HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 27., szombat 0:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 27., szombat 0:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 27., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 26., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 26., péntek 23:45
én a csabaiban dolgozom majd' egy éve, én is tudnék, pedig az még lazább, mint a bátori.otthon van egy elég nagy menekült tábor,elég sok ismerősöm is dolgozik ott mint pl. őr, tudnék mesélni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 26., péntek 23:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 26., péntek 23:02
Közben egy kis oreó keksz...R.M.C.F írta:Nem kell kerítés....sőt.....jó lesz nézni ahogy a nappalidban 5 csúcsfeka veled nézi majd a onedin családot péntek este a kanapén.Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 26., péntek 23:00
Ne értsd félre, én támogatom, ha kell én magam megyek megcsinálni az alapot neki,mindenféle irónia nélkül mondom, otthon van egy elég nagy menekült tábor,elég sok ismerősöm is dolgozik ott mint pl. őr, tudnék mesélni.R.M.C.F írta:Nem kell kerítés....sőt.....jó lesz nézni ahogy a nappalidban 5 csúcsfeka veled nézi majd a onedin családot péntek este a kanapén.Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 26., péntek 22:57
Nem kell kerítés....sőt.....jó lesz nézni ahogy a nappalidban 5 csúcsfeka veled nézi majd a onedin családot péntek este a kanapén.Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 26., péntek 22:55
Kerítéseket építgetünk meg plakátolunk. Kb. ennyi.miVida írta:a legfelsőbb bíróság a melegek javára döntött USA-ba!!
![]()
én itt vagyok kinn USA-ba, szóval nem tudom mi folyik manapság Magyaro.n de mondjátok már hogy ez gusztustalan és felháborító és hogy Magyaro.n nem lesz ilyen egyhamar
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. június 26., péntek 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 26., péntek 16:50
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 26., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. június 25., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 25., csütörtök 12:01
Egyetértek ziroval.realbence írta:gazdaságinformatikus
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. június 25., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 24., szerda 22:32
Teljes mértékben egyetértek. A turizmus felesleges, a tipikus "mindenből csináljunk egyetemi tudományt"-kategória. Én is a nemzetközi gazdálkodást ajánlanám, azzal biztosan jól el lehet majd helyezkedned a jövőben. Ha véletlenül az sem jön be, akkor meg majd max szakot váltasz, aztán cső. De azzal nem fogsz mellé, ne félj ;)ziro4vr írta:Rövid leszek és tömör. A turizmust én dobnám a helyedben, a fele tárgy bullshit, a másik fele meg felesleges bullshit. Általában ez a szak az egyik, ha nem a legnagyobb gyűjtőhelye a protekciós köcsögöknek, plázapicsáknak, apucifiának, akinek valahogy át kell verekednie magát a diplomáig, és utána már várja a langyosra melegített szék. Protekciós szak. Gazdinfó jól megy, nagyon hajtják az opkutot, módszertanis tárgyakat, ha nem akarsz hajnali 3-ig programozgatni, bázist transzformálni meg hasonló szépségek, akkor hagyjad. De amúgy megéri, mert ha elvégzed jó jegyekkel, közben építgeted a kapcsolatokat, akkor fasza melód lesz. NG szerintem a legjobb választás, nyelvet ott keményen hajtják, kettőt is kell tanulni ha jól tudom, szóval erre készülj fel előre is. Illetve elég sok a logisztikával kapcsolatos tárgy, nos azok szintén nem lesznek kellemesek. De ez is megéri, ha sokat magolsz bizonyos tárgyaknál, másoknál meg mennek az összefüggések, illetve persze a nyelveket űzöd, akkor oké.
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 24., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 24., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: realbence » 2015. június 24., szerda 21:47
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem