Raul Jimenez.A Benfica biztos kiszállna belole 50 millioèrtnapasztmek. akkor gondolkodhatunk az uj csataron.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 27., péntek 11:45
Raul Jimenez.A Benfica biztos kiszállna belole 50 millioèrtnapasztmek. akkor gondolkodhatunk az uj csataron.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 27., péntek 11:43
napasztmek. akkor gondolkodhatunk az uj csataron.Realista24 írta:Twitteren igen, de csak a MD hírét angolosítva.
Szegény azt mondta, hogy ilyet az ellenségével sem tenne, mint amit Karim vele.Mi van Valbuenaval?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 11:28
Szegény azt mondta, hogy ilyet az ellenségével sem tenne, mint amit Karim vele.Mi van Valbuenaval?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 27., péntek 11:27
Twitteren már láttam, gyanítom most már te is.Realista24 írta:Egyelőre nem találtam AS-en és Marcán sem ilyen hírt, meg twitteren sem szaladtam bele. Ellenben Valbuena egy köcsög.palesz77 írta:A Mundo szerint ti is 2 átigazolási szezonból ki lesztek tiltva. R24, erről tudsz valami infót? Kamu?
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 27., péntek 11:27
Mi van Valbuenaval?Realista24 írta:Egyelőre nem találtam AS-en és Marcán sem ilyen hírt, meg twitteren sem szaladtam bele. Ellenben Valbuena egy köcsög.palesz77 írta:A Mundo szerint ti is 2 átigazolási szezonból ki lesztek tiltva. R24, erről tudsz valami infót? Kamu?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 10:50
Egyelőre nem találtam AS-en és Marcán sem ilyen hírt, meg twitteren sem szaladtam bele. Ellenben Valbuena egy köcsög.palesz77 írta:A Mundo szerint ti is 2 átigazolási szezonból ki lesztek tiltva. R24, erről tudsz valami infót? Kamu?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 10:23
Ma még csak pénzt költöttem, hírt nem olvastampalesz77 írta:A Mundo szerint ti is 2 átigazolási szezonból ki lesztek tiltva. R24, erről tudsz valami infót? Kamu?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 27., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. november 27., péntek 10:10
Off lesz és nem kötözködés, de ha RealNorbi lenne a nevem akkor írhatnék hülyeségeket pl. az említett topikba, az nem zavarna annyira, mintha BarcaNorbi néven írnék akár normális dolgokat?h3x0r írta: Egyaltalan nem a stat zavar, hanem az utanna levo mar-mar unneples. Szerinted/szerintetek Hungarokatalán hsz-evel nem volt semmi baj, engem viszont zavart nem csak ez, hanem mas barca szurkolo hsz-e is peldaul a taktikai haboru topikban. De nincs ezzel semmi gond, nem lehet mindenkinek ugyanaz a velemenye.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 27., péntek 0:23
Egyaltalan nem a stat zavar, hanem az utanna levo mar-mar unneples. Szerinted/szerintetek Hungarokatalán hsz-evel nem volt semmi baj, engem viszont zavart nem csak ez, hanem mas barca szurkolo hsz-e is peldaul a taktikai haboru topikban. De nincs ezzel semmi gond, nem lehet mindenkinek ugyanaz a velemenye.Realista24 írta:Mert hexor azt hitte menő lesz.
Csabi hasonlót írt egy oldallal ezelőtt, őt nem tudom miért nem kóstolta be.
tavaly 108 golt lott a BBCBencze írta:A mi BBC-nk rekordja mennyi?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. november 26., csütörtök 23:57
Lehet írni ilyen statokat, csak kérdés, hogy milyen stílusban kommentálja, meg bizonyos dolgokat egy-egy szurkoló hol oszt meg, hol kezd el nyáladzani. Bár lehetnek olyan példák is akik pont csak az ellenfél oldalát látogatják bizonyos okokból, ők máshova nem tudnák beírni, max megtartani saját maguknak.Realista24 írta:Mert hexor azt hitte menő lesz.
Csabi hasonlót írt egy oldallal ezelőtt, őt nem tudom miért nem kóstolta be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 26., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 26., csütörtök 23:49
HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. november 26., csütörtök 23:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 26., csütörtök 23:13
Leír egy elismerésre méltó dolgot, amit mi csak legszebb álmainkban tudunk elképzelni.h3x0r írta:És még van aki meglepődik, hogy miért rühelli egyre több ember az itteni barcásokat?Hungarokatalán írta:Messi (43), Suarez (39) and Neymar (39) have scored 121 club goals this year, more than any other team except for Bayern (122) [via sport]
Azért ez kemény.Valami ilyesmit vártam, amikor leigazoltuk Suarezt, akkor se értettem, h miért nem hittek ebbe a trióba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 26., csütörtök 23:10
Mert most mi rosszat írt?És még van aki meglepődik, hogy miért rühelli egyre több ember az itteni barcásokat?![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. november 26., csütörtök 23:09
És még van aki meglepődik, hogy miért rühelli egyre több ember az itteni barcásokat?Hungarokatalán írta:Messi (43), Suarez (39) and Neymar (39) have scored 121 club goals this year, more than any other team except for Bayern (122) [via sport]
Azért ez kemény.Valami ilyesmit vártam, amikor leigazoltuk Suarezt, akkor se értettem, h miért nem hittek ebbe a trióba.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 26., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 26., csütörtök 8:48
Ha Baleért fizettek volna 150 milliókat, akkor egy potenciális Aranylabdásért, aki a Nike húzó arca, a 250 nem tűnik eszeveszett soknak a mai pénzmozgásokat figyelembe véve.Marci77 írta:Nem mindegy, hogy 250 milla,vagy 1 milliard? Ha 250et kifizetnek erte akkor mar tenyleg nagyon beteg vilag lesz...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 26., csütörtök 8:45
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem