Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Mert ti fotelhuszárok kenitekvagjatok, mint a hordó Bazska

thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kb.Gascoigne írta:Ezt a faszságot komolyan ennyiben hagyjuk, vagy csak mindenkinek több esze van annál, hogy hehével próbáljon vitatkozni, amikor a számok, tények, úgy általában a valóság sose számított neki semmiben?hehetheoriginal írta: Szep meg szupcsi a warriors, de mivel curry sosem alkotott maradandot PO-ban, most se varhato tul sok toluk sztem, amikor szorosabb meg szigorúbb lesz a vedekezes ellene
Nem ért a kosárlabdához csak Lakers fanboykodik azt annyi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Más:
Nets Suns: jó teszt mérkőzés volt, a Suns úgy nyert 6 ponttal hogy a Nets botrány fos első félidőt hozott.
Irvingel mi lesz? Szerintem cserélnék, csak nem kapnak olyan ajánlatot ami tetszene nekik. Dallasba pl. mehetne csapatot rombolni hacsak az oltáson múlik.
Nets Suns: jó teszt mérkőzés volt, a Suns úgy nyert 6 ponttal hogy a Nets botrány fos első félidőt hozott.
Irvingel mi lesz? Szerintem cserélnék, csak nem kapnak olyan ajánlatot ami tetszene nekik. Dallasba pl. mehetne csapatot rombolni hacsak az oltáson múlik.

-
"Logo" Lillardot nem lehet nem szeretniGalacticos írta:
U.i.: es ha mar bekeverted a szemelyes szimpatiamat, komolyan mostanaban leginkabb lillard fele kezdek huzni. Hanyszor osszeallhatott volna mar masokkal o megis inkabb ott maradt az altalaban tok eselytelen csapatban.

- Galacticos
Hat eppen ezaz. Odaert 5x, abbol 3x nyertek de a sajat csapataban is volt nala jobb. Nem mondom, oriasi amit csinal meg ahonnan es amilyen hatekony, de en nem csipem ezt a jatekot.Tjacks írta: A Finals-t nem csak úgy adják ha feltünt esetleg, oda is kell érni
Emlekszem en ezek nelkul is kosziTjacks írta: Te csipáztad a Harden vezette Houstont, gondoltam írok egy kis emlékeztetőt

A decision-on kivul nincs bajom vele. Szerintem nem is volt egy ket kivetellel. Mondjuk azert o is jon eggyel allennek.Tjacks írta: De nálad ha jól emlékszem LBJ sem nagy szám, javíts ki ha rosszul emlékszem.

U.i.: es ha mar bekeverted a szemelyes szimpatiamat, komolyan mostanaban leginkabb lillard fele kezdek huzni. Hanyszor osszeallhatott volna mar masokkal o megis inkabb ott maradt az altalaban tok eselytelen csapatban.
- hehetheoriginal
Harden még nagyobb flop POban, szóval ez nem érdem.
Mindig kijön currynel hogy ha szorosabb védekezést kap, hogy a kis csirke izmai meg a 180 cm magasság és nulla fizikai mutatók a korlátok, ugy nem megy soha, ha nem ülnek a dobasok. És nem egyszer nem ültek, nem hiába nincs ott a PO elitarcok közt.
Mindig kijön currynel hogy ha szorosabb védekezést kap, hogy a kis csirke izmai meg a 180 cm magasság és nulla fizikai mutatók a korlátok, ugy nem megy soha, ha nem ülnek a dobasok. És nem egyszer nem ültek, nem hiába nincs ott a PO elitarcok közt.
thereisonly1ronaldo
-
A Finals-t nem csak úgy adják ha feltünt esetleg, oda is kell érni. Te csipáztad a Harden vezette Houstont, gondoltam írok egy kis emlékeztetőtGalacticos írta:Es ebben mi az osszefugges?Tjacks írta: Ezekbe lehet kapaszkodni akik utálják. Houstont és Hardent azért szépen zsebre vágta![]()

De nálad ha jól emlékszem LBJ sem nagy szám, javíts ki ha rosszul emlékszem.
- Galacticos
Es ebben mi az osszefugges?Tjacks írta: Ezekbe lehet kapaszkodni akik utálják. Houstont és Hardent azért szépen zsebre vágta

-
Ezekbe lehet kapaszkodni akik utálják. Houstont és Hardent azért szépen zsebre vágtaGalacticos írta:5 donto, 0 finals mvp.hehetheoriginal írta: Nem hagyjuk annyiban, amikor igaz, hogy egyik POban sem o volt a legjobb meg a sajat csapataban sem, meg a bajnoki evekben sem.
Ez azert furcsa meg akkor is ha az utolsoknal mar ott volt kd, es igoudala is jogosan kapta meg az elsonel.

Csak elkezdtem

-
Jah a Currys részre direkt nem reagáltam.Gascoigne írta:Ezt a faszságot komolyan ennyiben hagyjuk, vagy csak mindenkinek több esze van annál, hogy hehével próbáljon vitatkozni, amikor a számok, tények, úgy általában a valóság sose számított neki semmiben?hehetheoriginal írta: Szep meg szupcsi a warriors, de mivel curry sosem alkotott maradandot PO-ban, most se varhato tul sok toluk sztem, amikor szorosabb meg szigorúbb lesz a vedekezes ellene

Nah most ilyenkor nem biztos hogy racionális gondolatok születnek a játékossal kapcsolatban

Curry megváltoztatta a kosárlabdát, a mostani felnövő gyerekek többsége olyan akar lenni mint Ő.
Kurva sok Nba játékos, volt NBA legenda nyilatkozik róla úgy hogy majd eldurran tőle. Reggie Millert nem kell senkinek bemutatni csakhogy egy példát írjak.
Elkezdhetnék Hardenezni,Durantezni, vagy Westbrookozni, de minek.....
- Galacticos
5 donto, 0 finals mvp.hehetheoriginal írta: Nem hagyjuk annyiban, amikor igaz, hogy egyik POban sem o volt a legjobb meg a sajat csapataban sem, meg a bajnoki evekben sem.
Ez azert furcsa meg akkor is ha az utolsoknal mar ott volt kd, es igoudala is jogosan kapta meg az elsonel.
- hehetheoriginal
Nem hagyjuk annyiban, amikor igaz, hogy egyik POban sem o volt a legjobb meg a sajat csapataban sem, meg a bajnoki evekben sem.
thereisonly1ronaldo
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ezt a faszságot komolyan ennyiben hagyjuk, vagy csak mindenkinek több esze van annál, hogy hehével próbáljon vitatkozni, amikor a számok, tények, úgy általában a valóság sose számított neki semmiben?hehetheoriginal írta: Szep meg szupcsi a warriors, de mivel curry sosem alkotott maradandot PO-ban, most se varhato tul sok toluk sztem, amikor szorosabb meg szigorúbb lesz a vedekezes ellene
-
Ez mondjuk kb mindig így van, lehetsz te a legnagyobb király az alapszakaszban 60+ win-nel, ha lesérül akár 1 kulcsfigura is mehet a kukába a szezon.hehetheoriginal írta: Nincs kiemelkedo csapat egyaltalan, a serulesek fogjak eldonteni ezt a bajnoksagot is sztem.
A jelenlegi nyugati állás legnagyobb meglepetése a Dallas, abszolút nem esélyesek, a 4.hely is túlzó, max 6-on jutnak fix PO-ra, vagy marad a play-in.
Keleten meg a Wizards, de hát ők szépen lassan lecsorognak majd a play-in helyekre(9-10).
Ha nem lesz súlyos sérülés akkor:
WCF Gsw-Suns
ECF Miami(

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, akkor még egyszer írom, mert valamiért nem akarod észrevenni, de írtam mindkettőrőlAnthony írta: Na akkor itt is mondom, hogy valamiért nem akarjátok észrevenni, de a tavalyi szezon két dömtőse idén is a legesélyesebb: a Suns észrevétlenül 15 meccses győzelmi sorozatban van, a Bucks fél csapattal is hozza a meccseket, ha visszatér mindenki ők is megérkeznek majd a Keleti elitbe.

Sunsban csak simán nem hiszek, döntőben kijött a foguk fehérje, Bucks meg gyengült.
Ill. nagyjából egyetértek hehével abban, hogy a 6-7 kb esélyes közül az egészséges csapat fog győzni, mint ahogy tavaly is ez történt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na akkor itt is mondom, hogy valamiért nem akarjátok észrevenni, de a tavalyi szezon két dömtőse idén is a legesélyesebb: a Suns észrevétlenül 15 meccses győzelmi sorozatban van, a Bucks fél csapattal is hozza a meccseket, ha visszatér mindenki ők is megérkeznek majd a Keleti elitbe.
- hehetheoriginal
Nincs kiemelkedo csapat egyaltalan, a serulesek fogjak eldonteni ezt a bajnoksagot is sztem.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Ezek az üresbe mozgások, amiket csinálnak, eszméletlen sebességgel folynak és nagyon nehéz olvasni őket. Nem lesz nekik sétagalopp a PO, nagyon küzdős lesz pár meccs, de sok meggyőző csapat azért nincs nyugaton rajtuk kívül. Jazz szokásos, Suns ok, de tavaly azért csak a döntőben lettek igazán challengelve, Clippersnek megmaradtak a mental breakdownok.hehetheoriginal írta: Szep meg szupcsi a warriors, de mivel curry sosem alkotott maradandot PO-ban, most se varhato tul sok toluk sztem, amikor szorosabb meg szigorúbb lesz a vedekezes ellene, plane mivel palank kozeleben se allnak jol vedekezesben.
Ezen valtoztathat nyilvan, ha egy kb 70-80%os klay visszater az all star utan.
Szurkolok is a fickonak, mert a keves jo arcok egyike, de ugyanakkor merges is vagyok ra, amiert nem valaszolt, es nem kuldte el nekem az acl rehab schedule-jet, amikor kertem tole![]()
Nagyon korai még, de Heat/Nets vs Warriors/Suns kb. jelenlegiek alapján, attól függ ki milyen helyen végez.
Nem temetem a Bucksot, meg a Jazzt, csak előbbi azért gyengült, Jazz meg Jazz, ráadásul szerintem Gobert nem szabadna szerepeljen egy bajnokesélyes csapat kezdőjében, hacsak nem prime Lebron van a csapatodban.
- hehetheoriginal
Szep meg szupcsi a warriors, de mivel curry sosem alkotott maradandot PO-ban, most se varhato tul sok toluk sztem, amikor szorosabb meg szigorúbb lesz a vedekezes ellene, plane mivel palank kozeleben se allnak jol vedekezesben.
Szurkolok is a fickonak, mert a keves jo arcok egyike, de ugyanakkor merges is vagyok ra, amiert nem valaszolt, es nem kuldte el nekem az acl rehab schedule-jet, amikor kertem tole
Szurkolok is a fickonak, mert a keves jo arcok egyike, de ugyanakkor merges is vagyok ra, amiert nem valaszolt, es nem kuldte el nekem az acl rehab schedule-jet, amikor kertem tole
thereisonly1ronaldo
- nmate
Morant majdnem tolt egy Rose-t.
Volt pár tweet amibe belebotlottam korábban is, hogy erős Rose vibeja van a srácnak, csak vigyázzon magára...
Stephék meg továbbra is elképesztőek, nem csak a gyenge ellenfelek voltak az elején. Leginkább a kezdő, de bőven pályántartható a pad anélkül, hogy szétesnének.
Ma Lillardnek is csak a végén sikerült két tripla, amíg "meccs" volt, védekezésben gyakorlagilag emberhátrány volt, de támadásban sem adott hozzá sokat.
Volt pár tweet amibe belebotlottam korábban is, hogy erős Rose vibeja van a srácnak, csak vigyázzon magára...
Stephék meg továbbra is elképesztőek, nem csak a gyenge ellenfelek voltak az elején. Leginkább a kezdő, de bőven pályántartható a pad anélkül, hogy szétesnének.
Ma Lillardnek is csak a végén sikerült két tripla, amíg "meccs" volt, védekezésben gyakorlagilag emberhátrány volt, de támadásban sem adott hozzá sokat.