Szerintem is. Nincs 4épképzláb védője a chelseanek jelenleg.Realista24 írta:Na, szerintem PSG, ki tartja, ki nem?

Bajnokok Ligája
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Bajnokok Ligája
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Chelsea 1-0
De remélem tévedek és sima PSG.
De remélem tévedek és sima PSG.
Szerintem is, A Chelsea nem igazán tud támadni, viszont muszáj lesz nekik, viszont ezt szerintem nagyon kifogja használni a Lucas-Ibra-Di Maria 3-as.Realista24 írta:Na, szerintem PSG, ki tartja, ki nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, szerintem PSG, ki tartja, ki nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Az a brazíl hátvéd srác valójában támadó kp/szélső, csak ezek szerint ennyire elfogyott a chelsea kerete is.chronic írta:Rabiot is ügyes gyerek. Franciák kezdője így is szintekkel jobb. DM meg megfogja bolondítani azt a brazil hátvéd srácot.
Amúgy hajrá cselszi, inkább találkoznék velük mint a PSG-vel megint.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Rabiot is ügyes gyerek. Franciák kezdője így is szintekkel jobb. DM meg megfogja bolondítani azt a brazil hátvéd srácot.
- MesQueUnClub
Ibra vághatna nekik a második percben Rabonából egy gólt.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pastore
Pedig alig vártam végre ne streamen kelljen néznem, erre pados. 
Ahogy látom azért Hiddink tisztában van vele, hogy Aziplicueta jobbos

Ahogy látom azért Hiddink tisztában van vele, hogy Aziplicueta jobbos

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a psg kp nagyon silány nekem így, Matuidi jó játékos, de semmi támadásépítés nem lesz így. Majd Ibra meg DM járkálhat vissza, de akkor ki lesz elöl.
Egy pontrúgást biztosan bemakkol a chelsea.
Egy pontrúgást biztosan bemakkol a chelsea.
Nem illik.
- MesQueUnClub
Ettől függetlenül, amiket leírtam, azok alapján nem a Chelsea az esélyesebb szvsz,petiamadridista írta:Hát igen, végül is el is ment, mert nem megtartották az előnyt, hanem növeltékHát a második már bukni látszik,
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Courtois - Azpilicueta - Cahill - Ivanovic - Kenedy - Mikel - Fabregas - Pedro - Willian - Hazard - Costa (4-2-3-1)
Trapp - Marquinhos - Silva - Luiz - Maxwell - Rabiot - Motta - Matuidi - di Maria - Ibrahimovic - Lucas (4-3-3)
Trapp - Marquinhos - Silva - Luiz - Maxwell - Rabiot - Motta - Matuidi - di Maria - Ibrahimovic - Lucas (4-3-3)
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát igen, végül is el is ment, mert nem megtartották az előnyt, hanem növeltékHát a második már bukni látszik,

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, az a kemény. 
Túl sokat kockáztatott a Zenit, már most el akarták dönteni.

Túl sokat kockáztatott a Zenit, már most el akarták dönteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
Hát a második már bukni látszik, és szerintem az első tipp is bukni fog, erősebbnek érzem a PSG-t mint a Chelsea-t. Tehetséges gyerek a Traoré, de sztem Thiago Silva egy az egyben leveszi a pályáról. Hazard botrányos szezont fut, Oscar a braziolok szégyene, hogy egyáltalán a Selecaoban lehet. a Védelem szintén nem acélos, hiányzik Fabregas, Maticot a chelsea szurkolók szídják mint a bokrot, Obi sem fog hatalmas játékot csinálni, KP-n rommáveri a PSG a chelsea-t, Willien egész épkézláb formában van, de egy fecske meg nem csinál nyarat, pláne nem BL továbbjutást.petiamadridista írta:szerintem ma ki fog esni a Párizs.
A Benfica viszont megtartja az előnyt.
Szerk,: Na a Benfica éledezik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. március 9., szerda 19:43-kor.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Érdekes volt a Zenit gólja. Kíváncsi vagyok mennyi orosz pénz ment Kassai zsebébe

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egy kis szerencsével könnyen döntőbe juthatunk. Ez az egy kupa maradt. Ha sikerül megnyerni, szerintem mindenki sikeresnek könyvelné el a szezont.
A csapat védekezése hagy kívánni valót maga után, Casemiro kell a kezdőbe, talán statikusabb a kp-nk de stabilabb is. Ha visszatér Benzema, mehet jobbra Bale. Talán nem lesz gond azzal,hogy a BBC is védekezzen, Zizou el fogja tudni érni, CR is elég motiváltnak tűnik a BL meccseken. Ha megússzuk további sérülések nélkül, lehet esélyünk. Ennyink maradt erre a szezonra, ezen a pár meccsen kell 100%-ot nyújtani.
A csapat védekezése hagy kívánni valót maga után, Casemiro kell a kezdőbe, talán statikusabb a kp-nk de stabilabb is. Ha visszatér Benzema, mehet jobbra Bale. Talán nem lesz gond azzal,hogy a BBC is védekezzen, Zizou el fogja tudni érni, CR is elég motiváltnak tűnik a BL meccseken. Ha megússzuk további sérülések nélkül, lehet esélyünk. Ennyink maradt erre a szezonra, ezen a pár meccsen kell 100%-ot nyújtani.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem ma ki fog esni a Párizs.
Igazából ha megnézzük akkor valószínűleg ez lesz a legjobb 8 között. :
Real Madrid, Wolfsburg, Benfica, Chelsea, Man City, Bayern, Barca, Atletico Madrid.
Van 2 kicsi, a többi azért elég erősnek számít, bár a Citynek se igazán rutinja, se komoly csapata nincs.
De azért soroljuk a nagyok közé.
Ebből számunkra a legjobb nyilván a Benfica - Wolfsburg kettős valamelyike lenne.
a másik legjobb opció pedig vagy a Man City, vagy az Atma.
Bármennyire is fura, és az Atletico megverte a Real kb 10 napja, de tavaly valami 5-6 meccsen keresztül nem tudtunk velük mit kezdni, a BL-ben mégis legyőztük őket, úgy hogy én spec egy veszélyes Atletico támadásra sem emlékszem, pedig előtte 1 hónappal 4 - 0ra nyertek..
Szal egy teljes, egészséges kerettel, szerintem ez a négyes ellen: Wolfsburg, Atletico, Benfica, Man City továbbjutnánk.
A végső győzelem szempontjából a lehető legjobban egy Man City jönne.
Lenne egy Man City - Real, Atma - Chelsea, Bayern - Barca sorsolás.
Továbbmegyünk, és megkapjuk az underdogot.
És laza döntő

Persze, ez csak agyalás, játék az egész, de azért jó volt leírni, meg gondolkozni rajta.
Igazából ha megnézzük akkor valószínűleg ez lesz a legjobb 8 között. :
Real Madrid, Wolfsburg, Benfica, Chelsea, Man City, Bayern, Barca, Atletico Madrid.
Van 2 kicsi, a többi azért elég erősnek számít, bár a Citynek se igazán rutinja, se komoly csapata nincs.
De azért soroljuk a nagyok közé.
Ebből számunkra a legjobb nyilván a Benfica - Wolfsburg kettős valamelyike lenne.
a másik legjobb opció pedig vagy a Man City, vagy az Atma.
Bármennyire is fura, és az Atletico megverte a Real kb 10 napja, de tavaly valami 5-6 meccsen keresztül nem tudtunk velük mit kezdni, a BL-ben mégis legyőztük őket, úgy hogy én spec egy veszélyes Atletico támadásra sem emlékszem, pedig előtte 1 hónappal 4 - 0ra nyertek..
Szal egy teljes, egészséges kerettel, szerintem ez a négyes ellen: Wolfsburg, Atletico, Benfica, Man City továbbjutnánk.
A végső győzelem szempontjából a lehető legjobban egy Man City jönne.
Lenne egy Man City - Real, Atma - Chelsea, Bayern - Barca sorsolás.
Továbbmegyünk, és megkapjuk az underdogot.
És laza döntő

Persze, ez csak agyalás, játék az egész, de azért jó volt leírni, meg gondolkozni rajta.

- h3x0r
pedig a nagy csapatok reszben ezt akarjakEl Unico írta:Ez az egész arról szól, hogy a legnagyobb klubok alanyi jogon indulhatnak, amiért pénzt kapnak, és mindenki más ki van zárva a rendszerből. Igazságtalan.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De, most is a pénz a legnagyobb úr, de közben korrekt is a rendszer, mert ha valamely csapat kinevel egy generációt, vagy jól igazol, akkor eljuthat a BL-ig, ahol a szereplésért nem kevés pénz jár, azt a pénzt pedig visszaforgatják az utánpótlásba vagy bárhova.Ja, mert most miről szól a foci?
Még több pénz lenne benne, de egy helyen koncentrálódna, és több túlfizetett játékost ki lehetne szűrni, mivel kevesebbnek van esélye a legmagasabb szinten megmaradni.
Kár, hogy ez csak elmélet.
Az egészből úgysem lesz semmi, mert az egész futballvilág rohad fifástól, uefástól, mindenestől.
Ez az egész arról szól, hogy a legnagyobb klubok alanyi jogon indulhatnak, amiért pénzt kapnak, és mindenki más ki van zárva a rendszerből. Igazságtalan. El kéne végre fogadni azt, hogy a kis klubok is ugyanannyira számítanak,mint a nagyok. Ha a kis klubok ki vannak zárva valahonnan, az egyszerűen nem fair. Én azt gondolom, hogy a nagy kluboknak meg van az előnyük, mert így is sokkal több pénzt kapnak, mint a kisebbek, amivel nincs is baj, mert a népszerűbb klubok vonzzák a nézettséget, de manapság irreális a különbség. Jó ez a rendszer, nincs szükség a szuperligára.