Mire gondolsz a felfogásával kapcsolatban?Realista24 írta:
Ceballos felfogasaval és agyaval van gond. Meg ha jó is lehetne, többet hisz magáról, mint ami.
Illetve ha szerintem többet hinne magáról mint ami, akkor nem menne vissza az arsenalba még egy körre.
Amúgy a játékintelligenciája alapján szerintem top játékos. Én két ponton látom a problémáját.
1. Túlságosan is törekszik arra, hogy ne veszítsen labdát. Számomra zavaróan sokat passzol oldalra, hátra. Pedig a vele szemben távolabbi játékosnak is adhatná. Persze ezt kompenzálja azzal, hogyha ő elkezd felfutni a labdával akkor ő felfog futni és akkor is a csapatnál marad a labda ha éppen 3 ember ráncigálja. Illetve szeme van a labdáinak. A realban épp az ilyen játékosok hiányoztak az utóbbi években. Aki képes mélységi passzokra a védők mögé, megindítva a csatárt.
2. Azokkal a csámpás lábakkal nagyon viccesen fut. Fut, mert szerintem sprintelni nem is tud. Szerintem olyan gyors labda nélkül mint én labdával. Ez azért nagy hátrány tud lenni.
Amiben pedig sokat fejlődött de előtte gáz volt: A védekezés. Ég és föld lett ezen képessége.