Nem voltam optimista a meccs előtt, szimplán arra vágytam, hogy legalább nyerjünk egy árva kis gólocskával és úgy essünk ki. Ez sikerült, mert Benzema beletrollkodott, utána meg Ramos is az előre megírt szövegembe.

A szezonban 4 meccsünk volt ellenük, 1 (!) győzelemmel.
A fórumon is picit nagy volt az arc még az elődöntő első meccse előtt, azóta csitultak azok a hangok, hogy mi a nagy Real Madrid majd megmutatjuk a döntőben. Esetleg xboxon lejátsszák a fiúk.
Először is gratulálok a német alakulatnak és edzőjüknek. Megették ezt a csapatot, persze kellett hozzá 20 perc szerencse is. Ettől függetlenül fizikálisan és mentálisan is magasan fölöttünk állnak. Együtt vannak és még, ha egyéniségekben van is lemaradásuk az önbizalmuk és a szívük a helyén van. A mi oldalunkról összesen négy embert tudnék dicsérni, vagy inkább csak elfogadni azt amit ma tettek. Lopez ismét hozta magát, Modric amíg bírta próbált szervezni és labdákat szerezni. Egyszemélyes kpként viszont eddig bírta. Ramosnak volt ma is tahó megmozdulása, de azért kivagdalta amit ki kell na meg gól. Valamint Benzema is felvette azt az arcát amit mindig is mutathatna.(CR meg félig sérülten nem sok sót evett meg)
A szezonban látottak alapján az is nyilvánvaló, hogy nem csak médiahecc az öltözőben lezajló problémák tömkelege. Valami gond van, ami Mourinho távozása után remélhetőleg megoldódik. Ez persze nem mentesíti sztárocskánkat, mert idei teljesítményük nem méltó ehhez a csapathoz. Nyáron nem nyaralgatniuk kéne, hanem mindegyiknek azon dolgoznia, hogy kiköszörülje a csorbát, amit okoztak!
A vezetésnek is sanyarú nyara lesz, mert ismét össze kell törni a malacperselyt. Egyszerűen hiányposztjaink vannak! Minimum egy csatár, két középpályás (lehet három is) és egy támadó szellemű hátvéd igazolása kell! Néhány ittlévőnek megköszönni az eddigieket és gyorsan pénzzé tenni őket! Perezt is sajnálom - ilyet sem hittem volna, hogy valaha leírok - ide hozta a legnagyobb nevű edzőt, elköltött egy vagyont már befutott játékosokra. Nem jött be mégse. Újra belevághat egy tervbe, ami remélhetőleg nem lesz megakasztva a szurkolói kívánalmak miatt.