Évről-évre szarabb. Viszont aki a legtöbb egy négyzetméterre eső brazilt akarja látni, annak ajánlom a disco sátrat a színháznál.Kerlon írta:valamelyik évben az is egy nagy szar voltnmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 18:54
Évről-évre szarabb. Viszont aki a legtöbb egy négyzetméterre eső brazilt akarja látni, annak ajánlom a disco sátrat a színháznál.Kerlon írta:valamelyik évben az is egy nagy szar voltnmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 8., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 17:19
valamelyik évben az is egy nagy szar voltnmate írta:szar az osszes, vp utcazene a kiraly.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. július 8., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 8., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 8., szerda 16:26
Az otthonról hozott pár üveg házi pálesz azért nekem is sok pénzt megfogott italozás szempontjából.A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 16:07
Ja hát erre írtam, hogy az emberek. Sok a keményjani, sok a divatrobi, ribibarbi.. Nem igazán éri meg, ha belegondol az ember. Viszont egyszer nyáron ki lehet bírni ha jó a társaság akikkel mész, akkor élménynek frankó.CS0ki írta:A Soundon kétség kívül olyan nők vannak, hogy beszarsz, viszont ott már 7 éve is 4-en akartak megverni, amikor mentem előrébb a színpad felé a tömegben. Nem tetszetős a társaság...
És gondolom olyan árak is vannak...A VOLT-on is ha az első napi italmennyiséget bent ittam volna, vagy 25 ezerbe került volna az a nap. betegek...Szerencsére a fröccs még értelmes áron volt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 8., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 14:27
ilyenbe kell nyomni http://www.aliexpress.com/item-img/New- ... 66362.htmlhamesz írta:a matrica megoldható. :Đrozsaszin bot, a vegen egy gotham matricaval
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. július 8., szerda 13:44
én a helyedben nem nagyon reménykednék, esélytelen. Szerintem inkább az albit erőltessétek, a Veres Péterbe szerintem felvennének, de annál ezerszer jobb az albérlet.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 8., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 8., szerda 10:12
Ott sosem a zene számítGéci írta:Az Én zenéimet ott adják
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 8., szerda 9:13
Minek? Pénzkidobás... még zenét sem adnak.Géci írta:Én egy jó Soundra mennék már el, csak kicsit össze kéne magam kapni anyagilag...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 8., szerda 0:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 23:59
Azért nem mellékes dolog a jó zene, de amúgy ja. Nekem olyan bulipartnerom volt mostanában, hogy tök mindegy hova mentünk nagyon fasza volt.ziro4vr írta:Mondom, nekem általában mindegy az ilyen fesztiválokon, legyen pia meg jó társaság a zenét meg elviselem valahogy. De ha ilyen selfiebotos köcsögökkel/ribikkel kell zúzni, akkor agresszívvá válok.Kerlon írta: Annyira remekül van kitalálva a dolog, hogy minden egymás után fog kezdődni. EFOTT <3
HozzászólásSzerző: transcend » 2015. július 7., kedd 23:31
Add be több koliba is pl. Kossuth 3, műszaki koli,Kossuth 1-2, stb. utóbbira azt mondják h hasonló felszereltségű mint a Campus. Sokan vannak akik cserélni akarnak, így pár év tapasztalata alapján.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem