Ez a sorozat azért még mindig.....
Lassan elérünk a második feléhez amúgy, és nem nézzük még két hete
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. február 12., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: gunner » 2021. február 11., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. február 8., hétfő 10:55

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 7., vasárnap 19:13
Még nem, de legalább tudok a létezéséről.portillo írta:Nem tudtam, hogy neked még lehet újat mondani Tom Hardy témában. Remélem a Stuart-ot láttad.Faust írta:
Hinnye, erről nem is hallottam még.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. február 7., vasárnap 18:23
A Sopranos nem rossz, de nincs is benne semmi kulonleges. Az a sorozat, amit TV-n beraksz, neha oda is nezel, de vegig ott a kezedben a telefon vagy a laptop.Yazid írta: peaky blinders ende, befejeztem. gomorrah elkezdve nagyon fasza!
ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
sopranosról nagyon vegyesen olvastam róla kritikát ugyhogy nem hiszem.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. február 7., vasárnap 18:17
Akkor ezt jól megbeszéltétekportillo írta:Boardwalk Empire, ha még nem volt meg.Yazid írta:broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 7., vasárnap 17:04
Hopp, Take, már csoroghat isportillo írta:Boardwalk Empire, ha még nem volt meg. Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.Yazid írta:ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
A Sopranos nekem sem jött be, 7-8 részt bírtam.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. február 7., vasárnap 17:02
Nem tudtam, hogy neked még lehet újat mondani Tom Hardy témában. Remélem a Stuart-ot láttad.Faust írta:Hinnye, erről nem is hallottam még.portillo írta:Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. február 7., vasárnap 13:42
Tegnap este kezdtem el az "A Rizutto család"-ot, 1,5 rész után jónak tűnik. Ha már láttad, lécci ne spoilerezzYazid írta: peaky blinders ende, befejeztem. gomorrah elkezdve nagyon fasza!
ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. február 7., vasárnap 13:39
Hinnye, erről nem is hallottam még.portillo írta:Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. február 7., vasárnap 12:57
Boardwalk Empire, ha még nem volt meg. Van esetleg a Take című minisorozat Tom Hardyval, az sem rossz.Yazid írta:ilyenfele maffia, gengszter vonal nagyon érdekel barmilyen idősíkból. tudom google de jobban bízok a madridomban. broadwalk empire mar ende azt ne mondjatok, koszi
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. február 7., vasárnap 9:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 5., péntek 15:13
Szívemböl szóltál. Nekem pl ezért jött be a Fargo is, meg bármilyen hasonló -> van 10 rész ami elmesél egy történetet és van egy (általában kerek) lezárás.h3x0r írta: The Queen's Gambit
Szeretem az ilyen sorozatokat: rovid, van befejezese, 2-3 este alatt meg lehet nezni. Kicsit felve kezdtem el, mert a lepeseken kivul a sakkozas tavol all tolem, ennek ellenere izgalmasak voltak a meccsek, jok a karakterek, tetszett a sztori, batran ajanlom.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. február 5., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 2., kedd 10:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. február 2., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. január 28., csütörtök 0:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kétlem, hogy feláldozta magát, túl egyszerűnek tűnt ott az egész, biztos lesz ott valami kavar még.doncsontos írta: Attack on Titan 4x07
huhh bammeg![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most akkor Levi ezzel fel is áldozta magát, hogy megölje Zekét? basszameg csak pislogtam annyira a semmiből jött az egész meg lezavarták kb 10másodperc alatt, brutál kemény ez az anime, nem geciznek semmivel, és senkivelde engem most csak Levi sorsa érdekel, kurvára remélem hogy nem csak 2 perc jutott neki az utolsó évadban :DDD
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. január 27., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 25., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. január 25., hétfő 13:27
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem