Ünnepnap van, 3/4 7, ilyenkor egy N betű még könnyebben bekavar, alapból sokszor keverik.Realista24 írta:Hú bazzeg de korán van Megyek is, vár a bogrács

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 6:47
Ünnepnap van, 3/4 7, ilyenkor egy N betű még könnyebben bekavar, alapból sokszor keverik.Realista24 írta:Hú bazzeg de korán van Megyek is, vár a bogrács
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 20., csütörtök 6:42
Hú bazzeg de korán vanM1Ö írta:Leverkusen, elég sokan írták mikor a Dortmund képbe jött, hogy akkor már miért nem ők. Spanyolországban sem biztos, hogy tövbet játszott volna, a top csapatok mind megvannak előre. Az alkalmazkodás miatt biztos jobb lett volna, de itt a játékidőről volt szó. Az lesz neki a Dortmundban is, ha nem full fogalmatlan.Realista24 írta: A többség szerintem nem a BM után áhítozik, hanem egy spanyol csapat után.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 6:40
Leverkusen, elég sokan írták mikor a Dortmund képbe jött, hogy akkor már miért nem ők. Spanyolországban sem biztos, hogy tövbet játszott volna, a top csapatok mind megvannak előre. Az alkalmazkodás miatt biztos jobb lett volna, de itt a játékidőről volt szó. Az lesz neki a Dortmundban is, ha nem full fogalmatlan.Realista24 írta: A többség szerintem nem a BM után áhítozik, hanem egy spanyol csapat után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 20., csütörtök 6:33
A többség szerintem nem a BM után áhítozik, hanem egy spanyol csapat után.M1Ö írta:Én sem értem a felháborodást. Sancho játszik mindenhol, Hazard is. Brandt elég sokszor középen, Reus játszani fog 5 meccset, a másik kölyök meg ugyanabban a cipőben evez, mint Reinier. Az áhított Bayerben sem lett volna könnyebb dolga.sonic írta:Kik vannak elotte a Dortmundben?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 6:27
Én sem értem a felháborodást. Sancho játszik mindenhol, Hazard is. Brandt elég sokszor középen, Reus játszani fog 5 meccset, a másik kölyök meg ugyanabban a cipőben evez, mint Reinier. Az áhított Bayerben sem lett volna könnyebb dolga.sonic írta:Kik vannak elotte a Dortmundben?
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 19., szerda 23:18
Kik vannak elotte a Dortmundben?Anthony írta:Jó, csak ez kb. olyan, mint nálunk Brahim. Nem fogják bedobni, ameddig 5-en vannak előtte a sorban. Legalább 2 le kell sérüljön, hogy legyen esélye..chronic írta: Dortmund lett európa sztárneveldéje kb.
Ha van a srácban potenciál akkor a németek kihozzák belőle és játszani fog, ha nem akkor felesleges hitegetni magunkat vele mint ahogy azt tesszük vini-vel meg rodrygóval.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 19., szerda 23:05
Jó, csak ez kb. olyan, mint nálunk Brahim. Nem fogják bedobni, ameddig 5-en vannak előtte a sorban. Legalább 2 le kell sérüljön, hogy legyen esélye..chronic írta: Dortmund lett európa sztárneveldéje kb.
Ha van a srácban potenciál akkor a németek kihozzák belőle és játszani fog, ha nem akkor felesleges hitegetni magunkat vele mint ahogy azt tesszük vini-vel meg rodrygóval.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 19., szerda 22:48
miért kell mindig reményt adni az embernek!?Mourinho wants Bale back at Tottenham
3 hours ago 17:58
The Welshman is looking to exit Madrid this summer
Tottenham manager Jose Mourinho is hoping to bring Gareth Bale back to the club this summer, reports Cuatro.
Bale's playing time at Real Madrid dipped in the second half of 2019-20, and manager Zinedine Zidane is no fan of the Wales international.
With two years remaining on his current contract, Bale could be ready to move back to the club where he starred from 2007 to 2013.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. augusztus 19., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. augusztus 19., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 19., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. augusztus 19., szerda 11:55
KAG írta:Érdekes döntés.Csabi írta: reinier ma a dortmund játékosa lesz (2 év kölcsön). tegnap átesett az orvosin, holnap már ott lesz az edzésen.
Azon a véleményen vagyok, amint a forum többsége.
Hiba volt odaküldeni... túl sokan vannak azon a poszton. Lényegében tök utolsó lesz a rangsorban.
Nem számítok évi párszáz percnél többre.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. augusztus 19., szerda 11:53
Érdekes döntés.Csabi írta: reinier ma a dortmund játékosa lesz (2 év kölcsön). tegnap átesett az orvosin, holnap már ott lesz az edzésen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 19., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 18., kedd 20:21
Az nem leak volt, hanem fake. Nem lesz számcsere.Berti írta: Neten megjelent egy elvileg belsős leakelt kép, amin Rodrygo 7es számot kapott, Hazard 10est, Vini 11est, Modric 19est, míg Bale 69est![]()
A Vini 11es az már korábban hír volt, valószínűleg Hazard is meg fogja majd kapni Modrictol. De azt kétlem, hogy utolsó szezonjara leadná a számat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 18., kedd 20:11
sonic írta:Rendben, meggyoztel.dzsi91 írta:
De jobban fog.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 18., kedd 18:39
Rendben, meggyoztel.dzsi91 írta:De jobban fog.sonic írta:
Miert van ra szuksege? Attol nem fog jobban jatszani?
HozzászólásSzerző: flori » 2020. augusztus 18., kedd 18:35
Hol van ez a kép?Berti írta: Neten megjelent egy elvileg belsős leakelt kép, amin Rodrygo 7es számot kapott, Hazard 10est, Vini 11est, Modric 19est, míg Bale 69est![]()
A Vini 11es az már korábban hír volt, valószínűleg Hazard is meg fogja majd kapni Modrictol. De azt kétlem, hogy utolsó szezonjara leadná a számat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 18., kedd 18:34
De jobban fog.sonic írta:Miert van ra szuksege? Attol nem fog jobban jatszani?dzsi91 írta: Modric jovolt 19esben is. Hazardnak szüksége van a 10esre. Adjuk oda neki. A 7est meg ne adjuk rá senkire.
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 18., kedd 18:32
Miert van ra szuksege? Attol nem fog jobban jatszani?dzsi91 írta: Modric jovolt 19esben is. Hazardnak szüksége van a 10esre. Adjuk oda neki. A 7est meg ne adjuk rá senkire.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem