Megmondom őszintén én nem igazán foglalkoztam a 11-el.Nem olvastam teszteket meg semmi.Kerlon írta:Mindenki tudja, hogy a 11-es az gadzsi iphone, de legalább iphone és lehet vele villogni. Amúgy pont úgy néz ki, mint egy kínai klón telefon.Steve írta: Kaptam a múlt héten céges telefonnak egy új 11-es almát.
Piszkosul meglepődtem.
Olyan mint ha valami 6plus házába lenne valami gyorsabb mobil,jobb kamerával.
Nem is értem. Az X-em használhatóbb telefon, azt megkapta az asszony,szóval mindhármat össze tudom most hasonlítani egyszerre.
Kihoztak egy lebutított,nagy bumszli mobilt(11),majd egy feljavított X-et (pro) és akkor ez a csoda.![]()
Gondoltam megírom a tapasztalataimat.Aki a 11 és a pro között gondolkozna,az csak a pro-t válassza szerintem,mindegy hogy drágább,mert a 11-es sem olcsó.Vagy pedig akkor másik gyártó olcsóbb telefonja.Szerintem kumma gáz, hogy a világ vezető prémium telefon gyártója ilyet kiadott, de a birka szellemnek ez sem árt. (Már az XR is!)
Kaptam/vettem egy 11-prot az előfizetésemhez. Majd most jött ez a céges 11. Teljesen ledöbbentem a formán, anyaghasználat..meg úgy minden.
Ahogy fogja az ember uaz az érzés méretre, mint a 6plusom volt(ami akkor egy kiemelkedően jó telefon volt).
Haha egyébként nekem is ez jutott eszembe először, hogy ez vmi klón..
Előbb vennék Xs-t mint ezt, de komolyan.Olcsóbb már az Xs(legalábbis itt nálunk) és sokkal kellemesebb telefon.
Mindegy arra jó, hogy értékelem mégjobban a Pro-m. De kicsit nekem is ilyen hülyítés feelingem van tőle.
Gondoltam ha már van lehetőségem egyszerre használni és összehasonlítani 3 modellt, akkor leírom a tapasztalataimat.Hátha segítek ezzel valakinek.