Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy berúgtuk volnahehe írta: amikor azzal a tizivel dőlt volna el minden.

amúgy 1-2 hibán kívül tényleg nem volt vészes a bíráskodás. Nem ezen múlt, hanem az első meccsen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 1., szerda 12:28
Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy berúgtuk volnahehe írta: amikor azzal a tizivel dőlt volna el minden.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 12:26
azt az utolsó percbeni céronaldo esést nincs bíró a világon, aki befújja, pláne, amikor azzal a tizivel dőlt volna el minden.beckham96 írta:Szerintem meg 2 tizenegyest nem adott meg. Az egyik amikor Higany lábát kihúzták, a másik pedig amikor szubontie...faszomanevekbe () a 90. percben CR-t ellökte. Plusz egy nagyon jó helyről járó szabadrúgás a kezezésnél. Szerintem, ha ezeket észreveszi akkor most mi lennénk a döntőben...
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 1., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 12:19
jó hát nem számítógépes játék, nincs hibátlan bíró hibátlan meccsen.Galacticos írta:azért mezőnyben volt pár érdekes fújása meg elmaradt lap.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 1., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 1., szerda 12:17
Akkor még mindig ittas állapotban vagy, ha ezt írod.hehe írta:te higuaint isteníted
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 1., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 12:15
én szoktam inni, de sztem neked fordítva van bekötve az agyad.niden6 írta:teljesen komolyan írtam.hehe írta:a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan, vagy iróniából írtad-e.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 1., szerda 12:13
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan, vagy iróniából írtad-e.hehe írta:a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 1., szerda 12:12
Én tudom, de valakinek jobb a bíróra fogni, mint elismerni, hogy az egyik legnagyobb flop volt a kedvence.a bíróval semmi baj nem volt, jár neki a taps. így kéne minden meccset vezetni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 12:11
hozzá sem értek.Realista24 írta:A véleményedből ítélve te más meccset néztél, mint mi. Ezek szerint tévedtem.Ki mondta, hogy nem láttam a meccset?
Higu lábát húzták ki a 16oson belül.melyikre gondolsz? komolyan kérdem. az amikor a földön csúszva cé belerúgta a védő kezébe a labdát az nem 16-oson kívül volt?
a szörptől már nem láttam túl egészségesen.
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. május 1., szerda 12:10
Vagy mikor a 90. percben Szubotics felrúgta Cr-t??hehe írta:niden6 írta:Nem adott meg egy tizit.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 1., szerda 12:08
Senki sem tökéletes. :-)Realista24 írta:Ezek szerint tévedtem.
Asszem a Hummels kezezett, 80. perc körül volt talán.hehe írta:melyikre gondolsz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 1., szerda 12:06
A véleményedből ítélve te más meccset néztél, mint mi. Ezek szerint tévedtem.Ki mondta, hogy nem láttam a meccset?
Higu lábát húzták ki a 16oson belül.melyikre gondolsz? komolyan kérdem. az amikor a földön csúszva cé belerúgta a védő kezébe a labdát az nem 16-oson kívül volt?
a szörptől már nem láttam túl egészségesen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 12:04
melyikre gondolsz? komolyan kérdem. az amikor a földön csúszva cé belerúgta a védő kezébe a labdát az nem 16-oson kívül volt?niden6 írta:Nem adott meg egy tizit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 1., szerda 12:04
Teljesen jogos, amit írsz, de minden átlag embernek kell egy pofon, hogy belásson néhány hibát.istimester írta:Én nem értem, hogy egy BL elődöntőre miért kell külön feltüzelni a csapatot. Tegnap azért játszottak igy, melt a múlt heti oltári nagy pofával elért fiaskó útán az egész szurkolóseregtől kaptak egy virtuális nagy pofont. Elég minőségi csapattal rendelkezünk, hogy döntőzzünk, mégis elment az egyéni hozzá(nem)álláson.Kerlon írta:Nem tudom, hogy komolyan írtad-e, de a tegnapi meccs alapján igen. A múltheti meccs alapján nem. Ha akkor is így feltüzeli a csapatot, akkor a tegnapi 2-0 valószínűleg bőven elég. Tegnap egy hibája volt: Benzema padoztatása.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 1., szerda 12:03
Ki mondta, hogy nem láttam a meccset?Realista24 írta:Ne haragudj, de hogy "mersz" véleményt mondani, hogy nem is láttad a meccset? Főleg megnevezni a bűnösöket?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 1., szerda 12:01
Ne haragudj, de hogy "mersz" véleményt mondani, hogy nem is láttad a meccset? Főleg megnevezni a bűnösöket? :-)em voltam gépközelben, vissza sem olvastam, de véleményem szerint ez a meccs Webben és Özilen ment el. (Meg persze az első meccsen nem kellett volna négy gólt kapni...)
Egy angol bírónál ekkorát homorítani úgy, hogy nem MU mez van rajtad, felesleges.Nem adott meg egy tizit.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 1., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 1., szerda 11:58
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem