyereknek.
Ne hogy a főnök menjen oda egy alatta levőhöz, hogy te figyelj már tök jogosen lecseréltelek és hülyén viselkedtél kérjél már bocsánatot. Egy idióta volt Vinicius, és a korrigálás helyett még tovább viszi mint egy sértődött kis hülye. Remélem nem is lesz kezdő a következő meccsen és ha nem tetszik vagy csereként beállva nem teszi oda magát akkor lehet új csapatot keresni. Nem a barcaban vagyunk ahol lehet így viselkedni. Sajnálom, hogy a klub szerint ezt rendben van és nem kellene szankcionálni ezt a viselkedést.
Nem erre a beszélgetésre gondolok, de a csapaton belüli feszültségeket kezelni kell, az emberi kapcsolatokat rendbe kell tenni. Persze az is egy megoldás, hogy szarok rád, én vagyok a főnök, azt csinálod, amit mondok. De nem gondolom, hogy az egész szezonra nézve ez jó megoldás lenne.

De nem vagyok coach semmilyen értelemben, nem vezettem 25 felnőttből álló csapatot, nem tudom, milyen pedagógiával érdemes hozzájuk állni, hogy a legjobb teljesítményt hozzák ki magukból.

Azt tudom, hogy Vini hisztizik, Xabinak kell okosnak lennie, hogy ezt hogy kezeli, Vini nem lesz érett ebben a szituációban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. október 29., szerda 19:44

RealRaúl77 írta:
Pad'em írta:
- The anticipated conversation between Xabi Alonso and the player has not yet taken place.

— @COPE

Mondjuk ez gáz Xabi részéről is. Ő a főnök, neki kell ezt irányítani, kezdeményezni, kezelni, nem egy hisztis kisgyereknek.
Ne hogy a főnök menjen oda egy alatta levőhöz, hogy te figyelj már tök jogosen lecseréltelek és hülyén viselkedtél kérjél már bocsánatot. Egy idióta volt Vinicius, és a korrigálás helyett még tovább viszi mint egy sértődött kis hülye. Remélem nem is lesz kezdő a következő meccsen és ha nem tetszik vagy csereként beállva nem teszi oda magát akkor lehet új csapatot keresni. Nem a barcaban vagyunk ahol lehet így viselkedni. Sajnálom, hogy a klub szerint ezt rendben van és nem kellene szankcionálni ezt a viselkedést.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. október 29., szerda 19:00

Pad'em írta:
- The anticipated conversation between Xabi Alonso and the player has not yet taken place.

— @COPE

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 29., szerda 17:42

poronty írta:
Vinícius Júnior didn’t mention Xabi Alonso in his public apology, but he apologized to the coach and the technical staff privately. @SQuirante
De az is volt hír, hogy edzésen bocsánatot kért a csapattársaktól is, őket mégis megemlítette a nyilvános levélben. Szerintem ez iszonyat amatőr volt tőle, amiért majd megint lesz fölösleges zaj a csapat körül, ahelyett, hogy normálisan lezárhatta volna az egészet, ha PR embere odaírja, hogy a szakmai stábtól is bocsánatot kér.
Amatőr vagy pitiáner. Az első jobb lenne de igazából kinézem az utóbbit is belőle. Egy ilyen szép siker után rohadtul hiányzott ez az egész, köszönjük Junior.

Klubtól sem értem miért nem büntetjük meg. Kicsit olyan lecsengése van így hogy bármit csinálhat. Kövi meccsen remélem lekapja megint a 70.percben a gól + gólpassza után :D

*

Details of how Vinícius Junior apologized today:

- He arrived to training on time, and before it started, he was the one who gathered all his teammates and explained to them what he later posted on social media.
- In that meeting, only the players were present, without the technical staff.

— @COPE
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 29., szerda 17:33

Minden a hosszabbitason múlik. Ha nem ír alá, akkor kalap kabat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: