OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ezekről nem hallottam, én a varga-lugas-dupla szentháromságon nőttem fel.ziro4vr írta:Inkább bubis párti vagyok, na meg a csapvízzel kapcsolatban is vannak aggályaim, de jó tudni ezeket, köszi. Amúgy főleg szentkirályis vagyok, mégiscsak helyi cucc, na meg Figo.![]()
Csak a gléda, 365, lafiesta meg rúzsa sándor.rashidm írta: Nah igen, egyetemi éveim elején nálam is csak az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban rottyra rakjuk magunkat.Jó kis kevert, meg a vargaborból fröccs... másnaposságra tökéletes párosítás.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Inkább bubis párti vagyok, na meg a csapvízzel kapcsolatban is vannak aggályaim, de jó tudni ezeket, köszi. Amúgy főleg szentkirályis vagyok, mégiscsak helyi cucc, na meg Figo.

Csak a gléda, 365, lafiesta meg rúzsa sándor.rashidm írta: Nah igen, egyetemi éveim elején nálam is csak az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban rottyra rakjuk magunkat.Jó kis kevert, meg a vargaborból fröccs... másnaposságra tökéletes párosítás.

Nem illik.
-
PÜ-ben írhatsz erről nyugodtan, engem érdekelne. Vagy akár a fórumra is mehet.Realista24 írta:Nagyjából kerülni kell mindent ami műanyag palackban van. Van egy vízügyes ismerős, aki az ásványvizek bevizsgálásával foglalkozik, és hogy milyen folyamatok játszódnak le egy-egy műanyag palackos vízben, normál hőmérsékleten, hidegben és meleg hatására....brutálisziro4vr írta:Mesélj, engem érdekelnek ezek. Illúzióim meg nagyon nincsenek.![]()
Ha veszel egy ásványvizet és a kocsiban hagyod (még ha csomagtartóban is), a kocsit a napon, és ott van egy közepes időt, jobb, ha ki is dobod utána...
Ez a bubimentesre vonatkozik, a bubis néhány fokkal ellenállóbb.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyjából kerülni kell mindent ami műanyag palackban van. Van egy vízügyes ismerős, aki az ásványvizek bevizsgálásával foglalkozik, és hogy milyen folyamatok játszódnak le egy-egy műanyag palackos vízben, normál hőmérsékleten, hidegben és meleg hatására....brutálisziro4vr írta:Mesélj, engem érdekelnek ezek. Illúzióim meg nagyon nincsenek.

Ha veszel egy ásványvizet és a kocsiban hagyod (még ha csomagtartóban is), a kocsit a napon, és ott van egy közepes időt, jobb, ha ki is dobod utána...
Ez a bubimentesre vonatkozik, a bubis néhány fokkal ellenállóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nah igen, egyetemi éveim elején nálam is csak az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban rottyra rakjuk magunkat.nmate írta:Amúgy ott a 4-1-es VBK a best, utánozhatatlan. Iszod mint a vizet, egyszer csak beüt és jöhet a teleport.
Megjegyzésként idebiggyeszteném, már elhagytuk a kulturált ivászat mezejét

- ziro4vr
Előtte mit ittál, szódát citromkarikával?Zsombor írta:Söröknél mióta elkezdtem

Amúgy ha már Veszprém, ajánlom a Sörkertet, Sörpincét, Gössert vagy a Bárkát, utóbbiban egyszer úgy lefejeltem a gerendát a lejáratnál, hogy szétnyílt a fejem. Mikor csupa részeg akar ellátni..epic.
Illetve régen volt a legendás hely, az Italtőzsde, na az volt a top.
Nem illik.
-
Jah, meg már van létszámstop, meg már cigizni sem lehet a koliban. Régen faja hely volt, azok a heringparty-k, meg a bebaszások.nmate írta:Sportsdirect tele van most akcióval.Kerlon írta:Nem tudtok valami olcsó külföldi oldalt, ahonnét csukát lehetne rendelni?
Drönk, legjobb hely![]()
Gólya évemben szerda csütörtök csak akkor nem voltam ott ha beteg voltam.
Akkor még lehetett cigizni lent, hát oda józan ember nem ment le.

Söröknél mióta elkezdtem időnként iszogatok minőségieket is(2-3 éve), azóta nekem kb mindegy, hogy Dreher, Soproni, Ászok, szinte egy kaptafa. Mondjuk az idei nyári Dreher nekem eléggé bejön, meg ár-érték arányban az Argus is baromi jó, nyaraláson ipari mennyiségben fogyott.
A rövidek az kényes téma, mert nekem általában nem az a célom, hogy gyorsan beüssön, inkább olyan vagyok, mint Máté, elücsörgök a pia felett. Mondjuk whiskeyt kb 2 éve képtelen vagyok inni, akkor picit túltoltam a témát.
Viszont pár hónapja rájöttem, hogy a vodka-erdeigyümöcsös cappy az parádés.

A rövidek az kényes téma, mert nekem általában nem az a célom, hogy gyorsan beüssön, inkább olyan vagyok, mint Máté, elücsörgök a pia felett. Mondjuk whiskeyt kb 2 éve képtelen vagyok inni, akkor picit túltoltam a témát.

Viszont pár hónapja rájöttem, hogy a vodka-erdeigyümöcsös cappy az parádés.

Drönk jó hely. Ott a csapos kb halálig akart itatni.Náálunk a koliban (Vásárhelyi Pál) van a Drönk nevezetű kocsma. Ott ha a pultos elbasz valamit, akkor kap 2 dl unicumot... Elég sok fogy az unicumból.![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sportsdirect tele van most akcióval.Kerlon írta:Nem tudtok valami olcsó külföldi oldalt, ahonnét csukát lehetne rendelni?
Drönk, legjobb hely

Akkor még lehetett cigizni lent, hát oda józan ember nem ment le.
-
Náálunk a koliban (Vásárhelyi Pál) van a Drönk nevezetű kocsma. Ott ha a pultos elbasz valamit, akkor kap 2 dl unicumot... Elég sok fogy az unicumból.Kerlon írta:unicum next még elmegy, de a sima... hát az valami mocsok

-
Kerlon írta:ziro4vr írta:jéger papát meg kihagytam, az is parádé energia itallal.
Gerendás Zsim- energiaital is erős páros, jégerrel szerintem nem annyira jó.
Nem tudtok valami olcsó külföldi oldalt, ahonnét csukát lehetne rendelni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arról is lehetne, de lehet többet nem innátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Esetleg a kefirek felé, de ezeket majd legközelebb.nmate írta:Mondjuk én a dezodorok felé mentem volna el, de így sem rossz.pátkán írta:Tudtam h gyorsan váltani fogtok a kávé témáról
Bár beszélhetünk ásványvizekről is, az is biztosan izgalmas téma.

Nem illik.