Egy kommentelő a minap másutt azt írta.....eddig barca drukker voltam,de ettől a ****pikétől elment a kedvem a klubtól,és atletis lettem.
RMCF! Nagyon adom,amit írsz, de a fent idézett rész szerintem eléggé irracionális és a Te írásodból nekem pozitívumként, vagy akár követendő példaként cseng ki. Pedig egyáltalán nem életszerű, pláne ha kiveszed a cirka 16 éves átlagéletkorú szurkolói közösségeket és bent hagyod a komoly szurkolókat.
Szerintem a legtöbben nálunk is a csapatnak, a hagyományoknak, a történelemnek, ill. az értékeknek drukkolnak és nem adott játékos(ok)nak, így azt gondolom, hogy ez a fajta hozzáállás nem lehet elvárható egy -igazi- szurkolótól. Maradjunk abban, hogy mióta követem a Realt ('95), azóta itt is megfordult már pár olyan karakter, akit csak a legnagyobb jóindulattal lehetett méltónak nevezni a mezhez és történt sok incidens, ami miatt én szégyelltem magam, mert messze állt az úriemberek klubjától. Viszont ha 24/7-ben kaptam volna miattuk az arcomba a savat, akkor sem mondtam volna, hogy na jóvan', atletis leszek. Hát eszembe sem jutott volna, csak az, hogy hogyan védjem a mundér becsületet és hogyan finomítsam az amúgy nehezen kimagyarázható tényeket (pl.Pepe). Innentől kezdve pedig máris érthető az a sok szerecsenmosdató, hamis, álságos, félrebeszélő reakció, amit számtalanszor megtapasztalhattál már a túloldalról, ahol lényegében hamis arculatra épül egy komplett klub. Egy amúgy ismert és komoly klub.
Valahol kicsit minden szentnek maga felé hajlik a keze, így nem lesz mindenkiből atletis.
Ja! Amúgy jöhetnél gyakrabban mostanság…