Önző? Pont ő? Hát ezen besírtam...Isco pedig önző...főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
![]()

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:18
Önző? Pont ő? Hát ezen besírtam...Isco pedig önző...főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 22., vasárnap 20:58
Cét nem kell lehozni. A világ legjobbjának játszania kell,amennyit csak lehet. A sörmeccseken nem kell játszatni,max félidőket,de a bajnokikon és mindenféle kupameccseken nyomatni kell. Ő akkor jó,ha meccsben van. Aztán majd észrevesszük,ha nem bírja.cét kéne néha lehozni, meg ma benzemát kellett volna már kb 20 perce. nem azért mert sok helyzetet kihagyott hanem mert hosszú a szezon és eddig ő sem túl sokat pihent.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 19., csütörtök 11:40
ezek már 100 ezerszer át voltak beszélve...mert odavágó 3-0 lett és már az idegenben lőtt gól is megvolt. simán belefért
mert odavágón coentrao bénázott a 90. percben
mert a spori kamu tizit adott a citynek
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 18., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 18., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 18., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 18., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 18., szerda 16:19
miért kaptunk ki tavaly a Galatatól?
miért a Bayern ment tovább tavaly előtt a BL döntőbe?
vagy akár tavaly a csoportkörben, miért nem tudtuk legyőzni a Cityt idegenben?
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. szeptember 18., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 18., szerda 15:43
Nekifutásból nagyobbat lehet ugrani. Helyből lenyúlni nehezebb és mivel Diego magasabb, ezért neki nagyobb esélye van kiütni az ilyeneket.miVida írta:http://www.youtube.com/watch?v=IjpMF7Z2mqQGabo írta:
Azt Iker nem fogta volna. Az ok egyszerű, López magasabb. Ez óriási előny nála.
most TÉNYLEG nem kötekedésképp, de nekem ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=uAiYoULKCqs
meg tud nyúlni, mint a takonymeg azért van lábizma... én el tudom képzelni, h kivédte volna, de mostmár ki tudja??
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 18., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 18., szerda 15:15
Igazából ennyi a lényeg. Khedirának vannak jó megmozdulásai szökő évente, de Modric rengeteget melózik helyette, és Illarra nagyon hasonlít Alonsora. Így ebben a 4-4-2-es védelmi rendszerben amit vélek felfedezni védekezéskor szerintem teljesen stabil lesz vala is, főleg azért mert még fiatal, és alapjába véve gyorsabb mint Alonso volt. Abban is biztos vagyok, hogy, ha lesz 1 toppos Varane a védelemben akkor azzal a kp is stabilabb lesz, mert Pepe nagyon pontatlan és sok labdát szór el, ezzel nehezítve a kp dolgát...___Samy___ írta:khedira ilyen téren megint nem téma, mert ő egyszerűen evés, mindig modric melózik helyette, és jó lenne már, ha egy kicsit levenné valaki ezt a terhet róla, hogy tudjon alkotni előre játékban
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 18., szerda 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=IjpMF7Z2mqQGabo írta:Azt Iker nem fogta volna. Az ok egyszerű, López magasabb. Ez óriási előny nála.Zidanekrisz írta:Isco gólja előtt közvetlenül Lopez olyat védett amit nem azt mondom hogy Casillas nem védett volna, de nagyobb az esély h abból gólt kapunk ha ő áll a kapuban. Érdemes megnezni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 18., szerda 15:00
igen, nekem is ez jelenti a kérdőjelt, nem biztos, hogy védekezésben elbírja a csapat az illarra-modric-isco sortCS0ki írta:Egyébként Illarra...Néha tényleg azt hittem, hogy Alonso szaladgál, egy az egyben olyan a mozgása, nagyon durva. Amikor forgolódott két török között, majd a jó irányba kijött közülük szabadon, az az egyik legszebb mozdulatsor volt tegnap. Nekem nagyon meggyőző az, amit tegnap láttam tőle. Hideg fej, magabiztosság, intelligencia. Már csak az a kérdés, hogy a védekezésben elég lesz-e az általa vezetett középpálya.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem