Iker Casillas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Iker Casillas - 1
Mindegy, Iker a hibás, még DDG ára miatt is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
viszont továbbra sem értem, hogy perez milyen alapon mondaná meg ikernek, hogy második számú kapus leszel, mikor az edző még nem is látta dolgozniFelvetés....mi van ha tiszta az ügy?
teljesen egyértelmű, hogy itt minden úgy történik, ahogy perez akarja
az edző még nem is látta a kezdőkapusunkat dolgozni, de perez már ddg-t zsírozza lefele...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Semmi....real madrid....vagyis mehet a patkányodás,másutt is igy megy,de az nem érdekes.wxyz írta:besteve
Más eset mind. Del Piero távozásánál például nagyobb szurkolói felháborodás volt. Gerrard, Lampard lejárt szerődésű játékosok voltak, akiknél hamar el lett döntve, hogy távoznak, így jobban lehetett tálalni a távozásukat. Scholes, Giggs még pálafutásuk végén is hasznos tagjai voltak a csapatnak
Velük szemben Casillasnak hosszú távú szerződése volt, amit padon töltött volna ki. Az ő esete nagyon nehéz
Nem hiszem, hogy Perez ebből kitudott volna úgy jönni, hogy ne őt tartsa a szurkolók nagy része rossznak
A búcsúztatás módjának felemlegetését nem értem. Ő kérte. Mi akkor a baj?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
besteve
Más eset mind. Del Piero távozásánál például nagyobb szurkolói felháborodás volt. Gerrard, Lampard lejárt szerődésű játékosok voltak, akiknél hamar el lett döntve, hogy távoznak, így jobban lehetett tálalni a távozásukat. Scholes, Giggs még pálafutásuk végén is hasznos tagjai voltak a csapatnak
Velük szemben Casillasnak hosszú távú szerződése volt, amit padon töltött volna ki. Az ő esete nagyon nehéz
Nem hiszem, hogy Perez ebből kitudott volna úgy jönni, hogy ne őt tartsa a szurkolók nagy része rossznak
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha tiszta lenne az ügy akkor valami olyasmit káttunk volna mint Raulnál, lájtos búcsú perez krokodilkönnyei aztán búcsú a szurkolóktól, ez egy szaros sajtótájékoztató volt mint khediranal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Felvetés....mi van ha tiszta az ügy? Nem az volt hogy perez felhívta ahogy majd az NSO lehozza és azt mondta:Azt írtad, hogy tiszta ügy Casillasé, de nem értem, hogy hogyan érted.
Közölték vele, hogy mennie kell? Vagy ő nem akart második lenni?
Szia....Te vagy Iker?
Én vagyok elnök úr.
Holnap ne gyere.
Miért?
Alacsony vagy.
De 185 cm vagyok.
Az neked sok?
Nem,de nem is kevés,Ronaldo is ennyi.
Ronaldo is mehet isten hírével de majd utánad.
Tényleg.
ja.
Holnap tényleg ne menjek.
Még véletlenül se.
Mehet a portóba?
Felőlem.
Álljátok a fizetésem 60%-t úgy hogy másutt melózom?
Amíg csak akarod.
Az elég jó.
Persze,a világon senki sem kap ilyen ajánlatot.
Köszi.
Akkor holnap ne gyere.
Jó.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha ezek tiszta ügyek voltak nincs kérdésem... Érdekes, hogy az Mu(Giggs, Scholes), Juve(D.Piero), Barca(Xavi,Valdes), Cheslea, Liverpool stb csapatokból emelt fővel tudnak távozni a legendáik, nálunk mindegyik a hátsókapun...ÉrdekesR.M.C.F írta:Mi volt? Raul? Tiszta ügy volt....guti? tiszta ügy volt.......iker? kérdéses....de szerintem a real túl balek volt.

Jöttök itt sokan azzal, hogy Club több, mint egy játékos, ez így is van, csak vannak játékosok akik többet érdemelnek, mint egy egyszerű player, hiszen ők teszik a klubbot azzá, ami nem a zsoldoshadsereg.
És lehet jön DDG ő sem biztosíték arra, hogy nyerünk valamit. Nem tudom én úgy vagyok vele, hogy számomra többet ért volna ha ez az ember emelet fővel 80ezer ember előtt tapsviharban búcsúzik, mint egy bajnokság vagy kupa, szerzett, adott, ő már nekünk annál többet.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A döntőben hibázott, előtte meg továbbvédte a csapatot....kapusbetegség itt is előjön, ha jól véd, természetes, ha hibázik, ő veszített, nem a csapat. Mindegy, ez lerágott csont. Sarkítás ide és oda is. López meg akkor is kevés volt és most is az.
Ez meg ajándék neked:
https://instagram.com/pumped_gabo/
Azt írtad, hogy tiszta ügy Casillasé, de nem értem, hogy hogyan érted.Ha kitérek akkor az véletlen,vagy mert nem értem a feltevést....szándék nem lehet egy kitérésben,az nem én vagyok.
Ez meg ajándék neked:
https://instagram.com/pumped_gabo/

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Kitérsz a válasz elől.Itt tények vannak....ikert VALAKI visszatette JM utáni időszakban a kapuba.....és az NEM AZ EDZŐ volt...úgy lett újra kezdő,és biztos alap tag,hogy a teljesítménye nem engedett erre következtetni.
JM után amelyik sorozatban Iker védett, azt megnyertük. Lópezre ki volt akadva az egész vezetőség, mégsem rakták be Ikert a kapuba.
Ha kitérek akkor az véletlen,vagy mert nem értem a feltevést....szándék nem lehet egy kitérésben,az nem én vagyok.
Az hogy amiben iker védett azt megnyertük,az sarkítás.....nem ikeren múlt,mindössze ő volt a tag. Nekem fáj róla most negatívan beszélnem,de nem azért nyertük meg,lert iker védett....lásd bl döntő......kapitális hiba a góljuknál...láttad az öltözői videót a bl döntő előtt? Az sokat elmond....
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem értem, miért kell a Realt kihozni a fő gonosznak,mikor Iker ugyanugy hibás. Mint a nagymama es az unokak ügye, amikor az unokáknak mindig vigyázni kell a nagymamára, hogy semmi baj ne törpénjen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kitérsz a válasz elől.Itt tények vannak....ikert VALAKI visszatette JM utáni időszakban a kapuba.....és az NEM AZ EDZŐ volt...úgy lett újra kezdő,és biztos alap tag,hogy a teljesítménye nem engedett erre következtetni.
JM után amelyik sorozatban Iker védett, azt megnyertük. Lópezre ki volt akadva az egész vezetőség, mégsem rakták be Ikert a kapuba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
___Samy___ írta:biztos volt példa a 100 éves történelmükben 1-2-szer, de nálunk az elmúlt 20 évben volt kétszer annyi, vagy ez normális dolog?
Mi volt? Raul? Tiszta ügy volt....guti? tiszta ügy volt.......iker? kérdéses....de szerintem a real túl balek volt.
Most mondták neki, hogy maradhat második? Vagy mondták neki, hogy keress csapatot?
Ha az első verzió, akkor miért tettünk meg mindent azért, hogy elmenjen? Ha a második, akkor az nem tiszta ügy az én szememben egy ilyen karakterrel szemben. Sem ő, sem a madridizmus nem ezt érdemelte. Egy ilyen búcsút fel kell építeni.
Itt tények vannak....ikert VALAKI visszatette JM utáni időszakban a kapuba.....és az NEM AZ EDZŐ volt...úgy lett újra kezdő,és biztos alap tag,hogy a teljesítménye nem engedett erre következtetni.
- ___Samy___
biztos volt példa a 100 éves történelmükben 1-2-szer, de nálunk az elmúlt 20 évben volt kétszer annyi, vagy ez normális dolog?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ok, most már nem, de nem válaszoltál még.igen,ikernek eddig garantálták az nr1-t.....
Most mondták neki, hogy maradhat második? Vagy mondták neki, hogy keress csapatot?
Ha az első verzió, akkor miért tettünk meg mindent azért, hogy elmenjen? Ha a második, akkor az nem tiszta ügy az én szememben egy ilyen karakterrel szemben. Sem ő, sem a madridizmus nem ezt érdemelte. Egy ilyen búcsút fel kell építeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mondjuk ezt a klubot nem számoltam bele....csak topklubokat.....kár hogy nem láttad,tapasztaltad évtizedeken át,hogy másutt is ugyanigy megy ez......most én pont leszarom, hogy hosszúpályiban miféle játékos legenda hagyta ott a megye kettes csapatot, csak azért mert rózsaszín patrick cipőt kapott
Menj a fa*****mmba a kefireddel....te************************ögMit értesz tiszta ügy alatt?
Hogy leültek Ikerrel, mondták neki, hogy jön DDG, vállalod-e a padot? Vagy, hogy jön DDG és Navas marad, te létszámfeletti leszel és keress csapatot? Vagy hogy?
Fejtsd már ki. Bontok egy kefirt addig.

hol van ez az állat????? nagyon sok pénzt adnék érte ha valaki bemutatna neki......
na,vagyük komolyan.....igen,ikernek eddig garantálták az nr1-t.....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit értesz tiszta ügy alatt?Én inkább afellé húzok,hogy ez tiszta ügylet volt....de kifelé csönd van,mert a támadások azok a real felé mennek 0-24 ha igaz valami ha nem.....
Hogy leültek Ikerrel, mondták neki, hogy jön DDG, vállalod-e a padot? Vagy, hogy jön DDG és Navas marad, te létszámfeletti leszel és keress csapatot? Vagy hogy?
Fejtsd már ki. Bontok egy kefirt addig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
most én pont leszarom, hogy hosszúpályiban miféle játékos legenda hagyta ott a megye kettes csapatot, csak azért mert rózsaszín patrick cipőt kapottR.M.C.F írta:Most had ne számoljam össze,de .....na nagyjából összedobom,kicsit várj.........na,kb 2114 esetben ment el hasonlóan legenda egy labdarúgó klubtól,de ott ugye nem volt érdekes,vagy ciki....csak itt,ahol lesik,várják hátha lehet hátbaszúrni minket.de akkor sem ilyen módon kell egy legendát elengedni
Bocs.....a számításom nem helyes,2112 eset volt....
nagy klubról van szó, tessék megnézni gerrardot, pirlot, xavit, puyolt vagy sorolhatnám még sokáig
ilyen nálunk mikor volt utoljára? talán zidane volt a legutolsó ember, aki tisztességgel ment el/vonult vissza innen, és az sem 5 éve volt már
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2015. július 12., vasárnap 22:46-kor.
-
[/quote]torjack írta:[quote="ziro4vr"
Tisztában vagyok vele. Csak egyszer lehetne az ilyet egyenesen is intézni. Mindkét fél részéről. Nyilván hiú ábránd.
Én inkább afellé húzok,hogy ez tiszta ügylet volt....de kifelé csönd van,mert a támadások azok a real felé mennek 0-24 ha igaz valami ha nem.....
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Tisztában vagyok vele. Csak egyszer lehetne az ilyet egyenesen is intézni. Mindkét fél részéről. Nyilván hiú ábránd.ziro4vr írta:Nem fogja senki. Majd pár év múlva valaki ír egy önéletrajzi könyvet, amiben leír valamit, aztán vagy elhiszik vagy nem. Esetleg még Iker nője megszólalhat, na ha valaki, az a lófejű csaj nem fog hiányozni.torjack írta:Mondjuk véget lehetne vetni a találgatásoknak, ha valaki kiállna és elmondani a váltás okát. Megint csak a szöszölés megy.
-
torjack írta:Mondjuk véget lehetne vetni a találgatásoknak, ha valaki kiállna és elmondani a váltás okát. Megint csak a szöszölés megy.
Nem lesz ilyen....már JM vs real óta lesem,kutatom nézem hátha eltudok csípni egy mondatot,egy szösszenetet....egy kacsintást,egy pislantást....ahol kiderül bármi is.....baxxxeg....semmi....semmi.....