Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 23., csütörtök 20:53

Hát szerintem meg Tom Holland van a legközelebb a pokember karakterhez, Toby memnek jó, vicces utólag, Garfield meg valami farsangi buliból részegen eshetett be a forgatásra, mert kb annyit ér.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 23., csütörtök 20:34

Elvileg még 3 filmre van szerződése. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 23., csütörtök 20:32

Én is megnéztem a pókembert nálam ez 10/10 a hibáival is mivel végig élveztem lekötött és néhány jelenetet majdnem megkönnyeztem. Nem szeretem a tom holland féle pókembert,gyerekes és a mai korosztálynak szól.Nincs mélysége a karakternek be lett hajítva ebbe a világba minden féle motiváció és karakter fejlödés nélkül lézengett és egy vasember fanboyon kívül mást nem láttam benne. Talán ezzel a filmmel végre változik valami. Remélem mostmár ő marad A pókember és nem kukázzák őt is (annak ellenére,hogy én nem bírom a gyereket és feldolgozhatatlan számomra ,hogy egy 150 centis gyereket ,hogy választhattak ki pókembernek).Végre történtek vele olyan dolgok aminek minden pókemberrel meg kell történnie.Remélem egy ilyen harry potter féle spirált kapunk,hogy az első 2-3 tinifilm után jönnek a sötétebb ”érettebb” filmek.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Milf may néni halála írtó gagyi volt,sokkal több érzelmet váltott ki belőlem a végső döntése peternek,hogy mindenki elfelejti. A “gonoszok” túl sokan voltak így a dominánsabb karakterek elszívták a levegőt a gyengébbek elől.A kinai haver is egy iszonyat erőltetett kötelező klisé mára meg a néger MJ is de legalább neki megvan a chemistry Peterrel. Tobey és Andrew továbbra is sokkal jobb pókemberek számomra az andrew féle pókembert mai napig siratom ,hogy félbemaradt de maga az egész ahogy visszahozták őket a poénok a drámák és hármójuk párbeszédei nekem nagyon bejöttek.Nálam az év filmje a sok hiba ellenére is.

Nagyon örülök,hogy Venomot nem erőltették be ebbe a részbe,neki egy külön film jár.Mondjuk így,hogy valszeg nem a tom hardy féle venomot kapjuk majd az eléggé lehoz. Egyáltalán minek szórakoztak akkor ezzel, a kis fekete szimbióta bárhonnan jöhetett volna ez így csak egy gyenge mézesmadzag ha végül más lesz az mcu venom.

Nekem azt adta amit vártam így nagyon elégedett voltam végig :D persze ettől még látom,hogy ez egy 90%ban fanservice film de hát bmeg benne volt a az előző két póki ez nyilvánvaló volt ,hogy az lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 23., csütörtök 0:54

Közben kijött a Strange doki 2 előzetese is https://youtu.be/Rt_UqUm38BI

NWH "spoiler"
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, a Póki film végén is ott volt, de azért így mégis jobb megnézni
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 23., csütörtök 0:42

ikarus93 írta: Matrix 4 nagyon gyenge lett. (Nem vagyok meglepődve)

Az első része klasszis volt, a többi meh.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nezheto azert sztem. de hogy trinity lett the one a vegere es meg a zarozene rage against cuccot is no enekli az azert sok már :lol:
thereisonly1ronaldo

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. december 23., csütörtök 0:24

Pókember - Nincs hazaút

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többekkel ellentétben itt, én sokkal többet láttam benne, mint egy sima fan service. Minden benne volt, amit csak egy Pókember rajongó kívánhat: humor, tragédia, látvány, akció, nosztalgia...
A kémia a három pókember között tökéletes volt, napokig el tudtam volna nézni a közös jeleneteiket. :agree: Továbbá Maguire és Garfield (meg a többi visszatérő népszerű színész) megjelenésének ellenére is középpontban tudott maradni Tom Holland karaktere, zseniálisat alakított. A karakteríve is szépen kiteljesedett a trilógia végére. Willem Dafoet is érdemes kiemelni, nagyon élt újra a szerepében :salute:
A film befejezése is a lehető legjobb megoldás volt mindenféle esetre. Ha a Sony és a Marvel meg tudnak újra egyezni, akkor rengeteg lehetőség nyílik most a folytatásra. Ha meg a Sony megtartja Pókember jogait, akkor a Marvel ezáltal könnyedén kiírhatja (vagy már ki is írta) Pókembert a Bosszúállók univerzumból. Ha pedig Tom Holland kiszállna a buliból (korábbi interjúk során már pedzegette, hogy nem akar örökké póki lenni), akkor meg ez nem csak a trilógiának, de maga Peter Parker tökéletes lezárása is lehetne.
Meg voltak a maga hibái is, a megoldások a villainek ellen nagyon egyszerűek és fantáziátlanok voltak, de baromi sűrű volt az egész a sok-sok szereplő miatt, sajnos erre már nem maradt szufla.
Összességében viszont bátran állíthatom, hogy a valaha volt legjobb Pókember film, de szuperhős mozik tekintetében is élmezőnyben van. B-)

Tudom sokan itt lenézik a szuperhős filmeket, amit a mai napig nem igazán tudok hova tenni, de számomra gyerekkori rajongóként óriási élmény volt ezt (is) látni :) Úgyhogy, aki hasonlóan áll ehhez a műfajhoz, annak nagyon nagyon bátran ajánlom, hogy minél hamarabb nézze meg!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. december 22., szerda 16:09

Matrix 4 nagyon gyenge lett. (Nem vagyok meglepődve)

Az első része klasszis volt, a többi meh.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 22., szerda 14:40

kinn a matrix.
vagy epp mi vagyunk benn? :D
thereisonly1ronaldo

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. december 21., kedd 12:26

Ha már szóba került itt az "online filmkönyvtár" :D

Nincs valakinek egy felesleges meghívja esetleg? :)

Eddig nővéremét használtam, de nem néztem rá hónapok óta. Tegnap láttam hogy kitiltatta magát, mert ő se használta. Fizetni meg nem fogok neki, hogy aktiváljam. :lol: :lol:

Köszike :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 20., hétfő 17:22

louis ck standup special :lol:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 20., hétfő 16:43

Remelem ez nem lesz olyan szar, mint a Lighthouse.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. december 20., hétfő 16:16

The Northman trailer
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 20., hétfő 9:36

sebydani írta: Egyébként ez tök érdekes téma, ti minden filmet értékeltek imdb-n amit megnéztek? Mert én anno pl. csináltam de leálltam vele és csak arra dobok egy értékelést az utóbbi pár évben ami tényleg nagyon betalált nálam. Ez is benne lehet akár, hogy aki amúgy semmit se értékelt még de most álló pucával kijött gyorsan hajított egy értékelést aztán amíg meg nem jön új Marvel ugyanúgy nem értékel semmit.

Hozzáteszem én még nem láttam a filmet, valószínűleg két ünnep között fog beleférni de egyébként kíváncsi vagyok mit hoztak össze.
2011 őszén kezdtem el, amit láttam, azt értékelek. Kb 780 film jött össze ez idő alatt (plusz 80-100, amit később ujráztam). Sorozatokat max akkor értékelném, ha lehetne külön az évadokat.

Hétvégén hívtak, hogy nézzem meg, csak lett volna benne egy határátlépés, ami a megszokott 15-20 perc helyett most 3 óra, akikkel itthon szoktunk moziba járni, azok most kevésbé érnek rá, szóval most inkább várom, hogy az nCore TV is adja :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 20., hétfő 9:34

nmate írta: Igen. Volt olyan is, hogy töröltem értékelést, mert nem emlékeztem a plotra sem rendesen. Watchlistre dobtam, ha jó filmnek rémlett. Sörökkel ugyanezt csinálom untappden :D
Konkrétan ezért hagytam abba, volt amiről azt se tudtam mi az :lol:

A söröst nagyon adom, én is csinálom. Az rohadt addiktív :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 20., hétfő 9:28

h3x0r írta:Nem is értem hogy tudsz ezen felháborodni
Morgós vénember vagyok :mrgreen:

Az avengers második része is mondjuk jó szar. Az első az rendben volt.
sebydani írta: Egyébként ez tök érdekes téma, ti minden filmet értékeltek imdb-n amit megnéztek?
Igen. Volt olyan is, hogy töröltem értékelést, mert nem emlékeztem a plotra sem rendesen. Watchlistre dobtam, ha jó filmnek rémlett. Sörökkel ugyanezt csinálom untappden :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 20., hétfő 9:18

Én mindent értékelek IMDBn.

Kivéve a sorozatok külön részeit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 20., hétfő 9:12

nmate írta: De bazmeg, imdb #8? Én erre nem szavazok le.
Én tökre értem amit mondasz meg megértelek, de részben meg nem. Ha jól láttam van rajta kb. 175K értékelés eddig, ennek a nagyja sanszosan a fanok akik már hónapok óta megvették a jegyüket és valószínűleg a legboldogabb emberekként jöttek ki a teremből aztán repült a 9-10. A többi filmen bőven millió fölötti szavazat van, sokat fog még ez visszacsúszni amint elkezdi értékelni az is aki amúgy nem rajongó. Szerintem simán lemegy 8.2-8.4 környékére ami persze ugyanúgy magas de valószínűleg már nem bicskanyitogató számodra :mrgreen:

Egyébként ez tök érdekes téma, ti minden filmet értékeltek imdb-n amit megnéztek? Mert én anno pl. csináltam de leálltam vele és csak arra dobok egy értékelést az utóbbi pár évben ami tényleg nagyon betalált nálam. Ez is benne lehet akár, hogy aki amúgy semmit se értékelt még de most álló pucával kijött gyorsan hajított egy értékelést aztán amíg meg nem jön új Marvel ugyanúgy nem értékel semmit.

Hozzáteszem én még nem láttam a filmet, valószínűleg két ünnep között fog beleférni de egyébként kíváncsi vagyok mit hoztak össze.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 20., hétfő 9:10

nmate írta:
'shutterisland írta: megneztem az imdb top 250-en, nalam 4.-ik 9.1-el es 141k szavazattal.

de valami jai bhim az elso 9.4-el 160k szavazattal, az valami trollfoci szintu hulyules ?
Ezt nem tudom hol nézted amúgy, még mindig 8.

De igazából tök leszarnám, még az is lehet beülnék rá, régen tökre élveztem ezeket mozikat (úgy évi 1-2x), 10 éve még oda is voltam a Marvel filmekért. Plusz lelkiismeret furdalás nélkül csámcsoghattam szar popcornon meg kólán. Guilty pleasure. De bazmeg, imdb #8? Én erre nem szavazok le.
Szerintem shutter ezt nézte https://www.imdb.com/search/title/?grou ... ser_rating

De ez a top 250 :D
https://m.imdb.com/chart/top/?ref_=ats_ ... op250chart

De nmate.. Nyilván az megy el megnézni moziban, akinek valószínűleg eleve is szinte biztosan be fog jönni. Ott az Endgame, ha jól emlékszem top 3ban is volt, most meg már a 75ből is kiszorult. Nem is értem hogy tudsz ezen felháborodni :kalapos: Ahogy kikerül netre, majd ez is szépen vissza fog csúszni.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 20., hétfő 8:35

'shutterisland írta: megneztem az imdb top 250-en, nalam 4.-ik 9.1-el es 141k szavazattal.

de valami jai bhim az elso 9.4-el 160k szavazattal, az valami trollfoci szintu hulyules ?
Ezt nem tudom hol nézted amúgy, még mindig 8.

De igazából tök leszarnám, még az is lehet beülnék rá, régen tökre élveztem ezeket mozikat (úgy évi 1-2x), 10 éve még oda is voltam a Marvel filmekért. Plusz lelkiismeret furdalás nélkül csámcsoghattam szar popcornon meg kólán. Guilty pleasure. De bazmeg, imdb #8? Én erre nem szavazok le.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 19., vasárnap 20:54

Akkor lényegében win. Póki 1 - 0 Ziro. :mrgreen:

Nachos még mindig az a botrányos hulladék?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: