OFF
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: OFF
Ősbudaiként a Móriczon lévő Wikingert ajánlanám vagy a Magic Burgert. Brutális evések, garantált ízorgazmus kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Som i Serem!
6oat
6oat
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Talán van még soproni
Nincs nagy tapasztalatom, ritkán eszek gyorskaját, de kipróbáltam már szerintem az összes említésre méltó helyet:
Pizza: Fórum, még a PrimaVita ok, az összes többi ehetetlen vacak.
Hamburger: Hami Bár, Alcatraz-cal vigyázni, jó eséllyel romlott hússal dolgoznak, amikor ott ettem, másnap garantált volt a fosás és/vagy hányás, már messze kerülöm. Pedig ízre nem rossz.
A többi szintén ratyi.
Kebab: komolyan, csak a városban van jó kebab
Ettem Ausztriában, Budapesten (említette is valaki azt a helyet), Győrben, egyik rosszabb volt mint a másik. Itt meg a Jimmys és a stadion kebab is adja, főleg extracsípősen.

Pizza: Fórum, még a PrimaVita ok, az összes többi ehetetlen vacak.
Hamburger: Hami Bár, Alcatraz-cal vigyázni, jó eséllyel romlott hússal dolgoznak, amikor ott ettem, másnap garantált volt a fosás és/vagy hányás, már messze kerülöm. Pedig ízre nem rossz.

Kebab: komolyan, csak a városban van jó kebab

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szinhaz mogotti a legjobb doneres szerintem, de mi altalaban Duna Donerbe szoktunk jarni, megfogott az uvegezett padlo..nmate írta:Ha Győr akkor döner, az összes 100x finomabb, mint bármelyik hasonló bpi kaja.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Macko kucko a kedvencem nekem.Raul7 írta:Chili's nagyon jó.![]()
Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla.![]()
Westy meg a szechenyi teren van a Pascucci mellett - vagy hogy irjak. Finom nagyon, csak kessel villaval kell enni a burgert annyira nagyok, ami nalam kicsit elvesz az elmenybol..
Széchenyi térnél a Lloyd házban, Pascucci kávézó mellet (DK-i oldal)Raul7 írta:Chili's nagyon jó.![]()
Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla.![]()
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
Chili's nagyon jó.
Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla.

Westy merre van? Még csak nem is hallottam róla.

"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
Győrben meg a Chili's Burger vagy Mackó Kuckó vagy Westy BRGRistimester írta:Ha burger, Pozsonyban a Beabout. Mondjuk nem 550ft.

Ezek se éppen az olcsó kategóriák, de cserébe baromi finom, egyedi és minőségi hamburgert kapsz

Pasztmek ez mi a pöcsöm?Realista24 írta:Most szedtemKerlon írta:ezentúl csak frissen szedett salátát eszem
https://www.youtube.com/watch?v=Q1wcIPw_2Gk

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ha burger, Pozsonyban a Beabout. Mondjuk nem 550ft.
most akkor ott tartunk amúgy, hogy legalja hely vagy meg sznob hely?
szerintem mondjuk tik mindegy, mert a sok proletár apuci kicsi fia, lánya mindenhol ott vna... ezért kell jó társaságot vinni magaddal

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
valaki tiltsa má' ki

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kerlon írta:jól van, beállok a fényevők közé

Magas UV tartalom mond valamit?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jól van, beállok a fényevők közé
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most szedtemKerlon írta:ezentúl csak frissen szedett salátát eszem
https://www.youtube.com/watch?v=Q1wcIPw_2Gk

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezentúl csak frissen szedett salátát eszem

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kosszal kevesebb gond van, mint a dögútra szállítandó, újrapácolt hússal.Kerlon írta:megmondták a kínaiak, hogy évi 3 kiló kosz kell a szervezetnek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
megmondták a kínaiak, hogy évi 3 kiló kosz kell a szervezetnek

K
K