hány kiesés kell még ellenük a béellben? mikor lesz elég?

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 14., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. február 14., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 19., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 19., szombat 20:56
Foci csúcsa után újabb zseniális, vagy mondhatom hogy speciális foci lenne akkor Manchester vörösebbik oldalánHungarokatalán írta:Pep szerintem is Citybe megy, legfőképp Begiristain miatt.
Mou pedig, ha a holland "zseni" vesszőfutása folytatódik, akkor megy a Unitedbe.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 19., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 19., szombat 20:48
A Chelsea szurkolóinak biztos fájna, de kétlem, hogy ez JM-ot megakadályozná bármiben is. Mourinhónak a MU egy megszerzendő trófea, soha nem titkolta, hogy egyszer leülne a csapat padjára. Jelenleg nagyon adná magát a dolog, a portugál immáron szabad, LVG alatt meg erősen inog a pad. A nagy kérdés, hogy Guardiola melyik angol csapatnak ígérkezett el, mert ha a MU az, akkor JM bukta a melót, ha nem...Mondjuk azzal mennyire odaszúrna Abramovicsnak, meg mondjuk az egész Chesea szurkolói tábornak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 19., szombat 20:45
Pep City elvileg. Legalábbis ma fixen dealnek olvastam.Remy írta:Pep - MU
Mou - PSG
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 19., szombat 20:39
Mondjuk azzal mennyire odaszúrna Abramovicsnak, meg mondjuk az egész Chesea szurkolói tábornak.torjack írta:Naná, megvárja míg kirúgják LVG-t. A hollandnak is lassan lefő a kávé.dannen írta:pár órája már jött a hír, hogy visszautasította a romat
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 19., szombat 20:30
Naná, megvárja míg kirúgják LVG-t. A hollandnak is lassan lefő a kávé.dannen írta:pár órája már jött a hír, hogy visszautasította a romat
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 19., szombat 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 19., szombat 19:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 15., kedd 14:29
De nem fogják.Rudi Garcia átèrtèkelte az utobbi idoben azt a felfogást,a sok laska gol megviselte,a san paoloban azèrt már látszott ez,le is ikszeltek talán a legjobb formában levo olasz csapattal.Nyerhettek is volna akár.HA felvállalják azt a játékot amit a Barca ellen is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 15., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 15., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 15., kedd 12:21
Felejtsük, mert nagyon nem egy hullámhosszon vagyunk...miro írta:Felejtsük el viszont egymást innentől,egyszerűbb úgy az élet.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 15., kedd 12:14
Miért,nyertünk ellenük?M1Ö írta:
Én sem hősködni járok ide, Te kezdted el itt nyomni a dumát, hogy majd jön egy Sevilla vagy Villarreal szintű csapat, aztán kiesik a csapat...
Pontosan ezt írtam a Malmö meccs után,idézem magam:M1Ö írta:Meg Te írtad le nagy mellénnyel, hogy Te megmondtad, a Malmö meccsen is, hogy minek örülünk a gálának, mikor ez csak egy Malmö.
Ezek mind igazak ránk is.Gyengék vagyunk,közelében nem vagyunk egy jó csapatnak.Illetve fellángolások vannak Benzemánál,de amúgy nálunk se döntött el még senki derbit,ja de,Nacho.M1Ö írta:
Neked mik azok a nagy érvek? Leírtam én is, hogy semmi sincs rendben a csapat háza táján, de így is simán tovább kell menni. Gyenge ez a Roma, közelében sincs egy Juvénak. Nincs olyan játékosuk, aki eldönthetne egy ilyen meccset, csapatként sem annyira jók. Láttam őket idén többször is, a gyenge olasz bajnokságban is csak szenvednek.
Továbbra is az igazán nagy probléma a mi formánk,nem a Romáé.M1Ö írta:
Ez meg mára már csak egy berögződés. Ez már csak a Juve-re igaz, a Roma-ra semmiképp.
Milyen érv az ami igaz ránk már 4 hónapja?M1Ö írta: Ez milyen érv? Ennyi erővel akkor addigra lehet megsérül Keylor, Ramos, Varane, Modric, Kroos, James, CR, Benzema és kiállunk a Castilla-val.
A Barca-Real az Barca-Real,Sevillába menni is nagy dolog,vagy akár a győzelem kényszer ha a Barca bukott.M1Ö írta: Ez igaz. De a BL az csak BL. Ha szar játékkal is, szerencsével is, de csak jól jöttünk ki a 2 PSG meccsből. Egy sokkal erősebb PSG ellen, még a csoportkörben.
Szerintem semmi haszna nincs idén,ez így van.M1Ö írta:
Az Illarra-s hasonlatot Kroos-ra lehet, hogy nem pont Te írtad. De Te is azon az oldalon vagy, akik nem látják a hasznát és lehúzod, hogy idén semmi. Ami félig jogos, mert tényleg nem az igazi, de még így is előrébb vagyunk vele, mint Casemiroval. Akit meg magasztaltál, hogy milyen patent, mert ütközik, meg kell egy ilyen játékos a pályára. Igen, láttuk a hétvégén is.
Felejtsük el viszont egymást innentől,egyszerűbb úgy az élet.M1Ö írta: tapsold meg magad...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 15., kedd 11:52
Én sem hősködni járok ide, Te kezdted el itt nyomni a dumát, hogy majd jön egy Sevilla vagy Villarreal szintű csapat, aztán kiesik a csapat... Meg Te írtad le nagy mellénnyel, hogy Te megmondtad, a Malmö meccsen is, hogy minek örülünk a gálának, mikor ez csak egy Malmö. Szóval nem érzem magam tahónak, de kösz a kitűntetést...miro írta:Én nem hősködni járok ide,a tahóság csak rövid távon és nagyon korlátolt társaságában népszerű, ráadásul kétes babér...
Akkor nem félsz.... Tartasz tőlük, azt hiszed nehéz lesz. Szerintem érthető volt a megfogalmazás.miro írta:Félek? Mitől? Engem nem érdekel azért annyira a Real Madrid hogy ennyire megviseljen.
Neked mik azok a nagy érvek? Leírtam én is, hogy semmi sincs rendben a csapat háza táján, de így is simán tovább kell menni. Gyenge ez a Roma, közelében sincs egy Juvénak. Nincs olyan játékosuk, aki eldönthetne egy ilyen meccset, csapatként sem annyira jók. Láttam őket idén többször is, a gyenge olasz bajnokságban is csak szenvednek.miro írta:Viszont vannak érveim,ellentétben veled,aki csak hajtogatja hogy ez könnyű lesz,mert könnyűnek kell lennie.
Azt írtam, hogy szerencsével összejöhet az elődöntő! Ha szerencsés lesz a következő sorsolás. Nem azt írtam, hogy majd köv. körben megkapjuk a Bayern/Barca/PSG/City egyikét aztán már ott is vagyunk az elődöntőben. De ha egy Wolfsburg, Zenit közül kapnánk valakit, akkor nehogy azt mond már, hogy ki is esnénk és nem lenne lehetőségünk az elődöntőre....miro írta:Majd gyakorlatilag betoltad a csapatot az elődöntőbe.
Ez meg mára már csak egy berögződés. Ez már csak a Juve-re igaz, a Roma-ra semmiképp.miro írta:-Olasz csapat. Sosem jó dolog megkapni őket egyenes kiesésben,mert ha jól sikerül az első meccsük akkor darabokra törik a másodikat úgy hogy semmi üteme,ritmusa nem lesz,ez meg nekünk nem jó.
Ez milyen érv? Ennyi erővel akkor addigra lehet megsérül Keylor, Ramos, Varane, Modric, Kroos, James, CR, Benzema és kiállunk a Castilla-val.miro írta:-Sérülések. Eddig is sok volt,ha megint leesik egy Luka vagy Ramos,esetleg Benzema,megint csak meleg a pite.
Ez igaz. De a BL az csak BL. Ha szar játékkal is, szerencsével is, de csak jól jöttünk ki a 2 PSG meccsből. Egy sokkal erősebb PSG ellen, még a csoportkörben.miro írta:-A legnyomósabb pedig az hogy volt eddig 6 rangadónk ( Sevilla,Villarreal,Barca,PSG2x,Atletico) és ebből a PSG-t vertük meg 1:0-ra,ha láttad a meccset akkor ott is lehetett volna a félidő legalább 2,de inkább 3 a PSG-nek.( Ezek tények,nem mártírkodás.)
A többin pontokat vesztettünk,a játékképéről nem is beszélve.
Én úgy gondolom,hogy egy Roma,a mai állást nézve igen is nagyon nehéz meccs lesz nekünk.
Már pedig azért,mert erősebb csapat ellen egyáltalán nem tudunk könnyű meccset játszani,illetve mert semmi koncepció nincs.
A Roma más kávéház, akárhogy csűröd csavarod. Abból a gyenge csoportból éppen csak, hogy továbbjutottak, meg kaptak 16 (!!!) gólt! Egy oda-visszavágós meccsen nem szabad, hogy gondot okozzanak.miro írta:Továbbjutást szeretnék nyilvánvalóan,de 2 hónap rengeteg idő,láthattuk tavaly is mennyit változtunk,vagy mennyit a Barca.
Az Illarra-s hasonlatot Kroos-ra lehet, hogy nem pont Te írtad. De Te is azon az oldalon vagy, akik nem látják a hasznát és lehúzod, hogy idén semmi. Ami félig jogos, mert tényleg nem az igazi, de még így is előrébb vagyunk vele, mint Casemiroval. Akit meg magasztaltál, hogy milyen patent, mert ütközik, meg kell egy ilyen játékos a pályára. Igen, láttuk a hétvégén is.miro írta:Mint pl Illara,vagy hogy lehetetlen továbbjutni.
tapsold meg magad...miro írta:Esetleg ha nem sikerül normális hangnemben válaszolni,nem is kell elküldened,vagy ha igen,akkor a jövőben az én hszeimre ne reagálj,mert én nem fogok a tiédre,hiába kérdezel vissza stb. tudom nem érdekel,csak megóvlak attól hogy fölösleges energiát fektess bele.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. december 15., kedd 9:42
Hát ez nagyon kemény.NAjó ezen kiégtem, Arsenal-Barca
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. december 15., kedd 3:24
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem