Oldal: 18 / 29

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 12., péntek 7:02
Szerző: morientes
Norbii írta:tescoban vettem 2.5kg Franceline krumplit. csak annyit olvastam el hogy "Európa egyik legkedveltebb fajtája". Aztán otthon látom hogy ez is szerepel rajta: "......melyet hidegkonyhai készítményekhez, salátákhoz ajánlunk elsősorban."

Ebből én igazából rakott krumplit szeretnék csinálni. Nem igazán tudtam hogy van krumpli és krumpli között is különbség. Ismeri valaki ezt a fajtát? Tényleg gond lenne ha ezzel csinálnám v igazából tök mindegy?
Mehet belole a rakottkrumpli.
Ez az un. "A" tipusu burhonya,nem fo szèt mikor elofozod,aztán a tepsibe is szèpen egybe marad.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 12., péntek 0:48
Szerző: Norbii
tescoban vettem 2.5kg Franceline krumplit. csak annyit olvastam el hogy "Európa egyik legkedveltebb fajtája". Aztán otthon látom hogy ez is szerepel rajta: "......melyet hidegkonyhai készítményekhez, salátákhoz ajánlunk elsősorban."

Ebből én igazából rakott krumplit szeretnék csinálni. Nem igazán tudtam hogy van krumpli és krumpli között is különbség. Ismeri valaki ezt a fajtát? Tényleg gond lenne ha ezzel csinálnám v igazából tök mindegy?

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:53
Szerző: Realista24
MesQueUnClub írta:
Realista24 írta: 70 perc? Meg 220 fok? Te jo ég :mrgreen:
Komolyan annyi, a rendes krumplinak, nem a mirelit csodáknak.
Te, olvasni meg tudok :mrgreen:
Nekem sokkal hamarabb megy es alacsonyabb hőfokon. Bar legkeveressel, lehet azert.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:42
Szerző: MesQueUnClub
Realista24 írta: 70 perc? Meg 220 fok? Te jo ég :mrgreen:
Komolyan annyi, a rendes krumplinak, nem a mirelit csodáknak.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:29
Szerző: Realista24
MesQueUnClub írta:
sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek. :D Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig? :)
Rendes krumpli vagy mirelit? Ha rendes akkor olivaolajjal meglocsolva, 220 fok 70 perc kb, ha mirelit akkor rajta van a zacskón. :D
70 perc? Meg 220 fok? Te jo ég :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:17
Szerző: sebydani
Jófejek vagytok :lol:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:11
Szerző: morientes
ziro4vr írta:Mondjuk az amerikaiak azt a kaja mennyiséget meg fajtát nem hajnali 1 körülre tervezték, de te tudod...másnap wc-től távoli programot ne tervezz. :lol:
Igen az idoeltolodás sztm se volt bekalkulálva :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 17:03
Szerző: ziro4vr
Mondjuk az amerikaiak azt a kaja mennyiséget meg fajtát nem hajnali 1 körülre tervezték, de te tudod...másnap wc-től távoli programot ne tervezz. :lol:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:57
Szerző: morientes
Ha neaggy isten mèg sincs rajta a zacskon,kevès olaj alá hogy ne usszon,200-on elkezded,mikor bepuhult mehet 220-ra hogy piruljon.

Mondjuk NFL-re nemtom minek kaja,popcorn meg sor,ugy is elalszol rajta :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:50
Szerző: MesQueUnClub
Pedig a rántott csirkeszárnynál mennyivel finomabb a sült pikáns csirkeszárny, jó ropogós bőrrel. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:47
Szerző: sebydani
Igazán szólhattál volna, akkor nem mentem volna én :lol: Amúgy meg csak okosan, nem hiszem hogy akarsz egy ZiroLeaks-t a múltkori beszélgetésünkből :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:43
Szerző: ziro4vr
Rántott csirkeszárny? KFC-be én is el tudok menni. :lol: :lol:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:38
Szerző: MesQueUnClub
sebydani írta: Jogos, gondoltam rá utána, hogy a zacskón rajta lesz, még nem voltam bevásárolni és nem voltam benne biztos, de akkor majd az kiokosít. :D
Vasárnap vásárolni?!?!? Templomba menj!! :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:35
Szerző: sebydani
Ziro menj már innen, írj valami elemzést inkább a Veszprém és a kézilabda jövőjéről :lol: :-( Rántott csirkeszárny lesz egyébként még, de azzal tökéletesen tisztában vagyok :shifty: Amúgy meg a gumicukrot régóta tudom hogy kell csinálni, házilag finomabb... :mrgreen:
Rendes krumpli vagy mirelit? Ha rendes akkor olivaolajjal meglocsolva, 220 fok 70 perc kb, ha mirelit akkor rajta van a zacskón. :D
Jogos, gondoltam rá utána, hogy a zacskón rajta lesz, még nem voltam bevásárolni és nem voltam benne biztos, de akkor majd az kiokosít. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:35
Szerző: MesQueUnClub
ziro4vr írta:
sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek. :D Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig? :)
Ezek után adódik a kérdés mi lesz a menü? Csak mert így egy gumicukor-chio chips kombót nézek ki max belőled. :mrgreen:
Ha lehet tippelni, akkor hambi sült krumplival, az elég amcsi kaja Super Bowlra. :D Ráadásul finom is. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:23
Szerző: ziro4vr
sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek. :D Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig? :)
Ezek után adódik a kérdés mi lesz a menü? Csak mert így egy gumicukor-chio chips kombót nézek ki max belőled. :mrgreen:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:20
Szerző: MesQueUnClub
sebydani írta:Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek. :D Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig? :)
Rendes krumpli vagy mirelit? Ha rendes akkor olivaolajjal meglocsolva, 220 fok 70 perc kb, ha mirelit akkor rajta van a zacskón. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 7., vasárnap 16:06
Szerző: sebydani
Srácok, nagyon amatőr kérdésem lesz felétek. :D Sosem csináltam még sütőben mirelit sültkrumplit, csak olajban sütöttem ki. Viszont az esti Super Bowl menüm egyik része az lenne, esetleg valakinek valamilyen ötlete hány fokon csináljam meg meddig? :)

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. február 1., hétfő 2:18
Szerző: peti_madrid
Köszi, kipróbálom őket és majd írok róluk véleményt :)

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2016. január 31., vasárnap 17:30
Szerző: morientes
peti_madrid írta:Valakinek valami ötlete garnélával és lazaccal? Jöhet több is, mert muszáj kb minden napra főznöm magamnak, és a hal és a tengeri herkentyűk a legolcsóbbak itt :D Norvégia :sziv:
http://m.nosalty.hu/receptek/kategoria/ ... kos-teszta
http://www.mindmegette.hu/lazac-kapros- ... val.recept