Remélemsoadroli írta:srácok, csak nálam jelenik meg a könyvjelzőnél barca címer a madridom.hu-nál?

Nálam nem amúgy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 15., hétfő 12:01
Remélemsoadroli írta:srácok, csak nálam jelenik meg a könyvjelzőnél barca címer a madridom.hu-nál?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 15., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 15., hétfő 11:43
elnézéstRealista24 írta:Jamie Oliver burger, Cambridge, 17 font és még csak nagy sem volt, de legalább olyan marhahúsból készült, hogy beszarsz.... Dublin, szintén burger....jajj b+, 8,5 font burgonyával és salátával....azokhoz képest ezek big joke, hatalmas viccek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 15., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 15., hétfő 10:57
Ja most visszaolvasgattam. Nem értem mi a gond vele. Ok, nagy a cipó. De nekem ízlett. jók a húsok, a zöldség is, meg a szósz is faja.sebydani írta:Pedig szegény Marika néni már itt a topikban is megkaptaRealRaúl77 írta: Amit még ajánlok az a Marika néni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 15., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 15., hétfő 10:55
Ha szigorúan vesszük tényleg nem hambi, de attól még finomsebydani írta:Pedig szegény Marika néni már itt a topikban is megkaptaRealRaúl77 írta: Amit még ajánlok az a Marika néni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 15., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. június 15., hétfő 10:52
Na ennek majd a csodájára járokRealRaúl77 írta:Amit még ajánlok az a Marika néni. 1000 ft egy békeburger, nagyobb és finomabb, mint a wikingeres drágább kingkong.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 15., hétfő 10:50
Pedig szegény Marika néni már itt a topikban is megkaptaRealRaúl77 írta: Amit még ajánlok az a Marika néni.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 15., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 15., hétfő 10:26
Mekkora az a King Kong?d.gergo írta:Addig nem halok meg, amíg le nem nyomom a King Kong-ot. Még gyűjtöm az erőt a legutóbbi próbálkozás ótaDinhoL írta:Ősbudaiként a Móriczon lévő Wikingert ajánlanám
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 15., hétfő 10:23
egyébként ilyen kezdeményezésre lehet számítani? nem feltétlenül a WikingerbenVictor írta: csináljunk madridom találkozót a Wikingerbe, aki lenyomja a King Kongot, az az új főnök. csak vicceltem
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 15., hétfő 9:58
Hajrá! Nekem már meg volt, mondjuk egy órám rá ment de megérte!d.gergo írta:Addig nem halok meg, amíg le nem nyomom a King Kong-ot. Még gyűjtöm az erőt a legutóbbi próbálkozás ótaDinhoL írta:Ősbudaiként a Móriczon lévő Wikingert ajánlanám
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 15., hétfő 9:48
csináljunk madridom találkozót a Wikingerbe, aki lenyomja a King Kongot, az az új főnök. csak vicceltemAddig nem halok meg, amíg le nem nyomom a King Kong-ot. Még gyűjtöm az erőt a legutóbbi próbálkozás óta![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. június 15., hétfő 9:39
Addig nem halok meg, amíg le nem nyomom a King Kong-ot. Még gyűjtöm az erőt a legutóbbi próbálkozás ótaDinhoL írta:Ősbudaiként a Móriczon lévő Wikingert ajánlanám
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 15., hétfő 9:28
Én 17. kerületi vagyok, de rengeteget kóstoltam már, és úgy vagyok vele, hogy az itteni Ízpatika pizzája nagyon ütős, a RetroBurger nevezetű kis burgeres pedig a burgerekben nyerő. A Móriczon lévő Wikingert is szeretemSzerintetek melyik a legjobb pizza/hamburger budapesten?
ezért a jól begyakorolt reklámszövegért mennyit kapsz öregem?Ősbudaiként a Móriczon lévő Wikingert ajánlanám vagy a Magic Burgert. Brutális evések, garantált ízorgazmus kicsiknek és nagyoknak egyaránt!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 15., hétfő 8:55
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 15., hétfő 0:58
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem