Ha pia, akkor tömény, persze normális minőségben. A kefirt nem szeretemziro4vr írta:Mindig is tudtam hogy valami nincs rendben veled.![]()
Akkor mit iszol, kefirt meg koktélokat?![]()

Máté

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 8:28
Ha pia, akkor tömény, persze normális minőségben. A kefirt nem szeretemziro4vr írta:Mindig is tudtam hogy valami nincs rendben veled.![]()
Akkor mit iszol, kefirt meg koktélokat?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 8:25
http://replygif.net/i/1525.gifRealista24 írta:A sör szar.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 8:21
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 8:14
Ismerősöm mesélte hogy ő is kóstolta a csapolt és a dobozos Guiness-t és kis túlzással ég és föld a kettő. Ez mitől van...nmate írta:900-1000 között, attól függ melyik budapesti pubban iszod.sonic írta:Mennyibe faj otthon egy pint guinnes, csak kivancsisagbol?
Dobozos amúgy most volt leárazva Lidlben, 500-as volt egy pint. Vettem is egy négyes pakkot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 7:47
900-1000 között, attól függ melyik budapesti pubban iszod.sonic írta:Mennyibe faj otthon egy pint guinnes, csak kivancsisagbol?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 7:35
300 forint körül volt múltkor a Tescoban.sonic írta:Na azt en nem. Akkor inkabb Fosterst iszok.Remy írta:Továbbra is az üveges Kronenbourg 1664 nyeri a versenyt.Valamiert nem izlik. Ez odahaza draga sor?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 7:31
Nem tudom, amit én vettem eddig Pesten, az import volt... Szóval csak igazi...bár kitudja már.sonic írta:Volt szerencsem inni Brnoban... aztan otthon. Van kontraszt.rashidm írta:Nekem csak a Bud, annál jobban még nem ittam. A Starot meg már itthon is gyártják, szóval az se original már...sajnos.Nem is kicsi.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 14., péntek 7:27
Volt szerencsem inni Brnoban... aztan otthon. Van kontraszt.rashidm írta:Nekem csak a Bud, annál jobban még nem ittam. A Starot meg már itthon is gyártják, szóval az se original már...sajnos.
Mennyibe faj otthon egy pint guinnes, csak kivancsisagbol?nmate írta:Egy pint csapolt Guinnesst én is szívesen iszok, de ott már tényleg borsos az ár
Erdekes amugy hogy barkinek mondtam eddig hogy magyar sorok kozul mindig a banyaszt valasztom azt mondta hogy hulye vagyok.nmate írta:Utóbbit amúgy addig amíg nem kóstolja meg az ember, addig el sem hiszi hogy iható
Na azt en nem. Akkor inkabb Fosterst iszok.Remy írta:Továbbra is az üveges Kronenbourg 1664 nyeri a versenyt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 7:18
Vittünk le azt is balatonra a nyáron, volt több ízben is. Azt nem mondom, hogy rossz, de azt sem, hogy annyira jó. Mondjuk az ára több, mint korrekt, szóval...nmate írta:Most nézem a képet, az a Blanc. Az a búzasör, egy fokkal jobb. Nálam ízre kb. az Argus búzasöre mellett van, csak ugye fűszerezett. Argusokat próbáld ki, megéri. Olcsó, és jó.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 7:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 7:13
A pénzt én "nem" nézem, mert 2 sörnél többet úgysem kell vennem.nmate írta:Ennyi pénzért nem veszek olyan sört, amiben kukorica vanRemy írta:üveges Kronenbourg 1664
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 7:12
Ennyi pénzért nem veszek olyan sört, amiben kukorica vanRemy írta:üveges Kronenbourg 1664
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 7:09
Az a probléma, hogy az utóbbi hónapokban 90%-ban csak minőségibb söröket ittam. (mondjuk ez nem jelent olyan nagy mennyiséget). Továbbra is az üveges Kronenbourg 1664 nyeri a versenyt. Ár/érték arányában ez volt eddig a legjobb.nmate írta:Gyanítom szokatlan volt, mert tényleg nagyon minőségi sör, nem egy kategória az itthoni sörök 90%-ával.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 7:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 6:59
Nemrég próbáltam ki, de brutál nagyot csalódtam benne, pláne, hogy mennyi volt az ára...nmate írta: Aztán ott a Duvel, szintén baromi finom, sokan a legjobb belga sörnek mondják.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 6:57
Nekem csak a Bud, annál jobban még nem ittam. A Starot meg már itthon is gyártják, szóval az se original már...sajnos.sonic írta:Ha boltba veszek akkor Staro vagy Bud, ha van, ha nincs akkor ami szimpatikus a polcon. Szeretek ujakat kiprobalni. Ra lehet futni konnyen nagy csalodasokra, de uj sort kostolni mindig jo moka.Kocsmaban jeghideg csapolt Guiness nekem nagyon adja ugyhogy altalaban azt szoktam, de valamiert ha boltba veszem es lehutom, az mar annyira nem. Nem tudok rajonni miert... Regen Edelweiss volt a nagy kedvenc, de azt itt sehol sem lattam eddig.
Hazai felhozatalbol a kobanyait preferalom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 6:52
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 14., péntek 1:29
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem