Pogba játéka tetszik, igaz sok a hiba, de úgy mindenkinél most a meccs rohanós tempója miatt.nmate írta:Pogba tényleg értékelhetetlenül játszik ma.

HozzászólásSzerző: danzel14 » 2014. június 30., hétfő 18:41
Pogba játéka tetszik, igaz sok a hiba, de úgy mindenkinél most a meccs rohanós tempója miatt.nmate írta:Pogba tényleg értékelhetetlenül játszik ma.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 30., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 18:39
Többek közt ezért sem hiszem hogy szükség lenne rá a gépezetünkben. Talán csak még nem.numberone1 írta:Szerintem nem rossz, akar, hajt, sok hibaval jatszik mert kapkod.nmate írta:Pogba tényleg értékelhetetlenül játszik ma.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 30., hétfő 18:39
Szerintem nem rossz, akar, hajt, sok hibaval jatszik mert kapkod.nmate írta:Pogba tényleg értékelhetetlenül játszik ma.
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. június 30., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: danzel14 » 2014. június 30., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. június 30., hétfő 18:37
jepp! most csekkoltam h van e Sissoko és ott van a padon, so ő a megoldás pogba helyett.ziro4vr írta:Pogba es Karim..en itt latok upsideot, elobbinek eddig egy kulcsmozdulata jott be, az a kullos golpassz. Ha meg pad, en Sissokhohoz nyulek elobb.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 30., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. június 30., hétfő 18:34
hát csak remélem hogy azt a rálövését nem passznak számítottátok, és hogy Benzema rosszul kezelt...Remy írta:Jó, tudjuk utálod Pogbát, de nem kell ám mindig nyomatni, hogy így nem jó, úgy nem jó.miVida írta:nem karim a gyenge... hát milyen labdákat kap?
ezt a pogbat vigyék már le onnan
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 18:32
Ez tény, én is csalódtam egy kicsit benne, de még mindig jobbnak tartom őt beállítani, mint egy darab gerendát oda középre, akire csak ívelgetni lehet, mert földön teljesen nulla.ziro4vr írta: Griezmann nem mutatott sokat eddig.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 18:31
Jobb ez igy szerintem. Tobb ter jut Benznek, Valbuenanak, csak amik eddig ultek, azok a pontos passzok, apro szerencsek ma nem. Griezmann nem mutatott sokat eddig.Remy írta:Nincs elég mozgás elől. Giroud full felesleges a kezdőbe. 65-70. perc környékén jó, ha beáll, de addig kb -1 ember a pályán. Labdát nem tud megtartani, mozogni nem mozog eleget.
Griezmann - Benzema - Valbuena hármas szerintem a lehető legjobb.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 18:31
Jó, tudjuk utálod Pogbát, de nem kell ám mindig nyomatni, hogy így nem jó, úgy nem jó.miVida írta:nem karim a gyenge... hát milyen labdákat kap?
ezt a pogbat vigyék már le onnan
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 18:30
mert tőle függnek a franciák? Saccperkábé hány jó meccse volt a válogatottban? A vb-n nyújtott teljesítménye is túl van értékelve, egy gyenge hondurast elrendezett, aztán ennyi. Sose volt ő húzó ember, csak szimplán egy jó játékos, aki mögé viszont kellenek megfelelő társak is.ziro4vr írta:Marpedig ha Karim gyenge, akkor sok eselyuk nem lesz a tovabbiakban.
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. június 30., hétfő 18:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 30., hétfő 18:29
irán ellen lehozták kb a vébé leggyengébb színvonalú meccsét egy izmos 0-0-val, aztán a bosnyákokat úgy verték meg, hogy dzeko jogtalanul elvett gólja után rúgtak egy olyat, amit akár vissza is lehetett volna fújni.Franciák nagyon gyengék, vagy nigéria ilyen jó? Még egy meccsüket nem láttam a vb-n.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 30., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 18:23
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem