Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:46

Galacticos írta:
MesQueUnClub írta:Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta
és arda meg aleix vidal?
Akkor úgy mondom, hogy hivatalos. :D De nagy változások nem lesznek én már ezt érzem, max 2-3 cserejátékos érkezik azt szega.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 13., szerda 23:44

MesQueUnClub írta:Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta
és arda meg aleix vidal?

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:39

Süti írta: Persze, az MSN bármelyik tagja helyett nehéz olyan embert találni, aki az elvárásoknak megfelel, de ha az eredeti hármas is elmarad az elvárásoktól, akkor valamit lépni kéne. Én úgy gondolom ez az edző dolga, Munírt személy szerint bedobtam volna.
Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta, most lesz lehetőség vérfrissítésre, amúgy Munír középen az igazi és a múltkori meccs alapján még Suárezben volt a legtöbb remény, hogy valahogy gólt lő.

De amit én nem értek, hogy a 4-3-3ról miért nem lehet váltani kétcsatáros felállásra, de ezen inkább azok agyaljanak akik súlyos pénzeket kapnak ezért. :D

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 23:34

https://twitter.com/FourFourDrew/status ... 6838231040

Oh yes.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:30

Figyelj én tisztában vagyok vele, hogy itt valami elszállt, és szerintem nem is elvárható minden évben a csúcsteljesítmény, ebben az egész csapat benne van, LE-től elkezdve a csapaton át mindenki. De őszintén nekem ettől most se rosszabb se jobb nem lesz az életem. :)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 13., szerda 23:30

Hungarokatalán írta:Mondjuk úgy a Clásicoig eléggé úgy tűnt, hogy ez is elég lehet. Ott megtört valami, és hullámvölgybe került a csapat
Én nem egészen így látom. Törvényszerű volt már a visszaesés a Barca részéről, hiszen rengeteget nyertek és sokkal több meccset játszottak, mint mondjuk mi. Ne felejtsük el, hogy mi nem voltunk a kupában érdekeltek és a klub vb-n sem. Az MSN meg végigjátszotta a szezont. A Barca pechére pont most jött ez ki. Nem a Clásicon kezdődött ez. Részben szerencsénk volt, hogy akkor játszottunk veletek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 13., szerda 23:27

MesQueUnClub írta:
Azért mert mind2 középen érzi csak igazán jól magát, és alternatívának egyik se az igazi Neymar/Messi mögé,

Am Ziro én tudom, hogy semmi nem tart örökké, a védelemben Piquén és Albán kívül mindenki kiöregedőben, jó ott egy Bartra de nekem ő nem opció kezdőbe. Csere támadó meg aztán egy hagyjuk, talán Munír középre azt ennyi.

De ez a mai produktum mintha nem is akartak volna gólt lőni esküszöm.

Persze, az MSN bármelyik tagja helyett nehéz olyan embert találni, aki az elvárásoknak megfelel, de ha az eredeti hármas is elmarad az elvárásoktól, akkor valamit lépni kéne. Én úgy gondolom ez az edző dolga, Munírt személy szerint bedobtam volna.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:26

MesQueUnClub írta:
Toti írta: értem én hogy munir + sandro, de.. ennyi erővel akárki lehetne edző ott. mivel ezekszerint (szerintetek) ennyi a dolga, hogy posztra cserél valaki helyett a másik ugyanolyan, csak gyengébb képességű. fasza :lol: semmi taktikai húzás? semmi más variáció? semmi más koncepció meccs közben? semmi meglepetés? semmi kipróbált dolog?
Ezt meg úgy írod mintha nálatok vészhelyzetben hatalmas edzői taktika lenne formáció váltásokkal begyakorolt figurákkal. :D
istenem, én nem akarok kötekedni, leírtam a véleményem. de nektek ez valami berögződés, hogy azonnal "velünk" kell visszakérdezni és nem azon elgondolkodni, hogy így van-e vagy sem? vagy hogy van-e benne igazság? ilyen hsz-t kár küldened sztem, de te tudod.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 13., szerda 23:24

ziro4vr írta: Nem csak a cserélgetésről van szó, hanem hogy LE, mint edző, mit tett hozzá tavaly óta a csapathoz? Vagy azt hittétek az örökké elég lesz? Annyira nem halhatatlan evör best of azért az a csapat.
Mondjuk úgy a Clásicoig eléggé úgy tűnt, hogy ez is elég lehet. Ott megtört valami, és hullámvölgybe került a csapat, pechünkre pont abban az időszakban, amikor a legnehezebb meccseinket játszottunk. Egyébként a bajnokságot, illetve a kupát még simán behúzhatjuk. Amivel azt hiszem, mindenki elégedett lenne egy triplázás után.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:24

Toti írta: értem én hogy munir + sandro, de.. ennyi erővel akárki lehetne edző ott. mivel ezekszerint (szerintetek) ennyi a dolga, hogy posztra cserél valaki helyett a másik ugyanolyan, csak gyengébb képességű. fasza :lol: semmi taktikai húzás? semmi más variáció? semmi más koncepció meccs közben? semmi meglepetés? semmi kipróbált dolog?
Ezt meg úgy írod mintha nálatok vészhelyzetben hatalmas edzői taktika lenne formáció váltásokkal begyakorolt figurákkal. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:23

meg ez a kérdés, hogy tétmeccsen becserélném-e őket.. elolvastad, hogy mit írtam? 5-6 gólos győzelmekkel végződő meccseken is fenthagyta mindet végig, akkor lehet, hogy nem kellene ilyenen gondolkodni meg kérdezni, hogy tétmeccsen ki cserélné be őket az msn helyett.. nem nem tétmeccseken.. hanem azokon ahol megtehette volna. akár variáció váltással is. de faszáb a 9821522rúgott gólt meg a másnapi címlapon az MSN

de nekem mindegy, én csak mondtam, hogy bőven benne van LE keze abban, hogy esetleg fáradtabbak és fásultabbak.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:22

Csabi írta:a visszamaradott hettike most az elmegyógyintézete tv szobájának a sarkában szipog? :lol:
Csabi nem tolsz be egy ilyen szavazást ? :lol:
Puskás Ferenc

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:22

Süti írta:
CR-t leszámítva azért nálunk Bale-t, Benzemát lényegesen többet rotálják, mint nálatok a hármast. Egyébként miért ne lehetett volna bedobni őket? :hmmm:
Azért mert mind2 középen érzi csak igazán jól magát, és alternatívának egyik se az igazi Neymar/Messi mögé,

Am Ziro én tudom, hogy semmi nem tart örökké, a védelemben Piquén és Albán kívül mindenki kiöregedőben, jó ott egy Bartra de nekem ő nem opció kezdőbe. Csere támadó meg aztán egy hagyjuk, talán Munír középre azt ennyi.

De ez a mai produktum mintha nem is akartak volna gólt lőni esküszöm.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 13., szerda 23:21

Matyi írta: Kit kellett volna akkor becserélnie? Douglast?
Mindegy kit be, de nem Rakiticet le. És fáj nem fáj, ez egy sabloncsere, ehhez nyúl, meccsképtől,eredménytől függetlenül, attól függetlenül,hogy Rakitic hogy játszik.

Hát ez nagyon gyenge produktum volt, a párharcban egy félidőt játszottunk jól, meg ma volt egy kicsit értékelhető 10-15 percünk, ez egy AtMa ellen kevés.
MSN kifulladt, de a kp is rendesen.
És igen is, LE sara,hogy nincsen alternatívájuk. Mert volt transzferban, de igazolni lehetett volna ettől függetlenül, akár most télen is.
A bagósra kiadtunk tavaly 20 milliót ( :lol: ), Nolitoért sajnáltuk ugyanezt.

Mindegy, annyi pozitív van ebben, hogy minusz két meccs, és ez még jól jöhet a bajnokságban. (irtó fáradt a banda, részben fejben,részben testileg)

Amúgy plusz megjegyzés, nekem nagyon hasonlít a mi idei szezonunk a tavalyi tietekre, annyi különbséggel, hogy bent vagyunk a spanyol kupadöntőben. Meg előnyünk van a bajnokságban, de arra sem adok már 50%nál többet,hogy behúzzuk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. április 13., szerda 23:21

a visszamaradott hettike most az elmegyógyintézete tv szobájának a sarkában szipog? :lol:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:18

Kéne egy olyan szavazás hogy melyik csapatot utálod jobban Atma,Barca vagy BM :lol:
Puskás Ferenc

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:18

MesQueUnClub írta:
Toti írta:luis enrique.. erről beszélek már kb 2hónapja ha nem több. 2 percre sem meri lecserélni egyik játékosát sem az msnből.. sztem mostmár nyilvánvaló szemmel látható hogy nagyon fáradtak és fásultak. főleg messi és neymar. persze faszán mutat az a 109 gól mikor még a spanyol kupa 32 között is őket játszatta. :lol: :lol: :lol:

nagy edző. és megint jöttek az alibi cserék. rakitic - arda 60-65.perc,
Mert Cé-t olyan sokszor cserélte le akár melyik edző is mi? meg az első 3asból.. elmondom kik vannak előre, Sandro, Munír és akkor most légy kedves és áruld el, hogy te tétmeccsen becserélnéd-e őket.
cét nemigazán, hozzáteszem volt hogy lehozták. (messinél volt ilyen?)
benzema nem is tudom, hogy játszott-e végig meccset idén? nem volt túl sok.
bale is bőven lett lecserélve.

értem én hogy munir + sandro, de.. ennyi erővel akárki lehetne edző ott. mivel ezekszerint (szerintetek) ennyi a dolga, hogy posztra cserél valaki helyett a másik ugyanolyan, csak gyengébb képességű. fasza :lol: semmi taktikai húzás? semmi más variáció? semmi más koncepció meccs közben? semmi meglepetés? semmi kipróbált dolog?

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:18

lestat írta:
Persze így ez jogos...de CR mondjuk birja is szoval az szar pelda volt.

Ugyanugy ahigy evek ota nem vesztek rendes vedoket megcsinaljatok a tanadosorral is...Pedro meg Sanchez sem lett szerintem rendesen potolva.
Bírni bírja, de a szezon első felében rápihent (ezt most nem beszólás kép) ugyan az volt nálatok is a gond, mikor Cé Bale orrbaszájba nyomatva volt és egyszerűen nem volt eredményük, Neymar és Messi most formán kívül és sétálgatva, pont ugyan úgy sz**t sem érnek, lehet akármi a hátára írva egy játékosnak ha kb semmit nem csinál a meccsen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 13., szerda 23:17

Cé nem jó példa, mert ő egy az egymillióból. Úgy vigyáz a testére és tartja karban, hogy lehet nyomatni mindig. Messi viszont nem ilyen, könnyebben kiég. Vagy Neymar. Ott van Turan, őt is fel lehetett volna tolni. Munir is lőtt gólokat. Nem csak a cserélgetésről van szó, hanem hogy LE, mint edző, mit tett hozzá tavaly óta a csapathoz? Vagy azt hittétek az örökké elég lesz? Annyira nem halhatatlan evör best of azért az a csapat.

Ő nem jön, de elteHetti ezt a meccset az archívumba nyugodtan.
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 13., szerda 23:16

mocsok írta:Hettyt akarok mostmostmostmost.
Én nem voltam itt, amikor ez a hegyi troll megjelent. Mit csinált? :D

Vissza: