Ha jol tudom, akkor Lukaku 18 eves volt, mikor kihagyta. Amugy egyet ertek mindennel._Bushido_ írta:Debruynét és Lukakut anno Mourinho is megmondta, utóbbi hagyott ki asszem egy sorsdonto 11est a kupadöntőn. De nemrég volt interjú vele, hogy ők akartak távozni... Nem akarta ő eladni őket...wZoLee7 írta: Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal
Viszont a mentalitásbeli gondok itt ki is jönnek, igaza volt már akkor is velük kapcsolatban.
Amúgy carrasco is mrnt Kínába a belgáktól, de hamar rájött és visszaigazolt. Witsel mellett hulk is eltékozolta a karrierjét, pedig fél Európa vitte volna akkoriban.
Ui: 19 eves volt, Bayern ellen a szuperkupan. Szerintem ez siman benne van a fociban.