VB - 2022
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: VB - 2022
Szeme volt annak a labdanak, elrakta azt a kis assburger-os.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
2010-ben spanyolok is vereséggel kezdtek, aztán..
Egy jó argentin csapat kéne a kieséses szakaszra, legalább csaljanak a franciák homlokára kis vízt.

Egy jó argentin csapat kéne a kieséses szakaszra, legalább csaljanak a franciák homlokára kis vízt.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid

? Gyönyörűen kilőtte a sarkot, Ochoa nem tehetett róla.ELSiete írta: Na.. Messi.... Ezt bevedte a kapus.
Elég nagy mák volt hogy ott a lábak között elment a labda...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nyilvan. De akkor is. Pics. ba mar.Realista24 írta:Mondjuk Messi ellen nem 3 méterről kene védekezni.ELSiete írta: Na.. Messi.... Ezt bevedte a kapus.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- chronic
Öreg Ochoa örül,hogy az egyik szemére lát még, ilyen vén fejjel.
Jött a clutch Messi, rég volt már ilyen, akár klub, akár válogatott szinten.

Jött a clutch Messi, rég volt már ilyen, akár klub, akár válogatott szinten.
Erre kíváncsi lennék,miért gondolod így.Bencze írta: Mindegy, en jol szorakozom es szerintem kisebb finomitasokkal izgalmasabba tenne a vbket a teli rendezes.
Borzasztó ez a téli vb, nem is tudom hogy a futballban van-e rosszabb ennél. Az EB-VB hagyományosan és tipikus nyári rendezvény, jó időben, szezon befejezte után, az új idény előtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2022. november 26., szombat 21:27-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk Messi ellen nem 3 méterről kene védekezni.ELSiete írta: Na.. Messi.... Ezt bevedte a kapus.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na.. Messi.... Ezt bevedte a kapus.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Picsaba.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Di Maria még azért itt-ott műveli a focit, de a többiektől sírni lehetne. Nem véletlen néztem szinkronba a Szuper havert a Duna tv-n.

- chronic
Jönnek a finomitasok, 48 csapatos vb, persze nem az európai(focizni is tudó) válogatott lesz sokkal több,hanem majd lassan jön pongo-pongo is a vb-re meg madagaszkár akiknek a csatársora két oroszlán-ból fog állni.Bencze írta: Mindegy, en jol szorakozom es szerintem kisebb finomitasokkal izgalmasabba tenne a vbket a teli rendezes.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pont ezert jo szerintem. Inkabb nyerjenek a japanok 2-1re a nemetek ellen, mint egy unalmas 4-0 a nemeteknek, csak hogy ne a szaudiakat hozzam fel peldanak. Ecuador is meglepoen szep focit jatszik, volt mar egy 7 es 8 golos meccs is. Nyilvan nem a Marokko Horvatorszag vagy Svajc Kamerun meccstol varom az izgalmakat. Jatek kepe alapjan szivesebben latnam a szaudiakat a 16 kozott a lengyelek helyett, hiaba jobb csapat a lengyel.chronic írta:Add má kölcsön a szemcsidet.Bencze írta: Barki barmit mond, ez a VB eleg magas szinvonalu szerintem. Nem biztos, hogy rossz ez az idopont, de megtoldanam a szunetet 10-10 nappal, hogy legyen tobb idejuk osszeszokni a vb-re es felkeszulni a szezon masodik felere a torna utan.![]()
Óriási a tét, mindenki max-on pörög, mindenki sokkal élesebb mint a klubjában(általában) és ez a kis csapatokat segíti.
Kieséses szakaszban ez még rosszabb lesz, de ott legalább jó csapat ellen jó csapat fog játszani.
Ghana Portugal peldaul szerintem kiemelkedoen jo meccsnek minosult egy csoportkorhoz kepest. Emlekezetes golok majd jonnek amikor nagyobb a tet. Mindegy, en jol szorakozom es szerintem kisebb finomitasokkal izgalmasabba tenne a vbket a teli rendezes.

Messi papa vajon ma is sérülten játszik?

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Eljött Ochoa pillanata. 
Akkor nem.

Akkor nem.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lement már egy teljes csoportkör és egy igazán emlékezetes gol született. Igazán jó meccs meg egy sem volt, meglepő igen, de kiemelkedő egy sem. Legalábbis nálam.Bencze írta: Barki barmit mond, ez a VB eleg magas szinvonalu szerintem. Nem biztos, hogy rossz ez az idopont, de megtoldanam a szunetet 10-10 nappal, hogy legyen tobb idejuk osszeszokni a vb-re es felkeszulni a szezon masodik felere a torna utan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
teljesen koncepciotlan az egesz argentin csapat, egy egyeni villanas megmentheti oket, de eleg nehezkes a meccs.
na meg csoportgyozelem kellene, mert a franciak hozni fogjak a csoportjukat, akkor meg az lenne a vegallomas.
nehez este.
na meg csoportgyozelem kellene, mert a franciak hozni fogjak a csoportjukat, akkor meg az lenne a vegallomas.
nehez este.

- chronic
Add má kölcsön a szemcsidet.Bencze írta: Barki barmit mond, ez a VB eleg magas szinvonalu szerintem. Nem biztos, hogy rossz ez az idopont, de megtoldanam a szunetet 10-10 nappal, hogy legyen tobb idejuk osszeszokni a vb-re es felkeszulni a szezon masodik felere a torna utan.

Óriási a tét, mindenki max-on pörög, mindenki sokkal élesebb mint a klubjában(általában) és ez a kis csapatokat segíti.
Kieséses szakaszban ez még rosszabb lesz, de ott legalább jó csapat ellen jó csapat fog játszani.
Én se nagyon látom a színvonalat, szerintem gyenge. Nyögvenyelős 1-0-nák meg 0-0-ák tömkelege.Bencze írta: Barki barmit mond, ez a VB eleg magas szinvonalu szerintem. Nem biztos, hogy rossz ez az idopont, de megtoldanam a szunetet 10-10 nappal, hogy legyen tobb idejuk osszeszokni a vb-re es felkeszulni a szezon masodik felere a torna utan.