Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. április 30., kedd 22:44

Győzelmet és teljes odaadást vártam a csapattól, ez meg lett...jár nekik a pacsi. :salute:
Szar így kiesni, meglehetett volna, a ziccerek az elején....és Webb is elmehet a picsába...egy szar az ember, köze nincs a bíráskodáshoz.
Benzemat meg megkövetném, döntő szerepe volt....a meccs végén nagyon oda tette magát.
Nálam Ramos a Motm, ha Pepe feleennyit hozott volna a múlt meccsen meg lenne a döntő. Ő is elmehet a búsba.

Így marad a szokásos: majd jövőre.

Hala Madrid!

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 30., kedd 22:44

Na, unikó takarodhat végre, ezért megérte.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 30., kedd 22:44

Igazából engem egyáltalán nem boldogít,hogy így estünk ki..."emelt fővel"!
Az első félidőt csúnyán elszabtuk!

Mou,Khedira,Higu,Dm,Özil(?) out Xabi kispad

majd jövőre.. :roll:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 22:44

volt pár patkánysága 1-2 dortmund játékosának, de érthető volt, mindenesetre összességében szimpatikus csapat, nekik drukkolok a döntőben.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 30., kedd 22:43

Legalább megpróbáltuk.

:'(

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. április 30., kedd 22:42

kaká és benzema színt vitt a játékba, modric játéka jó volt, özil és híguain elhagyhatja a csapatot.
ez a meccs meglehetett volna, azonban özil és híguain gyönyörűen elbaszta azt amit lehetett.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 22:42

Nagyon kár az első meccsért. Nálam Benya meg Ramos vitte a prímet. Egyetlen pozitívum volt, hogy tényleg nem csak a pofájuk volt nagy... Negatívum meg a helyzetkihasználás, de ezért a meccsért tényleg megérdemlik a tapsot. :'( :taps:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 30., kedd 22:42

Elképesztő, és akkor jön a szokásos szöveg, majd jövőre... hej ráérünk arra még, hogy BL-t nyerjünk.

Persze, egész évben szinte a BL volt a fő, és akkor itt sem vagyunk képesek kiharcolni a továbbjutást, hihetetlen elképesztő.
José pedig menni fog.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 30., kedd 22:42

legalább emelt fővel estünk ki, a maximumot kihoztuk ebből a csapatból.

khedira, xabi, özil, dimaria, higuaín out. plz.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 30., kedd 22:40

azért egész KHÖD kvartett mehet a büdös picsába. ahogy van.

szánalmas.
Kép
Kép
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. április 30., kedd 22:39

azért kösz fiúk, hogy legalább a reményt megadtátok itt az utolsó percekben, azért ez jól esett :-)
Dortmundban nagyon elszabtuk és itt is a meccs elejét... de ez az utolsó pár percet jó volt látni.

Bender nagyon okosan csinálta, bármennyire is gusztustalan volt.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 22:39

ha a végén bender nem lett volna ekkora patkány, sztem besöpörjük a harmadik gólt is.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 30., kedd 22:38

legalább emelt fővel estünk ki.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 30., kedd 22:38

Nem voltam optimista a meccs előtt, szimplán arra vágytam, hogy legalább nyerjünk egy árva kis gólocskával és úgy essünk ki. Ez sikerült, mert Benzema beletrollkodott, utána meg Ramos is az előre megírt szövegembe. :lol: A szezonban 4 meccsünk volt ellenük, 1 (!) győzelemmel.
A fórumon is picit nagy volt az arc még az elődöntő első meccse előtt, azóta csitultak azok a hangok, hogy mi a nagy Real Madrid majd megmutatjuk a döntőben. Esetleg xboxon lejátsszák a fiúk.

Először is gratulálok a német alakulatnak és edzőjüknek. Megették ezt a csapatot, persze kellett hozzá 20 perc szerencse is. Ettől függetlenül fizikálisan és mentálisan is magasan fölöttünk állnak. Együtt vannak és még, ha egyéniségekben van is lemaradásuk az önbizalmuk és a szívük a helyén van. A mi oldalunkról összesen négy embert tudnék dicsérni, vagy inkább csak elfogadni azt amit ma tettek. Lopez ismét hozta magát, Modric amíg bírta próbált szervezni és labdákat szerezni. Egyszemélyes kpként viszont eddig bírta. Ramosnak volt ma is tahó megmozdulása, de azért kivagdalta amit ki kell na meg gól. Valamint Benzema is felvette azt az arcát amit mindig is mutathatna.(CR meg félig sérülten nem sok sót evett meg)

A szezonban látottak alapján az is nyilvánvaló, hogy nem csak médiahecc az öltözőben lezajló problémák tömkelege. Valami gond van, ami Mourinho távozása után remélhetőleg megoldódik. Ez persze nem mentesíti sztárocskánkat, mert idei teljesítményük nem méltó ehhez a csapathoz. Nyáron nem nyaralgatniuk kéne, hanem mindegyiknek azon dolgoznia, hogy kiköszörülje a csorbát, amit okoztak!

A vezetésnek is sanyarú nyara lesz, mert ismét össze kell törni a malacperselyt. Egyszerűen hiányposztjaink vannak! Minimum egy csatár, két középpályás (lehet három is) és egy támadó szellemű hátvéd igazolása kell! Néhány ittlévőnek megköszönni az eddigieket és gyorsan pénzzé tenni őket! Perezt is sajnálom - ilyet sem hittem volna, hogy valaha leírok - ide hozta a legnagyobb nevű edzőt, elköltött egy vagyont már befutott játékosokra. Nem jött be mégse. Újra belevághat egy tervbe, ami remélhetőleg nem lesz megakasztva a szurkolói kívánalmak miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2013. április 30., kedd 22:39-kor.

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 28., vasárnap 19:29

Nem bánom cseppet sem, de úgy tűnik én már azt nem élem meg, hogy ezek a görcsök megverjenek minket. Há' ilyen védelmet én nem láttam még... Nacho a kisgyerek, Carvalho aki öreg, nincs formában mert nem játszik, Albiol... ő tudjuk milyen és egy vkp, aki kényszerből lett jobb bekk. És egy ilyen bivaly kp, mint a Kaká, Pepe, Khedira, Morata.... hát ecsééém.
És nem vernek le. A sokkal jobb formában lévő, 14. éve erről álmodozó pajtik. Nem most lesz hasonlóan nagy esélyük rá.

Vicces egy bagázs :mrgreen:
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 16:42

A barca ellen meg olyan szép gólpasszt adott Benzemának, hogy csak néztem. Akkor kezdőbe vele? 
Ha a meccset értékeled, akkor persze, lehet mondani, hogy gyenge volt, az első félidőben kifejezetten szánalmas, a másodikban már vállalható. De hogy nem való a nagycsapatba, mert a tegnapi meccsen volt két szar lövése? Lőtt már CR is úgy, hogy belsővel állíthatta meg a kapus.
Szerintem annyit már bőven mutatott, hogy továbbra is lehet vele számolni, aztán majd kiderül, hogy mire lesz jó. Ha még kiegészítő embernek se, akkor el lesz küldve, de arra szerintem bőven jó lesz. Lassan már csak a létszám miatt is kell saját nevelés.
A statjai alapján,amit megmondom őszintén,nem szeretek(már a statisztikát)20 meccsen lépett pályára a nagyok közt,de mondjuk maradandót nem nagyon alkotott.Asszem 3 gólja van a PD-ba,meg még bari meccsen rugott valamennyit,pontosan nem emlékszem.
Ezek az adadok még válalhatóak is,de azon a klasszikuson kívül,amit említettél,bennem mély nyomot nem hagyott.
De ami miatt meg főleg kicsit orrolok rá a tegnapi meccs alapján,az az,hogy hányavetien ellövöldözte a labdákat,Benzema meg ott lesett hogy most akkor ez most... :roll:
És még úgy tünt,a srácnak áll feljebb...és EZ,amit egy fiatal játékos nem tehet meg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 28., vasárnap 16:08

Egyébként meg,nem az utánpótlást szapulom,csak Értékeltem a meccset.És kiemeltem Morata teljesítményét,mint negatívumot.
Azért ne haragudjon a világ,akinek két olyan "lövése" is volt,hogy alig vánszorgott el a kapusig,nem való a nagycsapatba.
A barca ellen meg olyan szép gólpasszt adott Benzemának, hogy csak néztem. Akkor kezdőbe vele?
Ha a meccset értékeled, akkor persze, lehet mondani, hogy gyenge volt, az első félidőben kifejezetten szánalmas, a másodikban már vállalható. De hogy nem való a nagycsapatba, mert a tegnapi meccsen volt két szar lövése? Lőtt már CR is úgy, hogy belsővel állíthatta meg a kapus.
Szerintem annyit már bőven mutatott, hogy továbbra is lehet vele számolni, aztán majd kiderül, hogy mire lesz jó. Ha még kiegészítő embernek se, akkor el lesz küldve, de arra szerintem bőven jó lesz. Lassan már csak a létszám miatt is kell saját nevelés.
Viszont a jelenlegi helyzetéből kihozta a maximumot, a Segunda Divisiónban 20 góllal gólkirály jelenleg, számomra ez eléggé meggyőző, szerintem ezzel már bizonyított, hogy lehet rá számítani a nagyoknál is.
Mondjuk én nem a gólkirályi cím vagy 20 gól vagy ilyesmi miatt bízom Jesében, hanem mert láttam már játszani. És láttam benne fantáziát, a megoldásai, a technikája, a helyzetfelismerése ígéretesnek tűnik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 15:00

Sierra írta:Az rendben van, de ha megnézed a két játékost, ég és föld.. :) De írjad csak a hülyeséget, jól van. Talán nézni kéne 1-1 Castilla meccset, és aztán írni ilyeneket.
Nem ugyan az a szint az első,meg a másod osztály szerintem.Azért mondtam hogy nem bizonyított.
Naná, hogy nem bizonyított, hogyan bizonyított volna, ha nem hívták fel? :D Nem értelek.
Na maradjunk abba hogy ha Mourinho lelép,akkor játszatják majd az első csapatban,és akkor visszatérünk a témára.De addig nekem akkor se bizonyított,ha önhibájàn kívül nem hívták fel,MERT NEM LÀTTAM A NAGYCSAPATBA TÉTMECCSEN JÁTSZANI.

Castilla meccseken meg rendszeresen bealszok,lehet azért nem vagyok képben.. :mrgreen: persze a nagyokon is mostanába :lol:
Ja igen,és mindenki annyi hülyeséget ír,amennyit akar,addig amíg ki nem tiltják :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 28., vasárnap 14:50

Az rendben van, de ha megnézed a két játékost, ég és föld.. :) De írjad csak a hülyeséget, jól van. Talán nézni kéne 1-1 Castilla meccset, és aztán írni ilyeneket.
Nem ugyan az a szint az első,meg a másod osztály szerintem.Azért mondtam hogy nem bizonyított.
Naná, hogy nem bizonyított, hogyan bizonyított volna, ha nem hívták fel? :D Nem értelek.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 28., vasárnap 14:48

A ligában volt gólkirály....

Vissza: