Nekem nem tűnt részrehajlás, kétes meccset befolyásoló ítélet.
Végre nem ezen kellett mérgelődni, esküszöm jólesett...

HozzászólásSzerző: Impostor » 2024. április 18., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. április 18., csütörtök 14:11
...kivéve a kényelmes sociókat akik a Bernabeuban a 85 percben sétálnak fel a lépcsőn...RaúlCF írta: érdemes visszanézni a tizik utáni perceket. pillanatok alatt kiürül a stadion, a City játékosok húznak be az öltözőbe.
Mourinho alatt is sikeres volt a csapat, bbc-vel is sikeres volt a csapat de pár éve valami olyan összetartó családias lett az egész klub ami nagyon speciális. egyszerűen nagyon szerethető és szeretett ez a csapat. ritka amikor egy ekkora klub és a szurkolók ennyire egymásra találnak és ilyen közel vannak egymáshoz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 18., csütörtök 13:10
Es eszedbe jut a cigany barca, akik miutan kiestek, egybol elkezdtek fellocsolni a palyat ahol unnepelt az Inter.RaúlCF írta: érdemes visszanézni a tizik utáni perceket. pillanatok alatt kiürül a stadion, a City játékosok húznak be az öltözőbe.
Mourinho alatt is sikeres volt a csapat, bbc-vel is sikeres volt a csapat de pár éve valami olyan összetartó családias lett az egész klub ami nagyon speciális. egyszerűen nagyon szerethető és szeretett ez a csapat. ritka amikor egy ekkora klub és a szurkolók ennyire egymásra találnak és ilyen közel vannak egymáshoz.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 18., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. április 18., csütörtök 12:54
erről még eszembe jutott valami, amin folyamatosan felhúztam magam. Amikor végre ott voltunk a térfelükön és nálunk volt a labda, több olyan eset is volt, hogy valaki nem mert meghúzni egy-két (nem feltétlenül kockázatos) felpasszt, ehelyett alibipassz vissza Luninnak, aki meg előrevágta, és szerintem sose lett a miénk ismét.Halfkey írta: Az hogy mélyen vagyunk, nem presszingeltünk, az szerintem nem feltétlen gond. Az igen, ami legalább 45 perc volt a meccsen, hogy mikor kivédekeztük, az egyetlen ötletünk hogy Lunin azonnal visszarúgja nekik és jöjjenek újra. Akár röviden, akár hosszan, de valahogy ki kell hozni a labdát - ami az elején még ment is.
Fogunk még velük/ilyen csapatokkal játszani, szerintem erre ki kell találni valamit, és annak megfelelően intézni a nyarat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 12:48
nem feltétlen.Realista24 írta:Azt hittem, hogy amit mastol elvar az ember, azt magatol is megkoveteli, minimum.hehetheoriginal írta: másokkal és magammal szembeni elvárások nem feltétlenül fedik egymást.
de nincs is ezzel semmi baj, jólvanezigy.![]()
vállalom főnök.Kezdjuk ott, hogy hehe nem szurkolo, csak egy szemetlada.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 18., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 12:26
Azt hittem, hogy amit mastol elvar az ember, azt magatol is megkoveteli, minimum.hehetheoriginal írta: másokkal és magammal szembeni elvárások nem feltétlenül fedik egymást.
de nincs is ezzel semmi baj, jólvanezigy.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 18., csütörtök 12:17
De ha ez az elvaras nalad, akkor miert nem ugrod meg?hehetheoriginal írta: nem, de felreteve a fassagot, jo ha mas csapatok szurkoloi is jonnek, plane ha ertelmesen tudnak irni is.
mar itt az pozitivum, hogy rendezett, osszetett mondatok, helyesiras, ervekkel kifejtett velemeny, stb rendben volt, ellentetben jopar mas emberrel![]()
de azert meg ne kezdjuk el egymas faszat szopni.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 18., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: Hoppy » 2024. április 18., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Hoppy » 2024. április 18., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 18., csütörtök 11:57
Sztem csakis a jatekosok minosegen mulik.Halfkey írta: Az hogy mélyen vagyunk, nem presszingeltünk, az szerintem nem feltétlen gond. Az igen, ami legalább 45 perc volt a meccsen, hogy mikor kivédekeztük, az egyetlen ötletünk hogy Lunin azonnal visszarúgja nekik és jöjjenek újra. Akár röviden, akár hosszan, de valahogy ki kell hozni a labdát - ami az elején még ment is.
Fogunk még velük/ilyen csapatokkal játszani, szerintem erre ki kell találni valamit, és annak megfelelően intézni a nyarat.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 18., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 18., csütörtök 11:44
Lehet, hogy torte a halo, de megsem erzem azt, hogy tobb ertelmes, tenyleg golhelyzete lett volna a Citynek. Tehat mukodott a kep ellenere az, amit akartunk. A tuzzel jatszottunk, de vegeredmenyben ez vezetett celra.Buitre írta:El kellene már felejteni, hogy minden vagy fehér vagy fekete. Azért ha belegondolsz, szerintem te is érzed, hogy a seggünk töri a hálót és a bedaráljuk között azért van átmenet is...RealMadridFanatic írta: Tovabbra sem ertem mit varnak az elegedetlenek? Ez nem a 2000es evek, hogy minosegbeli folennyel bedaralunk mindenkit es szinte egyeduralkodok vagyunk a piacon.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. április 18., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 18., csütörtök 11:40
Mondjuk tavol all tolem az egybites gondolkodas, de a jelenlegi felallasban, helyzetben igy lehetett sikert elerni, ezt elmondta Ancelotti is. Szemnek nem volt kellemes, az teny, volt benne szerencse is, de olyan szintu szervezettseg es melo, amit mindenki beletett az megsuvegelendo.Buitre írta:El kellene már felejteni, hogy minden vagy fehér vagy fekete. Azért ha belegondolsz, szerintem te is érzed, hogy a seggünk töri a hálót és a bedaráljuk között azért van átmenet is...RealMadridFanatic írta: Tovabbra sem ertem mit varnak az elegedetlenek? Ez nem a 2000es evek, hogy minosegbeli folennyel bedaralunk mindenkit es szinte egyeduralkodok vagyunk a piacon.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem