Oké

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 2., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 2., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 2., hétfő 9:23
morientes írta:Hihetetlen b+...mi vajon mennyiszer?Errol van valami?___Samy___ írta:Idén a Barca 12 meccsen játszott emberelőnyben a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 9:19
Hihetetlen b+...mi vajon mennyiszer?Errol van valami?___Samy___ írta:Idén a Barca 12 meccsen játszott emberelőnyben a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 1., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 29., péntek 15:09
Ugyanígy gondolom. A Bilbaonak nagyobb esélye lett volna, egy döntetlent kihoztatott volna, a Deport viszont szánalmas volt ezzel a 8-0-val. Pedig én is bennük bíztam.CS0ki írta:Szerintem meg mindkettő behúzza mindhárom meccsét. Én az Atletic-ben meg a Depro meccsben bíztam, utána már elengedtem a dolgot. Persze véletlenek mindig lehetnek, de sok esélyt nem látok.
Ez meg a másik fele. Az oké, hogy a bentmaradásért küzdenek, de a barca+atlético meg a bajnoki címért. Szerintem is hozzák mindhárom maradék meccsüket.CS0ki írta:Szép dolog, hogy a granada a bentmaradásért fog küzdeni, de mondjuk a barcásnak sem semleges a meccs, miután szerintem a bajnoki cím is épp elég motiváció.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. április 29., péntek 14:30
V. Mester 77 írta:És én azt is mennyire imádnám! Sőt, mosolyogva és örömmel fogadnám, ha mellé ott lenne 1v2 kupa!hehe írta:mennyire okádva gyűlölne minket a világ
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 29., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. április 29., péntek 14:07
És én azt is mennyire imádnám! Sőt, mosolyogva és örömmel fogadnám, ha mellé ott lenne 1v2 kupa!hehe írta:mennyire okádva gyűlölne minket a világ
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 29., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 29., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. április 29., péntek 13:20
Szerintem meg mindkettő behúzza mindhárom meccsét. Én az Atletic-ben meg a Depro meccsben bíztam, utána már elengedtem a dolgot. Persze véletlenek mindig lehetnek, de sok esélyt nem látok.Nagyon necces lesz a barca utolsó 3 meccse, a betis is is mindent meg fog tenni azért ,hogy kibabráljon velük, az Espanyolra ez hatványozottan igaz, a Granada meg valószínüleg a bentmaradásért fog küzdeni... Sztem nem lesz meg nekik a 9 pont.Az Atletico meg Simeone nélkül már csak nem húzza be az összes meccsét...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 29., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. április 29., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 26., kedd 19:18
Az elmúlt 6-ot.dzsi91 írta:Egyébként nagy szívás lehet az élete, ugyanis az elmúlt 4 bl győzelmünk páros évben volt a barca utolsó 3 győzelme meg páratlanban
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 26., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 19:02
De szivesebben olvasom, csak kiváncsi vagyok mikor robbansebydani írta:Az lehet dzsi, de nem szívesebben olvasod őt, mint a többieket?dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.Ő egyelőre abszolút kulturált módon ír, és ha troll is legalább valami változatosságot visz a dologba. Én adom teljesen, na meg páros év van, nekünk szurkol
Ha meg elkattan ő is,majd Realistáék rakják a többi után.
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak ziro az, aki amióta visszajött a zárkából így éli ki magát, mert fél Istitől
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 26., kedd 18:59
Az lehet dzsi, de nem szívesebben olvasod őt, mint a többieket?dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:58
Én elfogadom, felőlem azt csinálsz amit akarsz,csak ami mostanában megy itt a fórumon az új regisztrált kamikázék miatt te több mint gyanús vagyBarca&Real írta:Nem tudom, miért nem lehet elfogadni azt, ha valaki több csapatot is kedvel, mert szereti nézni a focijukat.
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:56
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem