egyébként az ilyen bírói teljesítmények után mindig ez jut eszembe

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. szeptember 10., kedd 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 10., kedd 9:47
Ja, én csak ironizálni akartam, bocsiToti írta: én értem, h megakarta fogni, de hányszor, de hányszor volt már ilyen, sőt szinte csak ez van belőle, mikor "megakarja fogni" egy rohadt korai első sárgával, h inkább indulatosabbá válnak a játékosok. mindegy, persze, nem ezen múlt, csak bosszantó, h mi kaptunk 9 sárgát, szlovákok meg kettőt.
inkább ne akarja megfogni, próbálja meg vezetni a meccset, ne pedig szerepelni.
ja, hát az pár centis les meg, igazán kárpótolhatta volna a csapatot..
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. szeptember 10., kedd 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 10., kedd 9:40
Biztos csak meg akarta fogni a meccset.Toti írta: ez a fasz lahoz már ott elbaszta az egészet, h az első(!) szabálytalanságért a 6.percben lapot adott szoboszlainak. várható volt, h aztán menni fog az adok kapok meg a mutogatás. én nem tudom,h lehet ekkora gyökér egy ember ennyi levezetett meccs után, vagy, h nincs ennyi tapasztalata, h bazdmeg nem adok már sárgát az első szabálytalanságért, mert azokon a meccseken aztán mindig ez van. bár ez a hülye, szerintem élvezi ezt a szerepet, hiba nélkül hozott már ez le meccset életébe? persze, emberek vagyunk, hibázunk, de mindig??
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. szeptember 10., kedd 9:34
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. szeptember 10., kedd 1:36
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. szeptember 10., kedd 0:31
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. szeptember 10., kedd 0:17
Horvátország megnyeri a csoportot. Ott 99,9 százalék, hogy kikapunk.'shutterisland írta:
a maradek 3 meccsen kellene a 7 pont vagy 6 + oltari nagy mak a tobbi meccs alakulasaban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. szeptember 9., hétfő 23:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 9., hétfő 23:47
Hat igen es meg a legvegen is ott volt szalai elott a helyzet es.. Nem is ertem mit csinalt.istimester írta:Azt.Galacticos írta: Ettol fuggetlenul lesgolt lottek.
Es azert egy eb selejtezon mar lehetne vart hasznalni.
Attól függetlenül ez a kapu előtti túlcifrázásokon és a rossz visszazárásokon ment el szerintem.
"Túl jól" játszottunk az elején, mondtam is a mellettem ülőnek, hogy ebből a sok elrontott utolsó passzból komoly baj lesz még.
Ja és Kleini. Ő nagyon buta szegény.
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. szeptember 9., hétfő 23:43
Azt.Galacticos írta: Ettol fuggetlenul lesgolt lottek.
Es azert egy eb selejtezon mar lehetne vart hasznalni.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. szeptember 9., hétfő 23:39
Részvétem, hogy kicsi a pöcsöd, szerintem nincs miért szégyenkeznünk. Sem ma, sem az idáig elért eredményekre. Versenyben vagyunk továbbra is.petiamadridista írta: Horvátország és Wales elleni győzelmek után egyértelmű, hogy az érzelmileg fontosabb szlovákok -akik bőven szarabbak mint a másik 2 csapat - elleni meccsen kiszopunk.
Mert kispöcsű népség vagyunk.
Azéé...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 9., hétfő 23:32
Ettol fuggetlenul lesgolt lottek.ikelemen5 írta: Szerintem felesleges a bíróra fogni. Elfáradtak, több ütemmel később értek oda labdákra, nem volt erejük ütközni, párharcokat nyerni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. szeptember 9., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. szeptember 9., hétfő 22:59
Szerintem felesleges a bíróra fogni. Elfáradtak, több ütemmel később értek oda labdákra, nem volt erejük ütközni, párharcokat nyerni. Az első félidő végen látszott már, amíg tartott a félidei pihenés hatása, addig volt esély. Egy gólt rúgtunk is. Utána vége. Pláne a második szlovák gól után.Steve írta: Tényleg qva idegesítő ez az egész.
Ha Lahozék nem nyúlnak bele a meccsbe akkor meglehetett volna én azt érzem(persze ez csak reménykedés/feltételezés), így sajnos végleg vége mindennek szerintem.
Sajnálom ezt a válogatottat. Mindent, de tényleg mindent beleadtak!
Menni szokott a fikázás, hogy nem adtak bele mindent, meg hogy semmit nem érdemelnek..
Most beleadtak mindent erre jön ez a retardált és a brigádja és belenyúl a meccsbe.
Őszintén sajnálom a játékosokat és lényegében bizonyos meghatározó embereknek innentől már nem nagyon lesz lehetőségük nemzetközi szereplésre, megérdemelték volna az EB-re kijutást.
Ez van. Dolgozni kell tovább, még ha innentől az esély nem is sok.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. szeptember 9., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. szeptember 9., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. szeptember 9., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. szeptember 9., hétfő 22:40
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. szeptember 9., hétfő 22:38
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem