+1R.M.C.F írta:Ázár próbálkozik,de nekem ő eléggé egysíkú,kicsit túl nagyra értékelik,nem rossz ő,de nem is klasszikus értelembe vett zseni,és talán soha nem is lesz akkora ász.
Valaki tegnap Alexishez hasonlította,hát nem egy kávéház a kettő.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 12., csütörtök 11:29
+1R.M.C.F írta:Ázár próbálkozik,de nekem ő eléggé egysíkú,kicsit túl nagyra értékelik,nem rossz ő,de nem is klasszikus értelembe vett zseni,és talán soha nem is lesz akkora ász.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 11., szerda 22:30
Egy jó játékos, se több, se kevesebbR.M.C.F írta:Ázár próbálkozik,de nekem ő eléggé egysíkú,kicsit túl nagyra értékelik,nem rossz ő,de nem is klasszikus értelembe vett zseni,és talán soha nem is lesz akkora ász.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 22:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 2:55
tenyleg ok is vannak, oket automatikusan kiejtettem a nyolcaddontoben.sonic írta:Arsenal
igen, gondolom ott mar tenyleg veszelyes arak vannak, de arra nem sajnalnam...egy almom valna valora, ha imadott csapatunk meccsere eljutnek, bar hozzatartozik az igazsaghoz, hogy hazai meccsre szeretnek majd menni...de ha jonnek angliaba, ott lesz a helyem. talan a forum is tudna jegyet szerezni, en pedig vevo lennek ra.sonic írta:Mondjuk a BL meccs jegyek meg meg huzosabbak, foleg ha egy Real Madrid a vendeg, de lehet leszarnam. XD Plusz ha belehuzunk egy Citybe, MU-ba, Pool-ba jovore, akkor gondolom a Madridos egyesuleteken keresztul is lehet tudnal idegen szektorba jegyet csipni, bar ez nem tudom hogy megy.
az lehet, hogy sajnaljak ra, de hogy siman kipengetnek 50-100 fontot, az is biztos.sonic írta:Amugy azert itt is sokan sajnaljak a lovet a jegyre. Nem egy benszulottol hallottam hogy nem jar mar meccsre mert draga.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 2:45
Neee, akkor inkabb az agyusok. Tobba a stadionban a ferohely.dzsi91 írta:Még tavasszal utazni fog a csapat london kék felébe szal kezdj el gyűjteni
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 2:42
ha igy lesz, es eljutok, akkor valahogy atadom mourinhonak a forumbol arado hatalmas szeretetet.dzsi91 írta:Még tavasszal utazni fog a csapat london kék felébe szal kezdj el gyűjteni
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 11., szerda 2:36
Még tavasszal utazni fog a csapat london kék felébe szal kezdj el gyűjtenihala real írta:persze, egyik meccsre mindenkepp elmegyek, azt hiszem foci imado emberkent ekkora lehetoseget vetek lenne kihagyni, de nem leszek gyakori vendeg az old traffordon.![]()
egyebkent az itteni embereknek ez teljesen megfizetheto, az o penztarcajuk szerint...kar, hogy en azert boven kevesebbet keresek naluk..de ez mar nem ide tartozik.
jovore remelem angol csapattal is osszekerulunk, remelhetoleg az egyik manchesterivel. innentol ezert fogok szoritani, bocs sracok. :Đ
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 2:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 1:47
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 1:22
Ezert nem jarok meccsre, csak nagyon ritkan...hala real írta:ennyit azert nem er egy (ketto) angol csapat sem -madridistakent-, mar bocsanat.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 0:52
rangadora szerettem volna menni, mondjuk a varosira, de akkor mindegy...sonic írta: Igen kb ott fog kezdodni a legalja. Nagyban fugg milyen meccsrol van szo, meg hogy hova akarod a jegyet... Kis falusi csapatok ellen a szarabb helyekre 50-60. Ugyanez mondjuk egy Chelsea, Arsenal ellen mar 260, ha egyaltalan kapsz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 0:25
Igen kb ott fog kezdodni a legalja. Nagyban fugg milyen meccsrol van szo, meg hogy hova akarod a jegyet... Kis falusi csapatok ellen a szarabb helyekre 50-60. Ugyanez mondjuk egy Chelsea, Arsenal ellen mar 260, ha egyaltalan kapsz.hala real írta:sajnos nincs olyan ismerosom itt kint.
egyebkent en olyan 50-60 font korul szamitottam a jegyre, latatlanban.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 0:11
sajnos nincs olyan ismerosom itt kint.sonic írta:Ha van ismerosod szurkoloi berkekben akkor rajta keresztul erdemes. Ugy a legolcsobb...
koszonom, erre ranezek.sonic írta:Barclays ticket tuesday.
valaszoltam.BH710 írta:Irtam pü-t.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 11., szerda 0:03
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 23:39
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 22:56
3 pontos volt, gólponterős vagy mih3x0r írta:Balotelli elso golja?![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 10., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 10., kedd 22:50
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem