HozzászólásSzerző: devinho7 » 2013. június 11., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 10., hétfő 3:30
HozzászólásSzerző: balakal » 2013. június 9., vasárnap 1:17
Velem is hasonló történt, 2 pont kellett volna a bajnoki címhez, az 50. perc körül 0-0 volt, megszakadt a kapcsolat és ahelyett, hogy semmisnek vette volna a meccset, kiírta, hogy bentmaradtam...ferni írta:Ultimate Team, 1 meccs van hátra, kell a győzelem a bennmaradáshoz.
kezdődik a meccs, 2. percben én nyomok egy pausét, ő kilép bakker és kiesek...![]()
most ez mi, de komolyan????????
amúgy hányadik percig lehet kilépni az Ultimate Teamben, hogy ne írja be 3:0nak?
mert volt amikor direkt tartottam a labdát, mert láttam a csapatából, hogy ki fog lépni, de a 8. percben is lepausézta, kilépett és olyan volt a meccs mintha meg se történt volna....
most is azt hittem ez lesz, erre....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 9., vasárnap 0:56
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 6., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: mexes » 2013. június 6., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: Béla » 2013. június 6., csütörtök 18:57
ezért nem szabad rögtön ellőni, nekem is volt már számtalan ilyen most már inkább átveszem és besétálok a labdával a kapuba.ferni írta: 3-2 ide, 84. perc, oldalról sima lapos bepassz középre, üres kapu, kb 3 méterre van a csatárom a kaputól, full normális lapos passz ugyebár és épphogy megnyomom a lövés gombot ez a szar bazzeg felszabja a felső kapufára 3 méterről az üres kaput![]()
mondjuk az ea csinálta ilyenre a játékot szóval ők tehetnek arról....az ea tehet arról hogy előnyről pár perc alatt buktál?vagy hogy kihagytad üres kapura?
már bocs egyáltalán nem offense. de ahhoz te is kellettél hogy 4perc + hosszabbítás alatt előnyről bukj és kapj három gólt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 6., csütörtök 17:47
hát biztos én nyomhattam meg azt a kört olyan rosszul és fájhatott szegény controllernek, hogy felé rúgtaGalacticos írta:az ea tehet arról hogy előnyről pár perc alatt buktál?vagy hogy kihagytad üres kapura?ferni írta:kösz EA, faszán össze lett rakva ez az idei fifa is....
már bocs egyáltalán nem offense. de ahhoz te is kellettél hogy 4perc + hosszabbítás alatt előnyről bukj és kapj három gólt.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 6., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 6., csütörtök 17:19
az ea tehet arról hogy előnyről pár perc alatt buktál?vagy hogy kihagytad üres kapura?ferni írta:kösz EA, faszán össze lett rakva ez az idei fifa is....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 6., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 6., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: Béla » 2013. június 5., szerda 21:34
legalább annyi jó benne hogy lenyomja a sima meg a másik két If Thiago Silva árát, talán majd tudok venni egy 89-est belőle.Úszómester írta:na EA megint alkotott, thiago silva 87 es pac ...
HozzászólásSzerző: petzricsi » 2013. június 5., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 5., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: balakal » 2013. június 5., szerda 12:07
Bugos a játék, nekem se adja be ezt az achievementet, nincs mit tenni...rellat írta:Sziasztok. Ez lehet hülye kérdés lesz, de csinálom a légy profi karriert pc-n és van benne egy olyan fejlődés, hogy "nyerd meg a ligát", és hiába nyertem már meg 4 különböző csapatnál is a bajnokságot akkor sem kapom meg azt a fejlődést. Szerintetek mi lehet a baj?
HozzászólásSzerző: rellat » 2013. június 5., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: Béla » 2013. június 4., kedd 9:23
ezt a kék Cavani-ra mondod? Mondjuk azt túlzásnak érzem hogy 91 a sebessége, de tényleg a legjobb csatárt csinálták belőle.azért az tényleg elég durva hogy cavani kb isten a játékba (még nem játszottam ellene) jól lő, gyors, jól vezeti a labdát jól fejel szóval minden megvan
azt sajnálom hogy szinte mindig ugyan olyan csapat ellen játszok pl : seria A csapat, premier league csapata, bbva cspat brazil válogatott stb, nem hogy jönne már egy full kék vagy legalább benne lenne cr vagy messi stb
mondjuk egyszer játszottam messi ellen de szart se ért kb jól meg is vertem
Nem tudom hogy lehetett, de benne volt. Amikor nyitottam egy If Dzemaili-t őt is 1 hónappal azután nyitottam miután benne volt a hét csapatában.IF Varane? Az hogy ilyenkor?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem