hazain sima 3-0 és mehetünk angliába

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 24., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 24., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 24., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 24., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 24., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. április 24., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 24., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: volt » 2013. április 24., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 22., hétfő 21:38
Ezt nagyon adom. :-)R.M.C.F írta:
Az előző csapatában csatár volt,és nálunk is ott kezdett.....majd Mourinho lassan egyre hátrébb sorolta a szélek felé,még bekk is volt.... Én elől szeretem,mert ritka jól mozdul be a kapu elé és a kapussal szemben sem ügyetlen,sokkal jobb mint Higu....
Én simán csereként rendre betenném centerbe......visszaállunk általában,ott a terület,és ugye Callejon az egyik leggyorsabb játékos a la ligában.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 22., hétfő 21:30
L.Miki írta:morientes írta:Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon...
Azért tavaly más volt a helyzet Callejónnal kapcsolatban. A tavalyi idényben remek csereember volt, bejött és legtöbbször pluszt adott a játékunknak, azonban ez mára megváltozott, dunsztom sincs, hogy miért, mitől, minek az okán. De én lehet, hogy megelőlegeznék neki egy következő évet, hogy véglegesen is bizonyítson, csak úgy, mint Karim, aki ezt az évet teljes mértékben, néhol halvány feltűnéssel, teljesen elbszta.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 22., hétfő 15:19
Vagy az a púp aki ezeket a játékosokat nyomja agyba-főbe?miért lenne púp? csekély a fizuja és saját nevelés. akkor lenne púp ha minden áron játszania kellene és meccsek mennének el rajta... lásd arbeloa. na ő a Real legnagyobb púpja. utána jön khedira. callejón egy kiegészítő ember. lefutott bajnokságban pont nem zavar hogy ő játszik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 22., hétfő 13:50
Nem értetted meg az írásom lényegét.Arra hegyeztem ki a dolgot,hogy ha Benzemat gatyába rázná végre valaki,akkor milliószor,mondom 1 000 000-szor hasznosabb lenne,mint Callejon,mert tehetsége alapján nálam a top5-be van a posztján a világelitbe,míg Callejon meg odaért a teljesítő képessége határára.A mostani szezonban pedig, mindketten egyenlőek a nullával. Személy szerint, nem értem, hogy miért. Viszont én mindkettőt megtartanám, a következő évre is. José Callejónt azért, mert madridista srác és hátha visszatalál a jó kiegészítő ember szerepéhez, ha pedig nem télen mehet is, vagy akár a következő nyáron.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 22., hétfő 12:33
A látványosan enyhén erős kifejezés. Mezőnyben továbbra is eltűnik, gyenge és könnyen szerelhető. Az annyit említett egylábasága továbbra is hátrány. Néha vannak szép megoldásai, de hasonló indokokból volt nálunk Guti örök csere, Özil pedig alapkezdő. Na ez a különbség. És ez érvényes Di Mariara is. Karimra és Hiuainra csak azért nem, mert ők azért váltogatják egymás, vannak alternatívák. Az első két jómadár esetében ilyen nincs.Manolo írta:Utóbbi aztán látványosan feljavult
HozzászólásSzerző: Manolo » 2013. április 22., hétfő 12:20
Nálam ezen a listán a francia mellett szintén rajta van Callejón, és Di María. Ősszel továbbá eléggé e csoport felé közelített Özil is. Utóbbi aztán látványosan feljavult, akárcsak Higuaín is át tudott lendüli a saját holtpontján.L.Miki írta:Karim, aki ezt az évet teljes mértékben, néhol halvány feltűnéssel, teljesen elbszta.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 19:51
Nem, én nem hasonlítottam össze egy szóval sem a két játékost. Fogalmazhatunk úgyis, hogy ég és föld. Tavaly Benzi példásan játszott, nagyszerű játékot mutatva és remek magatartást statuálva. Azonban, történt valami, és megtört benne valami.morientes írta:Azért nem célszerű Karim Benzemaval összehasonlítani,aki bizonyitott már a lyonban,fontos gólokat szerzett a bl-ben.Arra meg nem emlékszem hogy tavaly Callejonról zenggett volna a spanyol sajtó.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 21., vasárnap 19:02
Azért nem célszerű Karim Benzemaval összehasonlítani,aki bizonyitott már a lyonban,fontos gólokat szerzett a bl-ben.Arra meg nem emlékszem hogy tavaly Callejonról zenggett volna a spanyol sajtó.L.Miki írta:morientes írta:Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon...
Azért tavaly más volt a helyzet Callejónnal kapcsolatban. A tavalyi idényben remek csereember volt, bejött és legtöbbször pluszt adott a játékunknak, azonban ez mára megváltozott, dunsztom sincs, hogy miért, mitől, minek az okán. De én lehet, hogy megelőlegeznék neki egy következő évet, hogy véglegesen is bizonyítson, csak úgy, mint Karim, aki ezt az évet teljes mértékben, néhol halvány feltűnéssel, teljesen elbszta.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 17:54
morientes írta:Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 21., vasárnap 16:52
Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon,arról nem beszélve hogy ott a padon egy hatvanegynéhány-milliós játékos,akit savazunk ugyan,de önmagához képest,a korábbi önmagához,de azért attól többet hozzá tudna adni mint Callejon,arról nem szólva hogy a szponzorok is örülnének ha pályán van.Addig legalább míg itt van(remélem nem sokáig már)Egy kiegészítő ember legyen képes arra, hogy tehermentesítse a kezdő 11-ből a játékostársait. Sérülés esetén pótolja őket. Callejón sem Özilt, de még a mostani di Maríat sem képes nem hogy pótolni, de tehermentesíteni sem. Az hogy Betis ellen kezdőként elviseli a csapat, az nekem nem tehermentesítés.
Nekem a csapatba 11 kezdő szintű játékos mellé 6-7 első-másod vonalbeli játékos kell a minőségi kerethez. Utána jöhetnének "Callejónok". De akkor már inkább legyenek Castillások, akik ha a felnőtteknél nem, akkor a tartalékoknál kaphatnak játékperceket.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 21., vasárnap 14:02
Egy kiegészítő ember legyen képes arra, hogy tehermentesítse a kezdő 11-ből a játékostársait. Sérülés esetén pótolja őket. Callejón sem Özilt, de még a mostani di Maríat sem képes nem hogy pótolni, de tehermentesíteni sem. Az hogy Betis ellen kezdőként elviseli a csapat, az nekem nem tehermentesítés.BBeno írta:miért lenne púp? csekély a fizuja és saját nevelés. akkor lenne púp ha minden áron játszania kellene és meccsek mennének el rajta... lásd arbeloa. na ő a Real legnagyobb púpja. utána jön khedira. callejón egy kiegészítő ember. lefutott bajnokságban pont nem zavar hogy ő játszik.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem