A többiek pedig lassan összeszedhetik magukat mert még néhányan gondolatban a koktélokat szürcsölgették 1-2 fehércseléd társaságában.

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 21., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 21., vasárnap 22:48
Mezét meg a kezét fogva húzták akkor, amikor "duzzogott". Morata súlytalan, Kaká sajnos még mindig kevés (nem méltó már ez a szenvedés a karrierjéhez, sajnálom nagyon). DM csak így tovább. Isco is jól mozgott. Első meccsnek egész jó volt.Los Blancos írta:Higuaín duzzog, csapkod...labdát nem tud levenni mehet aba Kakával karöltve. Jesé és Morata elől veszik el a helyet. Morata szerencsétlen játszhatna a posztján.
DiMaría régi önmagát idézte, végre.
Illarra=Alonso![]()
Isco zseni.
Casemiro hatalmas meglepetés lesz.![]()
Carvajal bíztató.
Khedira is baromi jó volt így, hogy végre azt kellett csinálnia amihez ért.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 21., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. július 21., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 21., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 1., szombat 19:46
Ámde Higu betalált...szal neked tetszeni fog :-)Galacticos írta:nem éri meg megnézni az egész meccset.niden6 írta:Milyen volt a meccs? Megéri megnézni? Vagy elég csak a gólokat meglesni?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 1., szombat 19:39
nem éri meg megnézni az egész meccset.niden6 írta:Milyen volt a meccs? Megéri megnézni? Vagy elég csak a gólokat meglesni?
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 1., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 27., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 27., hétfő 15:26
Arra gondolt,tessék,itt a bizonyíték,hogy nemhiába erőltettem a manust....más: valaki nem vágja, hogy mou miért örült a 3. gólunknál? eddig faarccal ült végig minden bajnokit.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 27., hétfő 15:23
begörcsölt a keze és próbálta leráznimás: valaki nem vágja, hogy mou miért örült a 3. gólunknál? eddig faarccal ült végig minden bajnokit.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 27., hétfő 15:22
biztos azért örült mert tudja,h viszi magával khedirát és,h ő ilyet is tudaccel írta:más: valaki nem vágja, hogy mou miért örült a 3. gólunknál? eddig faarccal ült végig minden bajnokit.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 27., hétfő 15:18
viccen kívül, nekem kajakra tetszett a gólja. de attól még nem tkp az eredeti posztja.Realista24 írta:Szerzett is egy szép gólt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 27., hétfő 15:13
Ez túl magas labda-higuain: régóta észrevettem, hogy a mezőnyben egész jó, jól adogat, jól cselez, csak a befejezésekkel van baj. mégis középcsatár, megnézném hátrébb.
Szerzett is egy szép gólt.hogy khedira tkp-t játszik és modric meg essien zárnak vissza védekezésnél.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 27., hétfő 15:12
én pont ezeket figyeltem tegnap, az utolsó 10 percben feltűnt, hogy khedira tkp-t játszik és modric meg essien zárnak vissza védekezésnél.Victor írta:más: ti is észrevettétek, mintha sok játékosunknak nem ott lenne a helye, ahol játszik?
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 27., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 26., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 26., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 19., vasárnap 12:49
Én is így érzem,vmi hasonlót le is írtam a CdR döntő előtt,hogy akkor lehet majd kozmetikázni....na sikerültzolus írta:Csak ezért nem adnak semmit.Megvertük a barcát de nem lettünk bajnokok.Kiütöttük a manchestert, de nem lett meg a tizedik.Engem így ez nem vigasztal.Tudom,az én hibám.barca a szezonban csak egyszer tudott megverni minket, emellett a nou campban arattunk felejthetetlen győzelmet + ott volt az Old Traffordon aratott győzelem.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem