Sorozatok, TV műsorok
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
na az korrekt, én még év elején/közepén semmi érdemleges hírt nem találtam a folytatásról, de akkor rá is megyek, köszi az infottubatibi írta: Csak úgy szólok:
Attack on Titan 4. évad 1. része kint van.![]()

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Csak úgy szólok:
Attack on Titan 4. évad 1. része kint van.
Attack on Titan 4. évad 1. része kint van.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
SW minden + Mando 2x6géza írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Plusz alapbol eleg keves jedirol tudunk, aki eletben van. Luke, Leia, Ahsoka, Ezra, plusz meg a Fallen Orderbol lehet ket karakter, de arrol nekem nincs bovebb infom. Vagy egy teljesen uj karakter, az is lehet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom pontosan, hogy a Mandalorian mikor játszódik, de ugye valamikor a VI és VII filmek között. Viszont akkor Luke éppen valamikor ebben az időszakban kell létrehozza a Jedi Academy-t amit majd aztán Kylo Ren szétver. Szóval gondolom ott voltak mások is Kylo-n kívűl, úgyhogy még kellet létezzen nehány új Jedi jelölt. Viszont ha ez így van akkor jogos a kérdés, hogy Ahsoka-nak fogalma sincs az egészről, vagy miért nem mondta azt, hogy Mando vigye oda Grogu-t.
Aztán lehet ez full hülyeség, mert nem is akkor játszodik a Mandalorian

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Plusz alapbol eleg keves jedirol tudunk, aki eletben van. Luke, Leia, Ahsoka, Ezra, plusz meg a Fallen Orderbol lehet ket karakter, de arrol nekem nincs bovebb infom. Vagy egy teljesen uj karakter, az is lehet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tipp: Ezra. Thrawn miatt gyanitomziro4vr írta: Mando
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jó öreg Boba kicsit fat lett mondjuk de na, nekem adta azért. Vajon kivel kommunikált Grogu? Az őreg légjárót nem hozzák be egy cameora?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mando
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jó öreg Boba kicsit fat lett mondjuk de na, nekem adta azért. Vajon kivel kommunikált Grogu? Az őreg légjárót nem hozzák be egy cameora?
Nem illik.
Mando 2x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Tudom.... Nem kéne leakadni ilyeneken.... De baszki....
Levette a Jetpacket.... Majd megjön az enemy és elszalad mellőle, ahelyett, hogy visszavenné.....
A többit meg tudjuk.... Futva pont nem ér oda a végén....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Tudom.... Nem kéne leakadni ilyeneken.... De baszki....
Levette a Jetpacket.... Majd megjön az enemy és elszalad mellőle, ahelyett, hogy visszavenné.....

A többit meg tudjuk.... Futva pont nem ér oda a végén....

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hm. jó lenne már egy timeline a mandóról meg a rebelsről.nmate írta: Mando 2x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elhuztak elottunk a mezes madzagot.
Gyanusan Ezra is bejon a kepbe majd.
Amugy most inkabb afele hajlok, hogy nem Palpatinenak keszitenek elo, hanem force sensitive trooperek vannak talcan.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mando 2x6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elhuztak elottunk a mezes madzagot.
Amugy most inkabb afele hajlok, hogy nem Palpatinenak keszitenek elo, hanem force sensitive trooperek vannak talcan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elvileg már pörögikelemen5 írta: Azt lehet tudni, hogy mikor folytatódik a Vikings 6. évada?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Azt lehet tudni, hogy mikor folytatódik a Vikings 6. évada?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Éppen az ilyen sorozatoknál voltam vele úgy, hogy mindenképpen angolul, felirattal kell megnézni. Vikings, Black Sails, volt még valami kalózos 1 évados sorozat. Ahol kijön az akcentus és az eredeti hang által adott plusz élmény. de idevenném még a nemrég leadott See sorozatot is. The 100 dettó. Korábban volt már róla itt szó, hogy nagyon kevés sorozat van, ahol a magyar szinkron jobb (Rém rendes család pl), de legtöbb esetben "csakazangol". De anno a vámpírnaplók, Originals páros esetében is mérföldekkel jobb volt angolul, magyar össze se hasonlítható az eredetivel. (Klaus, Damon, Elijah trió eredeti hangja... zseniális)wZoLee7 írta: Szerintetek szinkron mikor lesz a Vikingek utolsó évadához majd? Annó azzal kezdtem el nézni és bár a legtöbb sorozatot nem szinkronnal nézam mostanában, ott megszoktam azokat a hangokatmondjuk ha sokat kell várni akkor esélytelen h ne nézzem meg most
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintetek szinkron mikor lesz a Vikingek utolsó évadához majd? Annó azzal kezdtem el nézni és bár a legtöbb sorozatot nem szinkronnal nézam mostanában, ott megszoktam azokat a hangokat
mondjuk ha sokat kell várni akkor esélytelen h ne nézzem meg most

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Feeling abszolt rendben van, mindig tudod a resz elso masodpercetol kezdve, hogy na ez Star Wars.Mickey írta: Mandalórinál megvan az első évad feelingje?![]()
Gondolom nagy történéseket nem kell várni.![]()
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mandalórinál megvan az első évad feelingje?
Gondolom nagy történéseket nem kell várni.

Gondolom nagy történéseket nem kell várni.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- h3x0r
Szerintem ziro a barátok köztről beszélt.nmate írta:Megtehetik, SW, úgyis nézik az emberek, percre kell menni, nem - úgymond - minőségre. Minél több képernyőidőre szét lehet húzni így egy egységnyi írói munkát, annál jobb.ziro4vr írta: Egyértelműen a minél több spinoff a cél szerintem, mondjuk én nem örülök, ígyis az évadok fele filler.

Lesz helyette 10 minosithetetlen, igenytelen fos napi sorozat. Nem lesz nagy valtozas a szorakoztatas minosegu mercejen.