Ezt hogy?petiamadridista írta: Ma kikapunk.
De továbbmegyünk.
Ez lesz.

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. március 9., szerda 20:23
Ezt hogy?petiamadridista írta: Ma kikapunk.
De továbbmegyünk.
Ez lesz.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 9., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 9., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 9., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 20:17
Mert a múltkori meccs tetszett vele? Vagy a Chelsea elleni? Egy kapura lövéssel nehéz. Legalább lenne lendület. Egy próbát megérne.atesz írta: Még ha nem is száz százalékos Kroos, akkor is inkább ő, mint a Camavinga, aki sokszor még van hogy letámadás nélkül is szédeleg a labdával.
Nem hiányzik, hogy őt és Valverdét egyszerre presszigenlje a PSG, ha megint azt akarják jatszani, mint legutóbb.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 9., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 9., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 9., szerda 20:05
R24 örök, mint a szegénység.tubatibi írta:Húha. Oké, ha kiesünk, meg Te? Nekem deal.Realista24 írta:
Ha továbbmegyünk, akkor viszont te mész.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 20:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 9., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 9., szerda 19:57
Mire fel kontraznank, mikor nekunk kell az eredmeny utani menni? Asensio meg Kroos kezdetese nalam hiba, de bizom benne, hogy az oreg tudja mit csinal.chronic írta: Az öreget most én megértem.
1 gól a hátrányunk, nem ronthatunk rájuk, megpróbáljuk a Kroos-Modric kettőssel uralni majd a meccset, kell nekünk a labda.
Másik megoldás az lehet,hogy behúzódunk és kontrára játszunk,mint 14-ben a Bayern ellen a Bernabeuban, de ahhoz meg inkább Camavinga kellett volna a kp-ra és Rodrygo előre, meglátjuk, meg kell próbálni rájuk erőltetni az akaratunk,kérdés hogy ez a kp képes e még rá.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. március 9., szerda 19:53
Húha. Oké, ha kiesünk, meg Te? Nekem deal.Realista24 írta:Ha továbbmegyünk, akkor viszont te mész.tubatibi írta: Na ez ennyi volt, hagyjuk a picsába az egészet, már félidőben vinni fognak..
Remélem szezon végén feláll...![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 19:51
Szerintem ha Camavinga kezdene Kroos helyett, nem lenne ilyen gyászos a hangulat. A múltkori meccs után betehette volna. Nagy lökés lett volna neki. Asensio pedig most tanul meg majd futni? Ha nem jönne be, legalább megpróbáltuk volna. Nem szégyen. De ha így ugyanaz lesz, mint a múltkor, az ciki lesz. Szurkolunk, nagyon is! Csak jó lett volna valami más, plusz, meglepő. Remélem Pintus mostanra időzített a formát. Hétvégén voltak jelek! Hala Madrid!füst írta: A vesztes mentalitás bölcsője ez a topik.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 9., szerda 19:50
Kurva gáz. Én meg fel vagyok spanolva.füst írta: A vesztes mentalitás bölcsője ez a topik.![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. március 9., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: füst » 2022. március 9., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. március 9., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 9., szerda 19:41
2-3 gólt kapunk. Kérdés mennyit lövünk.hehetheoriginal írta: Fú gyerekek![]()
![]()
![]()
Lesz gond
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. március 9., szerda 19:39
Semmit nem fogunk rájuk erőltetni. Uralni a meccset meg végképp nem. Abban reménykedem, hogy a háló nem fogja a hátunk felsérteni.chronic írta: Az öreget most én megértem.
1 gól a hátrányunk, nem ronthatunk rájuk, megpróbáljuk a Kroos-Modric kettőssel uralni majd a meccset, kell nekünk a labda.
Másik megoldás az lehet,hogy behúzódunk és kontrára játszunk,mint 14-ben a Bayern ellen a Bernabeuban, de ahhoz meg inkább Camavinga kellett volna a kp-ra és Rodrygo előre, meglátjuk, meg kell próbálni rájuk erőltetni az akaratunk,kérdés hogy ez a kp képes e még rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 9., szerda 19:38
Ha továbbmegyünk, akkor viszont te mész.tubatibi írta: Na ez ennyi volt, hagyjuk a picsába az egészet, már félidőben vinni fognak..
Remélem szezon végén feláll...![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem