Akkor úgy mondom, hogy hivatalos.Galacticos írta:és arda meg aleix vidal?MesQueUnClub írta:Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:46
Akkor úgy mondom, hogy hivatalos.Galacticos írta:és arda meg aleix vidal?MesQueUnClub írta:Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 13., szerda 23:44
és arda meg aleix vidal?MesQueUnClub írta:Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:39
Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta, most lesz lehetőség vérfrissítésre, amúgy Munír középen az igazi és a múltkori meccs alapján még Suárezben volt a legtöbb remény, hogy valahogy gólt lő.Süti írta: Persze, az MSN bármelyik tagja helyett nehéz olyan embert találni, aki az elvárásoknak megfelel, de ha az eredeti hármas is elmarad az elvárásoktól, akkor valamit lépni kéne. Én úgy gondolom ez az edző dolga, Munírt személy szerint bedobtam volna.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 23:34
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 13., szerda 23:30
Én nem egészen így látom. Törvényszerű volt már a visszaesés a Barca részéről, hiszen rengeteget nyertek és sokkal több meccset játszottak, mint mondjuk mi. Ne felejtsük el, hogy mi nem voltunk a kupában érdekeltek és a klub vb-n sem. Az MSN meg végigjátszotta a szezont. A Barca pechére pont most jött ez ki. Nem a Clásicon kezdődött ez. Részben szerencsénk volt, hogy akkor játszottunk veletek.Hungarokatalán írta:Mondjuk úgy a Clásicoig eléggé úgy tűnt, hogy ez is elég lehet. Ott megtört valami, és hullámvölgybe került a csapat
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 13., szerda 23:27
MesQueUnClub írta:
Azért mert mind2 középen érzi csak igazán jól magát, és alternatívának egyik se az igazi Neymar/Messi mögé,
Am Ziro én tudom, hogy semmi nem tart örökké, a védelemben Piquén és Albán kívül mindenki kiöregedőben, jó ott egy Bartra de nekem ő nem opció kezdőbe. Csere támadó meg aztán egy hagyjuk, talán Munír középre azt ennyi.
De ez a mai produktum mintha nem is akartak volna gólt lőni esküszöm.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:26
istenem, én nem akarok kötekedni, leírtam a véleményem. de nektek ez valami berögződés, hogy azonnal "velünk" kell visszakérdezni és nem azon elgondolkodni, hogy így van-e vagy sem? vagy hogy van-e benne igazság? ilyen hsz-t kár küldened sztem, de te tudod.MesQueUnClub írta:Ezt meg úgy írod mintha nálatok vészhelyzetben hatalmas edzői taktika lenne formáció váltásokkal begyakorolt figurákkal.Toti írta: értem én hogy munir + sandro, de.. ennyi erővel akárki lehetne edző ott. mivel ezekszerint (szerintetek) ennyi a dolga, hogy posztra cserél valaki helyett a másik ugyanolyan, csak gyengébb képességű. faszasemmi taktikai húzás? semmi más variáció? semmi más koncepció meccs közben? semmi meglepetés? semmi kipróbált dolog?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 13., szerda 23:24
Mondjuk úgy a Clásicoig eléggé úgy tűnt, hogy ez is elég lehet. Ott megtört valami, és hullámvölgybe került a csapat, pechünkre pont abban az időszakban, amikor a legnehezebb meccseinket játszottunk. Egyébként a bajnokságot, illetve a kupát még simán behúzhatjuk. Amivel azt hiszem, mindenki elégedett lenne egy triplázás után.ziro4vr írta: Nem csak a cserélgetésről van szó, hanem hogy LE, mint edző, mit tett hozzá tavaly óta a csapathoz? Vagy azt hittétek az örökké elég lesz? Annyira nem halhatatlan evör best of azért az a csapat.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:24
Ezt meg úgy írod mintha nálatok vészhelyzetben hatalmas edzői taktika lenne formáció váltásokkal begyakorolt figurákkal.Toti írta: értem én hogy munir + sandro, de.. ennyi erővel akárki lehetne edző ott. mivel ezekszerint (szerintetek) ennyi a dolga, hogy posztra cserél valaki helyett a másik ugyanolyan, csak gyengébb képességű. faszasemmi taktikai húzás? semmi más variáció? semmi más koncepció meccs közben? semmi meglepetés? semmi kipróbált dolog?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:22
Csabi nem tolsz be egy ilyen szavazást ?Csabi írta:a visszamaradott hettike most az elmegyógyintézete tv szobájának a sarkában szipog?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:22
Azért mert mind2 középen érzi csak igazán jól magát, és alternatívának egyik se az igazi Neymar/Messi mögé,Süti írta:
CR-t leszámítva azért nálunk Bale-t, Benzemát lényegesen többet rotálják, mint nálatok a hármast. Egyébként miért ne lehetett volna bedobni őket?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 13., szerda 23:21
Mindegy kit be, de nem Rakiticet le. És fáj nem fáj, ez egy sabloncsere, ehhez nyúl, meccsképtől,eredménytől függetlenül, attól függetlenül,hogy Rakitic hogy játszik.Matyi írta: Kit kellett volna akkor becserélnie? Douglast?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. április 13., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:18
cét nemigazán, hozzáteszem volt hogy lehozták. (messinél volt ilyen?)MesQueUnClub írta:Mert Cé-t olyan sokszor cserélte le akár melyik edző is mi? meg az első 3asból.. elmondom kik vannak előre, Sandro, Munír és akkor most légy kedves és áruld el, hogy te tétmeccsen becserélnéd-e őket.Toti írta:luis enrique.. erről beszélek már kb 2hónapja ha nem több. 2 percre sem meri lecserélni egyik játékosát sem az msnből.. sztem mostmár nyilvánvaló szemmel látható hogy nagyon fáradtak és fásultak. főleg messi és neymar. persze faszán mutat az a 109 gól mikor még a spanyol kupa 32 között is őket játszatta.![]()
![]()
![]()
nagy edző. és megint jöttek az alibi cserék. rakitic - arda 60-65.perc,
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:18
Bírni bírja, de a szezon első felében rápihent (ezt most nem beszólás kép) ugyan az volt nálatok is a gond, mikor Cé Bale orrbaszájba nyomatva volt és egyszerűen nem volt eredményük, Neymar és Messi most formán kívül és sétálgatva, pont ugyan úgy sz**t sem érnek, lehet akármi a hátára írva egy játékosnak ha kb semmit nem csinál a meccsen.lestat írta:
Persze így ez jogos...de CR mondjuk birja is szoval az szar pelda volt.
Ugyanugy ahigy evek ota nem vesztek rendes vedoket megcsinaljatok a tanadosorral is...Pedro meg Sanchez sem lett szerintem rendesen potolva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 13., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 13., szerda 23:16
Én nem voltam itt, amikor ez a hegyi troll megjelent. Mit csinált?mocsok írta:Hettyt akarok mostmostmostmost.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem