Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 9., hétfő 12:07

Furan veszi ki magát egy ilyen szezon utan az emelés. Edzot elkuldik, a jatekos meg "jutalmat" kap. De értem, brazil, 7es, Perez gondolom hiszi meg bizik bene,hogy aranylabdás lesz nalunk.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 11:42

BREAKING: Vinicius Junior will sign his renewal until 2030 AFTER the Club World Cup. He will earn €100 million over the next 5 years. €5 million more than his current salary. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 7., szombat 19:30

Jah, Lewa is nagyot ment a lengyel válogatottal amikor aranylabdás szezont hozott, ne menjünk, hogy végül nem kapott, lerágott csont, de a lényeget érted. Persze lehet írni, hogy a brazil válogatott fényévekkel nagyobb mint egy lengyel, norvég vagy bármi hasonló kaliber, de nekik már nagyon rég csak az van hogy brazilok. Dél-amerikai csapatok, több is föléjük lépett. Az utánpótlásukból a legtöbb esetben vagy bohóckodó tehetségek vagy olyanok jönnek ki akik az aurópai fociban csak közepesek. Az sem segít jól teljesíteni a válogatottban, hogy ennyire rohadt sok a meccs. Vinicius meg nem vezér, sosem lesz az, nem fogja vezetni a válogatottat, de messze nem az Ő statjait venném elé mert szar az egész náluk ahogy van. Régen volt az amikor a brazil válogatott tagjai mind top csapatokból érkeztek és olyanok voltak mint egy all star keret.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 7., szombat 18:31

Vinicius Jr has now failed to register a Goal or Assist in 31 of his 40 games for Brazil!

Amig nem teljesít a válogatottban is., addig felejtsen el minden komolyabb díjat is. Szerintem. Ez itt igen gyér teljesítmény. Kíváncsi vagyok carlo képes e valamiféle csodára ott. Igencsak gagyi az a csapat a régi nagyokhoz képest.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 5., csütörtök 12:36

lestat írta:
Yazid írta: Én meg most megmondom ha vbn bekerülnek egy erősebb csoportba az is necces lesz
Mondjuk nem bantasbol de most ezzel nem mondtal nagyot. Minden halalcsoportbol kiesik az egyik bika.
utoljára 66-ban nem jutottak tovabb a csoportbol, es elotte meg a legelso vb-n 30-ban nem, összesen kétszer. az egyetlen orszag, amelyik minden vb-n ott volt.
én értem, hogy most a legteteje sok éve már lófasz minőség, nincsenek neymaron es marcelon, danialvesen kivul legszűkebb világklasszis játékosok, nem sok eselyuk van most se vb-t nyerni, de a legutolso favelabol össze lehet kukazni barmilyen szedettvetett x-lábú félszemű bandát, a csoportból azok is továbbjutnak.
thereisonly1ronaldo

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 5., csütörtök 11:57

Yazid írta: Én meg most megmondom ha vbn bekerülnek egy erősebb csoportba az is necces lesz
Mondjuk nem bantasbol de most ezzel nem mondtal nagyot. Minden halalcsoportbol kiesik az egyik bika.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. június 5., csütörtök 11:13

Én meg most megmondom ha vbn bekerülnek egy erősebb csoportba az is necces lesz

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. június 5., csütörtök 10:34

Pad'em írta: Carlo Ancelotti: “You’ll soon see the best version of Vinicius Jr here with Brazil, same as with Real Madrid. He’s ready and motivated”.
amugy lattam valami videot, hogy carlo akarhol edzoskodott mindig az o keze alatt hoztak a tamadok a legjobb egyeni szezonjukat, milanba kaka, chelseaben drogba, tavaly meg itt mbappenak, de ugye vini is alatta kezdett el focistara emlekztetni. en hiszek az oregnek
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 5., csütörtök 9:41

Carlo Ancelotti: “You’ll soon see the best version of Vinicius Jr here with Brazil, same as with Real Madrid. He’s ready and motivated”.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. május 19., hétfő 16:41

igen, aztan kovetkezo szezonra meg az egesz netflix stabot kitiltottak a mestallabol, biztos csak azert mert annyira artatlanok :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 19., hétfő 15:38

minden felvételen látszott az igazság és a dokuban is ott van tisztán de csak teszik az áldozatot. hányinger klub.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 19., hétfő 14:11

OFFICIAL STATEMENT FROM VALENCIA:

“In light of the injustice and falsehoods committed against Valencia fans, the Club has demanded in writing an immediate rectification from the documentary's production company regarding the events at Mestalla, which do not correspond to reality. The truth and respect for our fans must prevail. Valencia reserves the right to take legal action.”

Kis ingyen reklám a Netflixnek.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 18., vasárnap 18:36

Na megnéztem ezt a dokut én is. Csávókámban tényleg nincs semmi meglepetés. Pont olyan amilyennek a pályán látszik. Faék egyszerű, fux meg táncitánci meg csillogás. :mrgreen:

Nem igazán értem most ez miről szólt. Full katyvasz volt az egész összevissza ugráltak az időben az egyetlen dolog ami szerethetővé tehette volna, hogy mekkora gettóból érkezett azt meg nagyon gyorsan letudták. Mondjuk a szinkron kurva cringe volt nem értem ilyenkor miért nem kérdeznek meg valakit aki életében megnézett már egy meccset.

Nyilván lehúzva a személye miatt van ez a doku de tényleg teljesen értelmetlen volt ezt megcsinálni ilyen fiatalon. Gondolom a balondorra akarták felhúzni végül a 2 bl győzelemre kellett.

A rasszizmusos rész meg indokolt volt de izzadságszagú a muter műsírásával.

Igazából semmit nem tudtunk meg róla mert nincs semmi a futballista mögött. Ezzel nem őt bántom. Valszeg bappéról se lehetne egy kroos-Cr szintű dokut csinálni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. május 17., szombat 16:54

dortev írta: Ez a Hugo Duro amúgy mintapéldája a sértődött tucatembernek.
Aki rendszeresen szpat minket :lol: Egyébként meglepően jó volt a Vinis dokufilm, ha csak fele annyit tett volna ebbe a szezonjába, mint a Netflix dokuba, akkor idén is nyerünk valamit. Pluszt nekem nem adott Vinivel kapcsolatban, de maga a produkció tetszett. Ami megint igazán elképeszt, hogy milyen slepp van egy-egy labdarúgó mögött. :ozil:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 16., péntek 22:36

Ez a Hugo Duro amúgy mintapéldája a sértődött tucatembernek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 16., péntek 20:24

RaúlCF írta: és a valencia azóta is teszi a kis áldozat szerepet hányinger és még nekik áll feljebb. ezer video megörökítette hogy nem egy kis csoport volt az hanem az egész koszos stadionjuk. hányinger szar klub.
Hugo Duro: "The Viní documentary? I don't know why they lie if the fans chanted 'stupid' and not 'm*nkey'."

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 16., péntek 16:36

pont a valenciás részre voltam kíváncsi. a mai napig felfoghatatlan ami azon a meccsen történt. sose láttam még hogy egy egész stadion egy emberként lenne ilyen. erre még rátett 86 lapáttal bengopicsogócsöcs és kész is volt minden.

és a valencia azóta is teszi a kis áldozat szerepet hányinger és még nekik áll feljebb. ezer video megörökítette hogy nem egy kis csoport volt az hanem az egész koszos stadionjuk. hányinger szar klub.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 16., péntek 16:29

Ancelotti, Benzema, Kroos is elmondta, hogy nem egyszer beszeltek mar vele, hogy csak a focival foglalkozzon a palyan mert akkor nincsen nala jobb.
itt lemaradt a zaro felmondat, hogy
opcio1: de hiaba
opcio2: de annyira ostoba fasz, hogy nem ertett meg belole semmit.

valencia meg perli akkor most emiatt, vagy mivan?
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 16., péntek 15:32

Köszi :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. május 16., péntek 14:54

athozom ide a Benzema topikbol.

szoval Vini, amugyis akartam mar regebben irni egy hosszabb iromanyt, de a film megnezese utan azert helyre kerult jo par dolog.

eloszor is ez a film nem az aranylabda kore lett felhuzva, nem tavaly ev elejen kezdtek el forgatni a dolgokat rola mint ugye bellinghamrol khm… de ugye gyuloletbol konnyebb velemnyt formalni mint utana menni par dolognak. beszelt solarirol, hogy mekkora segitseg volt szamara mert argentinkent pontosan aterezte, hogy mi kell egy del amerikainak, hogy jol teljesitsen. aztan jott zz es abban az evben alig jatszott, akkor tortent a bizonyos “ne passzolj neki, ez ellenunk jatszik” megjegyzese Benzinek. elmondta Vini, hogy a francia volt az aki a legtobbet segitett neki, es foglalkozott vele a kezdektol ahogy ide igazolt, a beszolas meg azert volt mert kurva szar volt azon a meccsen Vini, es Benzema pedig tisztaba volt vele, hogy ettol o csak sokkal jobb lehet, plusz az ilyesfajta beszolasok eleg alap dolgok a focipalyan,de szerintem ha valaki jatszott mar ketszer 15 percet eleteben akkor tudja ezt. Ancelotti, Benzema, Kroos is elmondta, hogy nem egyszer beszeltek mar vele, hogy csak a focival foglalkozzon a palyan mert akkor nincsen nala jobb.

szo volt a rasszizmusrol, ugye ami a tancolos golorommel kezdodott, es egy TV musorban valami nyomorek lemajmozta, es hogy nem tiszteli a kollegait mert CSELEZ, erre erkezett tole egy nyilatkozat, aztan jott a madridi derbi ahol ezek a kutyak meg jobban ratettek az akasztott babuval ugye, szerintem ezt nem kell magyarazni, hogy ki all magaert, anno Etoo, Robi Carlos es meg sokan masok boven tudnanak meselni, es akkor meg parabb volt a szitu, csak ugye nem volt szósöl media meg.

beszeltek a kirohanasairol is, csalad tagjai is elmondtak, hogy o ilyen, szeret az ellenfel agyaba belemaszni, de ugye ha ezt egy atmas csinalja akkor ultrataktika a mediaban, ha meg egy real jatekos csinalja akkor meg nem focipalyara valo, amugy emellett meg boven megvan az adottsaga, hogy barkin atmenjen 1v1ben az ilyen dolgok nelkul is.

beszelt Carlorol is persze, az o erkezesevel szabadult fel igazan a jateka, kezdett el golokat loni( volt egy jelent hogy R9 ment a hazahoz reggel ebreszteni es gratulalni neki a fejlodesehez, azert az nem lehet semmi :D ) es akkor ertek ossze Benzemaval. osszesegeb szerintem akkor latnank a legjobb Vinit, ha ez a kemia Mbappeval is meglenne, en ezert az evert ugymond nem haragszom ra, tenyleg egy jogos aranylabdat vettek el tole, amit hat valljunk be egyikunk se tudja, hogy kezelne vagy csak mentalisan mit erezne ez miatt.

Jovo ev nalam a vizvalaszto, ezert sem engednem meg el Rodrygot sem igazabol, mert ha Vini nem javul viselkedesben, de tovabb romlik a jateka is, akkor inkabb valnek meg tole.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: