HozzászólásSzerző: fiore » 2015. június 13., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 13:51
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2015. június 13., szombat 13:47
Egyik barátnőm is járt már így. Ha használsz facebookot akkor pár napig érdemes lehet ránézni az üzeneteid közt az others-re. Mondjuk a benne hagyott borravaló könnyen elveheti a becsületes megtaláló becsületét, de azért nézegesd szerintem. Az említett hölgyeménynek ott írtak, csak nem vette észre, mert a telefonos alkalmazás nem adja be a másik mappa üzeneteit, úgyhogy ő miután kiváltott újra mindent akkor tűnt fel, hogy amúgy megtalálták és szeretnék neki visszaadni.VanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230.Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 13., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 13., szombat 13:41
Kb. 1,5 éve kocsmában elővettem a tárcám(vajszínű "bőr" dc tárca), haverom azonnal elkezdte mondani, hogy ez női tárca. Egy perce ott veszekedtünk, hogy női vagy sem, idős részeg pali odaszól a pulttól: a tárca nem női, csak a tartalmanmate írta: Egyetemista pénztárca, fillér nem volt benne, rábasztak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 13:33
Hú bazeg nem irigyellek. Eddig szerencsére ilyenek elkerültek, 1x a moziban pottyant ki a zsebemből a pénztárcám, bár pár perc után észrevettem. A takarítók már nézegették mire visszamentem érteVanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230.Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 13., szombat 13:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 13., szombat 12:50
ezt taglaltam én is, erzsébet tér, aztán ha dancelni meg, ha a ribiket akarja hajtani az ember, akkor irány a buli negyednmate írta:Instant tényleg alja. Mondjuk szerintem a szórakozóhelyek 95%-a. A többi meg túl sznob.Ergo én is a szabadtéri iszogatás híve vagyok.
na, ha tombolni akarok, akkor nem meccset megyek nézni, de amúgy a dürer tényleg jó helyNorbii írta:ha nem is prémium de pl dürrer kert. ahol van egy ilyen szép kis chill hely: http://koncert.tip2night.com/pictures/place_159.jpgKerlon írta:na mondjál prémium helyeket
Ill meccseket is lehet nézni, pl cupa americát.
mert mindennap elnök, de nem unom!!!!ziro4vr írta:Instant. Kerlon már mindent érték. Szerintem elvitték ott a lelkedet, azóta vagy ilyen...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 12:45
Torzshelyem.Norbii írta:nmate írta:Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost.Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.
fu, én a keletis gyrost szeretem nagyon. Ahol az arab van. 650ft, és rongyá tömi a pitát, nem olyan smucig mint a többi. A gyros tállal meg garantáltan jóllaksz.;d
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 13., szombat 12:38
Ezt az avádat mutasd meg ha kérnek valamitVanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230.Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 12:36
nmate írta:Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost.Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 13., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 13., szombat 12:34
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 12:33
ha nem is prémium de pl dürrer kert. ahol van egy ilyen szép kis chill hely: http://koncert.tip2night.com/pictures/place_159.jpgKerlon írta:na mondjál prémium helyeket
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 13., szombat 12:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 12:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 12:16
Én csípem, bár kap azért rendesen szakmai kritikát a stílusa miatt.VanillaSky írta:Lehet szeretni, lehet utálni, de érdekesek a gondolatai.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 13., szombat 12:11
+1 nagyon adomKerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég
Ligetna mondjál prémium helyeket
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 13., szombat 12:07
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem