OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: OFF

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. május 25., hétfő 23:46

Még visszatérve a Putyin témára, bocsi.

Az tény, hogy nem egy Sztálin a faszi, de egy olyan szintű maffiózó, amilyen a világon nem volt még :D Ő van a hierarchia csúcsán, rögtön utána Berlusconi, utána jön Sárközy, aztán a többi kis hal, köztük drága belügyminiszterünk, Pintér Sándor, akiről köztudott tény, hogy egy igazi alvilági maffiózó volt, mielőtt az Orbán-kormány legálisan adott hatalmat a kezébe :D

Off vége, csak gondoltam leírom.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 25., hétfő 23:40

A PaidVerts-t ismeri valaki? Valami tapasztalat róla? :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 25., hétfő 20:34

Elkapott a retro-láz :)
Uefa év csapata 2003
"And my heart will leave you never."

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 24., vasárnap 16:07

Emlékszem erre a Greenpeaces vitára, komoly érvek hangzottak el :lol:

Még vissza Junckerhez. Nem ez az alkalom, hogy nem tud viselkedni. Parasztkodott már a görögökkel, fojtogatta a spanyol pénzügyminisztert vagy az osztrák kancellárt ütlegelte. Az sokkal szomorúbb, ahogy a minőségi honi szaksajtó kizárólag a belpolitikai szemüvegén keresztül tud tudósítani....őő bármiről is.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 24., vasárnap 0:53

Ezt a szőrös izét biztos nem ölelgetném. Erre kapcsolódik be a tv...
Amúgy a magyar dal valóban gyenge volt. Inkább a témája miatt engedték idáig.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 24., vasárnap 0:29

Igazából itt hallottam róla idén először poronytól, pedig korábban általában követtem, de 3 éve legalább csak a pontokra figyeltem, most valahogy kimaradt...nekem érdekes, és sosem közvetítettem az eseményt online, de köszi, hogy megengednéd, és megemlítettél, egy kis törődés hosszú idő után. :-*
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 24., vasárnap 0:20

Annyi zenei értéke van ennek az egész Eurovíziós Dalfesztiválnak, mint Kalányos Májköldzsekszon - Csak Téged szeretlek Piri című számában...

Jah nem nézem amúgy, de évek óta ezen pörög a fórum. Csodálom, hogy a fórum ügyeletes születésnap felelőse aka lordgabi nem kommentálja végig az egészet.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 24., vasárnap 0:09

poronty írta:
WTF :lol:
Oszt minek örülsz? 60. Euroviziós verseny szal gondolták egyszer elindulhat Ausztrália.
Izrael és Azerbajdzsán mellett :mrgreen:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 24., vasárnap 0:04

Oszt minek örülsz? 60. Euroviziós verseny szal gondolták egyszer elindulhat Ausztrália.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 24., vasárnap 0:01

Csak a pontozást nézem, finnek maxot adnak a svédeknek, erre Gundi: Svédországban rengeteg svéd él, így nem meglepõ! :D Finnek mindig adnak nekünk szépen, nekik mi soha egyet sem, visszakaptuk.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 24., vasárnap 0:00

poronty írta:Nézi vki az Euroviziós cuccot? Elég gyenge dalt küldtünk, szerintem 20. hely környékén zárunk. Ausztira, Ausztrália, Németország meg Grúzia volt nálam begyere.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 23., szombat 23:39

Nézi vki az Euroviziós cuccot? Elég gyenge dalt küldtünk, szerintem 20. hely környékén zárunk. Ausztira, Ausztrália, Németország meg Grúzia volt nálam begyere.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2015. május 23., szombat 22:18

első videóban nem vészes sőt..ezért is mertem belinkelni, másodiknál már elpirultam, még hallgatom...és inkább nyomnék egy dellaccot és visszajönnék másik névvel mert bemertem linkelni ezt a szennyet.
Szerintem teljesen helyénvaló példa, rendkivül jól szemlélteti, hogy miért nem tanácsos úgy kijelentéseket tenni egy adott témában, hogy a legalapvetőbb információknak sincs birtokában az ember. A hallgatóság reakciója magáért beszél, a szakmai tudást nem lehet (viszonylag) jó kommunikációs készséggel elnyomni... végignézni én sem tudtam, illetve csak belepörgetve, mert Aszódi értelmes ember lévén értelmes dolgokat mond. A másik, az a zöldnyakkendős meg biztosan sokra viszi a nonprofit szervezetnél.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 19:55

realmadridfan írta:Bocs, hogy beleszólok, de emellett a Greenpeace-es arc mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az első részben bullshittel, Aszódi megszólja érte teljesen korrekt módon, intelligens stílusban, erre a 2. rész elején amit lenyom, hát hányinger. A moderátort meg mintha egy monty python szkeccsből húzták volna elő :lol: ezért a világi balfaszért már megéri belenézni
első videóban nem vészes sőt..ezért is mertem belinkelni, másodiknál már elpirultam, még hallgatom...és inkább nyomnék egy dellaccot és visszajönnék másik névvel mert bemertem linkelni ezt a szennyet. :lol:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 23., szombat 19:53

Èn ezzel a kelet nyugat tèmàval ùgyvagyok,hogy mind a kettőnek igaza van valamilyen szinten meg nincs is igaza.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 23., szombat 19:52

Bocs, hogy beleszólok, de emellett a Greenpeace-es arc mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az első részben bullshittel, Aszódi megszólja érte teljesen korrekt módon, intelligens stílusban, erre a 2. rész elején amit lenyom, hát hányinger. A moderátort meg mintha egy monty python szkeccsből húzták volna elő :lol: ezért a világi balfaszért már megéri belenézni

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 19:46

Mike írta: greenpeace... :lol: na jó ha már megígértem időt szakítok majd rá, bár ezekről a zöldekről megvan a véleményem. Na nem R24-re gondolok :mrgreen:
áh inkább hagyd, ne nézd meg, vagy megnézheted de akkor röhögni fogsz. Elkezdtem hallgatni, de sajnos hülye a csávó. :D

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 23., szombat 19:46

Értem, köszönöm a választ. :agree:

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2015. május 23., szombat 19:42

A viz azért esik ki, mert nincs hova felépiteni egy erőművet. Lassú sodrású folyóink vannak, energiatermelésre alkalmatlanok.
A szélenergia hatásfoka alacsony,, és a szélerőmű túl gyorsan elhasználódik, pár évente javitani kell, cserélni, egyszóval túl sok vele a macera. Tervezni sem lehet vele, értsd, hol fúj a szél, hol nem. Egy átlagos szélerőmű igy termel egy év során:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... llWind.png
Egy nukleáris erőműnél ez egy viszszintes csik, akkor és annyit termelsz amennyit akarsz, illetve szükség van.
Ráadásul Magyarország éghajlata nem megfelelő, nem elég szeles. Ha teletűzdelnénk az egész kisalföldet, és ha már itt tartunk, a nagyot is, akkor talán megfelelő mennyiségű energiát termelnének... csak nem biztos hogy akkor amikor kéne, raktározni pedig energiát sajnos nem lehet ipari méretekben. MINDEN szempontból jobb, olcsóbb egy atomerőmű.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2015. május 23., szombat 19:36

A biomassza nem tényező. Nem lehet vele tervezni sem, és remélem nem kell mondani hogy a hatásfoka és a megtermelt energia mennyisége mennyire eltörpül egy nukleáris erőmű mellett. Ráadásul közgazdaságilag is sokkal jobban megtérül az atomenergia.
De eleve vicces gondolat hogy egy ország energiaellátását biomasszára alapozd. A biomassza arra jó mint a nap-, vagy a szélenergia. Arra elegendő, hogy hozzáadjon egy kicsit egy ország energiatermeléséhez.

Vissza: