Oldal: 18 / 29
Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 12., péntek 7:02
Szerző: morientes
Norbii írta:tescoban vettem 2.5kg Franceline krumplit. csak annyit olvastam el hogy "Európa egyik legkedveltebb fajtája". Aztán otthon látom hogy ez is szerepel rajta: "......melyet hidegkonyhai készítményekhez, salátákhoz ajánlunk elsősorban."
Ebből én igazából rakott krumplit szeretnék csinálni. Nem igazán tudtam hogy van krumpli és krumpli között is különbség. Ismeri valaki ezt a fajtát? Tényleg gond lenne ha ezzel csinálnám v igazából tök mindegy?
Mehet belole a rakottkrumpli.
Ez az un. "A" tipusu burhonya,nem fo szèt mikor elofozod,aztán a tepsibe is szèpen egybe marad.
Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 12., péntek 0:48
Szerző: Norbii
tescoban vettem 2.5kg Franceline krumplit. csak annyit olvastam el hogy "Európa egyik legkedveltebb fajtája". Aztán otthon látom hogy ez is szerepel rajta: "......melyet hidegkonyhai készítményekhez, salátákhoz ajánlunk elsősorban."
Ebből én igazából rakott krumplit szeretnék csinálni. Nem igazán tudtam hogy van krumpli és krumpli között is különbség. Ismeri valaki ezt a fajtát? Tényleg gond lenne ha ezzel csinálnám v igazából tök mindegy?
Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:53
Szerző: Realista24
MesQueUnClub írta:Realista24 írta:
70 perc? Meg 220 fok? Te jo ég

Komolyan annyi, a rendes krumplinak, nem a mirelit csodáknak.
Te, olvasni meg tudok
Nekem sokkal hamarabb megy es alacsonyabb hőfokon. Bar legkeveressel, lehet azert.
Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:42
Szerző: MesQueUnClub
Realista24 írta:
70 perc? Meg 220 fok? Te jo ég

Komolyan annyi, a rendes krumplinak, nem a mirelit csodáknak.
Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:29
Szerző: Realista24
MesQueUnClub írta:sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek.

Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig?

Rendes krumpli vagy mirelit? Ha rendes akkor olivaolajjal meglocsolva, 220 fok 70 perc kb, ha mirelit akkor rajta van a zacskón.

70 perc? Meg 220 fok? Te jo ég

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:17
Szerző: sebydani
Jófejek vagytok

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:11
Szerző: morientes
ziro4vr írta:Mondjuk az amerikaiak azt a kaja mennyiséget meg fajtát nem hajnali 1 körülre tervezték, de te tudod...másnap wc-től távoli programot ne tervezz.

Igen az idoeltolodás sztm se volt bekalkulálva

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:03
Szerző: ziro4vr
Mondjuk az amerikaiak azt a kaja mennyiséget meg fajtát nem hajnali 1 körülre tervezték, de te tudod...másnap wc-től távoli programot ne tervezz.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:57
Szerző: morientes
Ha neaggy isten mèg sincs rajta a zacskon,kevès olaj alá hogy ne usszon,200-on elkezded,mikor bepuhult mehet 220-ra hogy piruljon.
Mondjuk NFL-re nemtom minek kaja,popcorn meg sor,ugy is elalszol rajta

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:50
Szerző: MesQueUnClub
Pedig a rántott csirkeszárnynál mennyivel finomabb a sült pikáns csirkeszárny, jó ropogós bőrrel.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:47
Szerző: sebydani
Igazán szólhattál volna, akkor nem mentem volna én

Amúgy meg csak okosan, nem hiszem hogy akarsz egy ZiroLeaks-t a múltkori beszélgetésünkből

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:43
Szerző: ziro4vr
Rántott csirkeszárny? KFC-be én is el tudok menni.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:38
Szerző: MesQueUnClub
sebydani írta:
Jogos, gondoltam rá utána, hogy a zacskón rajta lesz, még nem voltam bevásárolni és nem voltam benne biztos, de akkor majd az kiokosít.

Vasárnap vásárolni?!?!? Templomba menj!!

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:35
Szerző: sebydani
Ziro menj már innen, írj valami elemzést inkább a Veszprém és a kézilabda jövőjéről

Rántott csirkeszárny lesz egyébként még, de azzal tökéletesen tisztában vagyok

Amúgy meg a gumicukrot régóta tudom hogy kell csinálni, házilag finomabb...
Rendes krumpli vagy mirelit? Ha rendes akkor olivaolajjal meglocsolva, 220 fok 70 perc kb, ha mirelit akkor rajta van a zacskón.

Jogos, gondoltam rá utána, hogy a zacskón rajta lesz, még nem voltam bevásárolni és nem voltam benne biztos, de akkor majd az kiokosít.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:35
Szerző: MesQueUnClub
ziro4vr írta:sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek.

Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig?

Ezek után adódik a kérdés mi lesz a menü? Csak mert így egy gumicukor-chio chips kombót nézek ki max belőled.

Ha lehet tippelni, akkor hambi sült krumplival, az elég amcsi kaja Super Bowlra.

Ráadásul finom is.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:23
Szerző: ziro4vr
sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek.

Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig?

Ezek után adódik a kérdés mi lesz a menü? Csak mert így egy gumicukor-chio chips kombót nézek ki max belőled.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:20
Szerző: MesQueUnClub
sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek.

Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig?

Rendes krumpli vagy mirelit? Ha rendes akkor olivaolajjal meglocsolva, 220 fok 70 perc kb, ha mirelit akkor rajta van a zacskón.

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:06
Szerző: sebydani
Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek.

Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig?

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. február 1., hétfő 2:18
Szerző: peti_madrid
Köszi, kipróbálom őket és majd írok róluk véleményt

Re: Konyhafőnök
Elküldve: 2016. január 31., vasárnap 17:30
Szerző: morientes
peti_madrid írta:Valakinek valami ötlete garnélával és lazaccal? Jöhet több is, mert muszáj kb minden napra főznöm magamnak, és a hal és a tengeri herkentyűk a legolcsóbbak itt

Norvégia

http://m.nosalty.hu/receptek/kategoria/ ... kos-teszta
http://www.mindmegette.hu/lazac-kapros- ... val.recept