EURO 2024
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: EURO 2024
Pedig bőven lehetne olyan keretük amivel minden nagy tornán esélyesek lennének. A mostani sem rossz, de azért bőven lehet olyanokat találni akiknek ott lenne a helyük vagy az hogy miért vannak ott vagy miért kezdők hatalmas wtf a számomra.chronic írta:realbeckham írta: milyen szinten szerettem a spanyolokat es szurkoltam nekik, még az öreg xavinak is,![]()
Mindig rühelltem a spanyolokat, madrid szurkerként ez érdekes de ez van.![]()
Amióta eszemet tudom sose volt sok madrid játékos a mindenkori spanyol válogatottban, vagy amikor volt, abban nem volt köszönet.![]()
Volt egy jó 4 éve a spanyol focinak, se előtte, se utána nem lesz még egy ilyen.
Ők nem franciák, vagy olaszok, akik minden világversenyen komoly eséllyel fognak indulni.
Nekem ma sokkal inkább az volt a meglepő, hogy mind a Magyar mind a Horvát csapat mennyire gyengén játszott. A helyzeteik ellenére Modricék nagyon pontatlanok voltak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
albanoknal azert nem rossz ez a 10-12 topligas jatekos a meccskeretben, plusz mellette torok, orosz ligakbol arcok.
meg ha tobbsegeben futottak meg csapatok perememberei, azert rendesen felfutott az alban foci.
nem sok eselyuk van a halalcsoportban, de szerintem belekopnek valamelyik nagy levesebe.
meg ha tobbsegeben futottak meg csapatok perememberei, azert rendesen felfutott az alban foci.
nem sok eselyuk van a halalcsoportban, de szerintem belekopnek valamelyik nagy levesebe.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Raul idejében szurkoltam Nekik, illetve a 2008as Eb-n is, utána többnyire semleges voltam.chronic írta:realbeckham írta: milyen szinten szerettem a spanyolokat es szurkoltam nekik, még az öreg xavinak is,![]()
Mindig rühelltem a spanyolokat, madrid szurkerként ez érdekes de ez van.![]()
Amióta eszemet tudom sose volt sok madrid játékos a mindenkori spanyol válogatottban, vagy amikor volt, abban nem volt köszönet.![]()
Volt egy jó 4 éve a spanyol focinak, se előtte, se utána nem lesz még egy ilyen.
Ők nem franciák, vagy olaszok, akik minden világversenyen komoly eséllyel fognak indulni.
Azért az Eb-Vb-Eb tripla elég magas polc

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
realbeckham írta: milyen szinten szerettem a spanyolokat es szurkoltam nekik, még az öreg xavinak is,

Mindig rühelltem a spanyolokat, madrid szurkerként ez érdekes de ez van.

Amióta eszemet tudom sose volt sok madrid játékos a mindenkori spanyol válogatottban, vagy amikor volt, abban nem volt köszönet.

Én mar ugy vagyok vele aki akar focizni annak drukkolok, ennek a horvatnak hol lehet? Nagy 0ák
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amilyen szinten szerettem a spanyolokat es szurkoltam nekik, még az öreg xavinak is,
mikor nemzeti szinekben jatszott, olyannyira taszitanak most. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az ilyen cucurella, fabian ruiz, FERRAN cseszd meg, oyarzabal. Ezekkel nem tudok mit kezdeni. Moratat meg egyenesen egy teglafalba csapkodnam bele legszivesebben. Carvajal/nacho ellenére sem megy a szurkolás.

Petkovicot lecsereltem volna a tizi utan es egybol hazakuldtem volna. 4 meterrol ures kapu helyett osszeesik az ostoba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha a spanyolok döntőznek, azon már 17 éves lenne...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Tavaly már nyert egy bajnoki címet....BLevi96 írta:Utána is mondogatnák, csak más számmaldzsi91 írta: Betölthetné már a 17et ez a yamal bazmeg 80szor mondjak el egy meccsen, hogy 16 evesen mit csinal.![]()
Ügyes gyerek de amíg a barcába van semmit nem fog nyerni

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Aa oke.Halfkey írta:Nem, bemozdult a támadó aki elérte.miro. írta: De ez a tizi utan les volt?
Visszafele passzolta..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fiatal. A legfiatalabb!
Nem, bemozdult a támadó aki elérte.miro. írta: De ez a tizi utan les volt?
Visszafele passzolta..
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
De ez a tizi utan les volt?
Visszafele passzolta..
Visszafele passzolta..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tegnap piros volt, ma sarga.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Miért nem Mogi?
Mandzukicshehetheoriginal írta: Horvatoknak suker ota nincs ertelmes tamadojuk, anelkul nehez

Meg ő már 17, nem ordibálná a kommentátor, úgy mint valami pedomaci hogy 16...miro. írta:
Ez a cubarsi lehet meg suliba van.![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Erdekes ez a csk sorrend a spanyoloknal