Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.El Unico írta:akkor minek ide Gundogan?
A Modric, Illarra, Gündogan, Casemiro négyes tökéletes lenne. Bőven lehetne variálni. Így Isco kiesésénél is nyugodt szívvel mehetne feljebb Modric.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 17:43
Xabi 90% távozni fog, Khedira meg remélhetőleg.El Unico írta:akkor minek ide Gundogan?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 23., hétfő 17:37
Ha szerinted Illarramendi lesz az alapja a jatekunknak,akkor minek ide Gundogan? Gondolom nem akarod padra vagni Modricot vagy Iscot,akkor kerdezem en,kinek a helyere gondoltad Gundogant? A kozeppalyank igy jo ahogy van,nekem meg Khediraval sincs bajom mostanaban,sokat melozik,a tamadasepiteshez egyaltalan nem ert,ez teny,de a vedekezese egesz jo,de Ti abba kottok bele hogy a golpassza is mero veletlen volt,igazabol Ramosnak szanta csukott szemmel... vicc. Idaig azert ne sullyedjunk mar le hogy a golpasszaba kottok bele...Illarra lehet az alapja annak hogy ne csak eszetlen vagdalkozás legyen, hanem okos labdajáratás. Jövőre Khedira out, Gündogan in, és akkor nagyon fasza kp-nk lesz
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 16:59
annyit ajánlottak érte idén, ismeretlen tettesek.h3x0r írta: kerult 4x millaba? (Khedira 12 millio volt..)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 16:57
Khedira egy klasszis, o nem kell felnezzen, erzi hogy ki merre vanzalkrisz írta:Az a gólpassz is tegnap... még csak meg sem próbált felnézni vagy jó helyre passzolni, ahogy jött belerúgott egyet, aztán meg ünnepelteti magát, mintha így akarta volna. És elhiszi magáról, hogy sztár..
zalkrisz írta: Ha belegondolok, hogy abból a 4x millából vehettünk volna helyette egy Suárezt majdnem......................
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 23., hétfő 16:31
Abból a kameranézetből mi nem is láthattuk mennyire állt kinn a kapus. Amúgy nem tudom mit kell ezen nyavalyogni, nemhogy örülnénk, hogy van egy olyan játékos aki technikás, érzi a játékot és emellett magabiztosan, felszabadultan játszik.. Tudjuk milyen az, ha valakinek megvannak a képességei, de görcsös...miVida írta:(amúgy sztem minden a félpályás ellövéssel kezdődött nálam, mert azt én nagyon is túlzásnak gondoltam...)
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 23., hétfő 15:02
Ha a Barcánál az, akkor nálunk is.pavel írta:Nem kötözködés, de Arbeloa nem annyira saját nevelés....
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 14:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 23., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 23., hétfő 14:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 23., hétfő 12:23
Csak kicsit árnyalja a képet,hogy ha van Marcelo,Varane,akkor Arbe meg Nacho a padon kezd,Jesé is kapott úgy kb 10 percet,Morata meg...Basszus jó volt látni a meccs végén a csapatban a 6 saját nevelésű játékost ( Diego Lopez, Carvajal, Nacho, Arbeloa, Jesé, Morata). Alig várom már a kupameccset amikor majd Jesé és Morata kezdenek majd. Am tegnap Nacho is jó volt!
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 23., hétfő 11:40
én arra gondoltam, h azonnal vissza Benzinek, de abban van vmi, h Ronaldo azt nem hagyta volna annyibanh3x0r írta:- masodik:mire hozza kerult a labda, Ronaldo lesen volt, ha azonnal rugja Benzemanak, akkor a portugal valoszinuleg bele er. Ha az atvetel utan rugja Benzemanak, akkor meg mar mindket jatekos lesen van. Max DM-nek adhatta volna, de 3-4 getafe jatekos volt korulotte. Jol dontott, hogy ellotte.miVida írta: 1:27:30 után - félpálya
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol)
1:32:00 - mit akart? vagy itt is jól tette, hogy nem passzol?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 23., hétfő 10:41
Ne keresd a kákán a csomót. Egyszerűen nincs olyan, hogy mindenki jó döntést hozzon. Lehet legközelebb meg azt mondod, hogy miért nem próbálta meg egyedül... Amúgy meg DM minden 3. labdát elad, de még is jó mostanában. Lehet ő egy sorral hátrébb sokkal hasznosabb, mint elől.miVida írta:ok. Egyrészt. Ha annyira mindegy, h mit írok, akkor miért téma?Másrészt én nem szándékoztam Iscora rászállni, és fikázni csak azért, hogy majd én megmondom a tutit, vagy azért mert utálom. Isco az egyik a top10ben a kedvenceim között, és nagyon tetszett a gólja, az a továbbtett labda Ronaldonak. Viszont a gólja után nem passzolt annyit... ok, lehet felbátorodásnak nevezni, vagy aminek akarjátok, de én nem csak leültem a gép mellé, aztán rámutattam találomra valakire a squadból, akit lehetne oltani, hanem meccs közben is volt 2 önző megmozdulása (mondjuk az a félpályás gól, nekem mondhattok akármit, az nagyon sz-r próbálkozás volt és felettébb nagyképű... mégha nem is ez jellemző rá általában) és ezután tovább figyeltem és hát, mondom, van mit finomítani a gyereken, és tudom, hogy csak jobb lesz
![]()
amúgyvisszanézve a meccset:
http://www.youtube.com/watch?v=_RYmW_Od_bY
igazából nem is találtam olyan sok önző jelenetet, csak gondolom a meccs közben, mivel azt figyeltem, azért tűnt soknak a 3:
1:27:30 után - félpálya
1:29:50 - Ronaldonak vagy Benzemanak kellett volna...sztem (Ronaldo megteheti, hogy nem passzol)
hexor adott magyarázatot nekem, (thx), így ezt tudom adni:Isco nem onzo, csak van onbizalma. Nem olyan iranyito, aki szemben az ures kapuval is azt keresi, hogy kinek tudna meg lepasszolni a labdat, hanem egy tamado kozeppalyas, aki ha ott van a 16-oson belul, akkor van mersze elrugni a labdat. Es jelen pillanatban pont ez kell a csapat szamara, egy olyan iranyito, aki goleros, leveszi a terhet Ronaldorol.![]()
ferni pedigna mind1
![]()
annak amúgy örültem, h Pepe betaláltkellett a múltkori Getafe kaland után
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 9:27
- masodik:mire hozza kerult a labda, Ronaldo lesen volt, ha azonnal rugja Benzemanak, akkor a portugal valoszinuleg bele er. Ha az atvetel utan rugja Benzemanak, akkor meg mar mindket jatekos lesen van. Max DM-nek adhatta volna, de 3-4 getafe jatekos volt korulotte. Jol dontott, hogy ellotte.miVida írta: 1:27:30 után - félpálya
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 23., hétfő 9:09
Isco nem onzo, csak van onbizalma. Nem olyan iranyito, aki szemben az ures kapuval is azt keresi, hogy kinek tudna meg lepasszolni a labdat, hanem egy tamado kozeppalyas, aki ha ott van a 16-oson belul, akkor van mersze elrugni a labdat. Es jelen pillanatban pont ez kell a csapat szamara, egy olyan iranyito, aki goleros, leveszi a terhet Ronaldorol.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 23., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 23., hétfő 8:44
Próbáltuk már Ronaldo-t nem egyszer csatárként játszatni de egyszerűen nem megy ott neki pedig szerintem mindene megvan hozzá hogy jó csatár legyen mégsem megy ott neki. Van itt egy két olyan ember aki jobban ért a focihoz hátha ők megválaszolják eme remek felvetést.Victor írta: a másik, ami egy kicsit zavar, hogy ha di maria formába jön, nem nagyon kéne kispadra ültetni, akkor viszont hova tesszük balet? iscót tesszük le a padra? nem hiszem, hogy a walesit ennyi pénzért a kispadra vettük volna. én elgondolkoznék egy olyan alternatíván, hogy ronaldót feljebb tolnám csatárnak, és akkor a két szélső lehetne di maria és bale, mögöttük iscóval.
Szerintem egy játékos van a csapatban akiről el lehet mondani hogy önző az pedig Ronaldo.miVida írta: Isco pedig önző...főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
![]()
Na de Illarakezdem nem bánni érte a 32milkát
jó vásár volt
na vannak többiek is, azokról nincs semmi specific véleményem most.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 23., hétfő 8:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 23., hétfő 7:29
Isco nem onzo, csak van onbizalma. Nem olyan iranyito, aki szemben az ures kapuval is azt keresi, hogy kinek tudna meg lepasszolni a labdat, hanem egy tamado kozeppalyas, aki ha ott van a 16-oson belul, akkor van mersze elrugni a labdat. Es jelen pillanatban pont ez kell a csapat szamara, egy olyan iranyito, aki goleros, leveszi a terhet Ronaldorol.miVida írta:Isco pedig önző...főleg a gólja után... jó a srác és kiszabott tehetséges és NAGYON kell a Realba de egy kicsit lehetne csapatjátékosabb. majd kialakul... egy kis ész meg érettség
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 22., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 22., vasárnap 21:37
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem